Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toshia

Pomożcie ! Nie wiem co mam juz robić.

Polecane posty

Witam. Mam duzy problem sama ze sobą. Mam 18 lat i chyba juz sobie nie radze. Czuje sie bardzo samotna, mino tego że otacza mnie wielu ludzi i jestem uważana za osobę bardzo lubianą, roześmianą, taka dusze towarzystwa to w środku bardzo cierpię. Moje zycie nigdy nie bylo łatwe. Od urodzenia miała problemy z nerkami wieksozść dzieciństwa spędziłam w szpitalach. Miedzy czasie moi rodzice sie rozwiedli, niby starali się stworzyć mi optymalne warunki abym jak najmniej odczuła ich rozwód ja jednak bardzo to przeżyłam, w środku bardzo mnie to bolało chociaż nikt do tej pory o tym nie wie, zawsze udawałam ze ich rozwodow wogole mnie nie rusza. Jestem osoba która ma problem z okazywaniem uczuć, nigdy nie miałam chłopaka mimo tego że wyglądam bardzo atrakcyjnie . Za to moja mama po rozwodzie nie narzeka na barak "adoratorów" często chodzi na randki(czego jej zazdroszczę i trochę mi smutno za ja siedzę w domu a ona wychodzi z facetem np. do kina) i nawet ostatnio jej "przyjaciel" zaczął u nas nocować. Ogólnie z rodzicami mam dobry kontakt mimo tego ze z Tatusiem dzieli mnie 1000km. Mam jedna prawdziwa przyjaciółkę, wiem że zawsze moge na nia liczyć, zawsze mnie wspiera, ale nawet z nią potrafie szczerze porozmawiać i powiedziec co mnie boli. Ale żeby moich problemów było mało ona za 2 miesiace wyprowadza sie z mojego miasta o 200km dalej. Nie wiem co mam robić.. czuje sie bardzo samotnie.. mimo tego że mam mnostwo znajomych nie jestem przy nich sobą, uchodzę za bardzo energiczna osoba a w duszy płacze. chciała bym miec chłopaka ale mam problem z relacjami damsko meskimi. Z dnia na dzień coraz bardziej sie dołuje.. Chyba nie umie sama sobie pomoc.. może WY mi coś poradzicie? Pozdrawiam Kaja

widze że nie jestem sama;/ i wiesz co ci powiem że taki stan chyba nieprzechodzi szybko...

Ja mam juz tego dość.. ten stan sie poglębia.

Gość teffke
Tez tak mialam w waszym wieku :D Teraz mnie to bawi. Przejdzie wam za kilka lat.

Zajmij sie swoimi zainteresowaniami, reszta przyjdzie pozniej, jakbys kompletnie nieradzila siegnij po jakas ksiazke o poczuciu wartosci albo wybierz sie do psychologa, bedzie dobrze, Glowa do gory!

Teffke- jeżeli ludzkie problemy Cię bawią to szczerze Ci współczuje.