Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka26

czy wysokie podobają się facetom?

Polecane posty

Gość yrrytyytrry
"ojeje,tak!! przyznaje trafiłaś.Jestem wielka i niepropprcjonalna" Jeszcze niedawno byłaś przecież mutantem? :D Szybko zmieniasz zdanie :P

Gość JA MAM 175
artek-> dlaczego nietypowa?:)

Gość Dirty M
A ja mi mimowolnie miękną kolana jak widzę przystojne 190 cm, czuje sie taka mala i bezbronna :P bo tak rzadko się zdarza ktoś ponad 190 :) ale żonaci juz :P

Gość enneagram4w3
Ja mam 196 cm wzrostu i kreca mnie kobiety niskie-srednie, czyli 160-175 cm. Z wyzszych robia sie takie babo-chlopy :/ Chociaz sa wjatki, obecnie spotykam sie z dziewczyna ktora ma chyba ze 185. Kiedys mialem dziewczyne o wzroscie 192 cm ale generalnie szczena mi opada jak widze takie slodkie sredniego wzrostu :D

Gość wysoka26
hih,Dirty,oj wiem,też tak mam,po prostu ci wysocy są cudni:D nawet nie muszą yć jakoś super przystojni bo ten wzrost jakoś tak dodaje im uroku:D ja nigdy nie spotykałam się z nizszymi.ewentualnie z facetami podobnego wzrostu.a raz spotkałam się z facetem który grał w kosza miał 206cm:D ale jakoś nie podpasował mi.przy nim to dopiero czułam się malutka;) mutanty są zazwyczaj nieproporcjonalne.daj juz sobie spokój

Duzo potraw nie lubi (jak mozna banana nie lubic?! ;) ), nie lubi zdrobnien "misiu, kotku itp.", ciagle mnie poprawia (wogole mi to nie przeszkadza :) ) uparta, nie lubi zdjec (twierdzi ze zle wychodzi, bzdura moim zdaniem! ) Krotka znajomosc, ale dobrze jej wroze :)

Gość yrrytyytrry
Przecież pisałaś, że czujesz się jak mutant :D HAHAHAHA

Gość wysoka26
hehe,artek,no to powodzenia w rozwijaniu znajomosci:)

Gość wysoka26
spadaj już

Gość Dirty M
ech, takim to dobrze, takim koszykarzom, nawet nie musza byc przystojni, bozia im dala 190 i juz maja przepustke do lepszego swiata, wszystkie moedelki 175 w góre robia maślane oczy ;) :P a te niskie też, ale żeby sprawiedliwosc zapanowala na swiecie i rownowaga, niskie powinny sie brac za niskich ! :) a wysokie za wysokich :) ja bylam z facetem 178, spoko, ale ponizej 175 nigdy nie zejde :P

Gość JA MAM 175
drzewicki, a skad ty mozesz wiedziec, czy sie gibaja, jak ty prawiczkiem jestes?:D gumowe lale, to moze i nie trzymaja pionu. ja np nie lubie wysokich facetow, okolo 2 metrow, to juz dla mnie za duzo.dla mnie wazne, zeby byl wmiare postawny, a nie taki przecinek.

Gość JA MAM 175
nigdy nie mow nigdy:D

Gość enneagram4w3
w sumie 160 to troche za malo. idealny dla mnie wzrost kobiety to 175 cm +-5 cm. 178 to w sumie nie taka wysoka jeszcze. swoja droga dziwne ze wysokie kobiety sa postrzegane przez facetow jako zyrafy, a wysocy faceci przez kobiety nie... chyba ze jacys kolesie bardzo nieproporcjonalnie zbudowani, np. z nogami do szyi :)

Gość wysoka26
fakt,tak powyżej 2 metrów to już trochę za dużo moim zdaniem.najfajniejsi są wlasnie Ci z przedziału 1,90-2 m. chociaż róznie to bywa. też nigdy nie zeszłam poniżej 178.jakoś bym się źle czuła.i tak czasami czuje się wielka wiec przy niższym facecie byłoby podobnie. hehe,to może wyjedzmy do Japonii,tam szanują wysokich ludzi,budzą respekt :D

Gość JA MAM 175
nigdzie nie trzeba wyjezdzac, dziewczyny. wiem, ze to banalne. ale trzeba po prostu zaakceptowac siebie.

