Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka123

imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość @@@@@@@@@@@@
lubie czipsy - nie bede nic przebijac tlusta macioro zeby z toba dyskutowac musialalabym znizyc sie do Twojego poziomu, a pod ziemie nie mam zamiaru wlazic. Wlasnie KARMA, wroci do ciebie to wszystko, za kilka lat jak dorosniesz do tego zeby byc matka i miec rodzine (uchowaj Boze) nie dziw sie czemu w zyciu ci sie nie uklada KONIEC PRZEKAZU

zastanawiałam się nad : Lilla, Maria, Lidia, Aleksandra, Lilianna, Anna, Katarzyna (mojemu narzeczonemu podoba się bardzo Scarlett, ale na szczęście szybko mu to wyperswadowałam]. Zgodziliśmy się na Lidia. Mam nadzieje, że na 2gie imię będzie mieć Aleksandra ;)

Gość calineczka123
Tradycyjnie imiona mi sie podobaja ale mezowi niekoniecznie.Wybralismy te trzy chyba z miliona a teraz musimy zdecydowac na to jedno jedyne.

Gość @@@@@@@@@@@@
biedna Agatka szmatka, lachonek kurwiszonek:P spylaj ciolku pokim jeszcze cierpliwa

a czym się kierowaliście? Szukaliście z imiennika? My z początku również przeglądaliśmy jakiś skarbczyk imion, ale później zdaliśmy się na nasze skojarzenia. Lidia z 4 pancernych, Aleksandra z Potopu ;)

Gość @@@@@@@@@@@@
a co do tego, ze umre nie mam watpliwosci:D tak juz jest, ze kazdy umiera, nawet taki lachonek kurwiszonek jak ty

Gość Uradowana
Emilka ;) Paulinka ;) Julka ;) oczekuje 2 dziecka i jesli bedzie to dziewczynka to ktores z tych trzech wybiore ;)

Emilia jak z 'Małej Księżniczki' .. :) a Julka jak z 'Romeo i Julia' ;)

Gość Uradowana
Emilia ,paulinka ;)

Gość calineczka123
Z księgi polskich imion,potem tak ogolnie z zycia ale wiele imion kojarzy nam sie z kims niekoniecznie dobrze albo maz twierdzi ze sa zbyt nietypowe.Myslalam ze wybieranie imienia to przyjemonosc a u nas kilka juz klotni bylo o nie.Choc ciesze sie ze maz sie anagazuje lecz za bardzo:)

a, to normalne, też to przechodziłam :) muszę się pożegnać, bo niestety bardzo źle mi się czyta interesujący temat przeplatany bardzo wulgarnymi postami. Życzę wszystkiego, co dobre i piękne. niech córeczka zdrowo i pogodnie się chowa :) pozdrawiam.