Gość huyyguji
mało kobiece? hahaha spójrz np. na wysokie modelki, jeśli facet miałby do wyboru zgrabną i powabną o wzroście 180 i przykurcza 160 to wybrałby tą pierwszą, ja sama mam 170, wiec jestem tak srednio wysoka, ale w wysokich zawsze podobały mi się te długie nogi i długie szczupłe ręce, tak jak np. u andżeliny :P

Gość tosia_w_czerwonych_majtkachh
ja tam nie rozumiem co kobiety widzą w wysokich, nigdy nie podobały mi się takie wielkoludy ok. 190, nie wiem co jest fajnego w takim gorylu, sama mam 169 i jak dla mnie najlepszym wzrostem dla faceta jest ok. 180 max. 185

Gość Alexxxxxxa
ja mam 177 cm i nigdy nie oddalabym nawet 1 cm. :D Koleżanki często mówią mi, że chciałyby miec mój wzrot. Zobacz na takie kurduple w mini, nawet jak maja zgrabne nogi - spódnica zakrywająca tyłek sięga im przed kolano. :D Kiedyś facet powiedział mi, że jak idzie z wysoką kobietą czuje się dowartościowany. Wysoka, szczupla to górna półka.

Gość wysoka26
co kto lubi w takim razie.tacy 180 to są wlasciwie mojego wzrostu.a przy takich powyzej 190 można poczuć sie mała i bezbronną czasami i to wlasnie to pociąga chyba

Gość wysoka26
artek-nie grzesz

Gość Dirty M
of course, wysoka - SZCZUPLA jset jak samochod wyższej klasy, jest na co popatrzec, czym sie pozachwycac, po prostu robi wrażenie, a malego jest wszedzie pelno i co w nich ladnego? to samo maja co wysokie tylko ze wzrostu brak, a faceci chyba lekko niedowartosciowani uwazaja ze wysokie to zyrafy co sie gibaja w pozycji na jezdzca, jak sami maja 165 cm i z trudem lapia drążek w tramwaju to sie nie ma czemu dziwic, ze wola niskie, i sie wysokich boja, bo wysokie sa dla prawdziwych facetow ktorzy nie maja problemu z tym ze "kobieta mniejsza, to bezbronna, mozna sie opiekowac i krzydwdy nie zrobi"

Gość enneagram4w3
suma sumarum wzrost to tylko jedna ze skladowych :) byc moze generalnie wysocy/wysokie wygladaja bardziej dostojnie, ale wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. moim zdaniem najpierw licza sie proporcje i twarz, a dopiero pozniej wzrost ewentualnie jeszcze dodaje atrakcyjnosci - i to niekoniecznie wiekszy wzrost

Gość wysoka26
haha,coś w tym jest:D mnie żyrafą faktycznie nazywali tylko ci mali.miałam kiedyś kolege z ktorym przyjazniłam się przez pare lat,pozniej mu się odmieniło,zaczał mnie wlasnie wyzywac od żyraf i wież przy kumplach,a sam był mały.wytrzymywałam jakiś czas aż kiedyś urzadziłam mu awanturę przy kumplach,że jest kurduplem i do pięt mi nie dorasta.i jakoś to się skonczyło. taaka glupia historia sprzed lat.w każdym badz razie wysokie nie muszą sie wszystkim podobac,ale to fakt,że tylko niscy wyzywają.

Gość wg badań mężczyźni
preferują kobiety o niższym wzroście od średniej. Ale oczywiście są też amatorzy wysokich

Gość wysoka26
niby takk, tych preferencji jest duzo,kobiety preferują podobno wysokich brunetów ale gdyby tak było to wszyscy inni byliby sami.ludzie by czesciowo wygineli;) preferencje to tylko preferencje

Gość wg badań mężczyźni
ale myslę ,że najlepiej mieć średni wzrost na kobietę czyli 163-166 wtedy nie ma się rozterek ,czy jest się za niskim czy za wysokim ,a wiadomo o średnim wzroście dziewczyna zawsze znajdzie faceta ,a jak chce stac sie wysoka wystarczy ubrac wysokie obcasy