Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka123

imie dla dziewczynki

Polecane posty

lubie czipsy-> tak bardzo chcesz się kłócić ? Weź kultury trochę. I nie narzucaj nikomu,że imię takie czy takie jest ładne czy brzydkie bo to tylko kwestia gustu ! Moja córka też ma Maja no i co z tego ? Nawet jak ktoś ja bedzie kojarzył z pszczólką Mają to co w tym złego bedzie kojarzyła się z ciekawą dla dzieci bajeczką .

Gość ja wole zielone
Pola to osobne imie, dokladnie

Gość calineczka123
Ale dyskusja!Dziewczyny dajcie spokoj.POLA-jako POLA wystepuje jako osobne imie!KAJA i MAJA-nie kojarza mi sie z imieniem dla psa.Ale martwie sie wlasnie jak to bedzie za 40 lat czy nie bedzie miala niepowaznego imienia.Pewnie i tak wybierzemy sposrod tych trzech wiec prosze o dalszy ranking:)

Gość lubie czipsyyy
milimetrowa maja to zjebane imie i każdy durny o tym wie:D a marvin ty kolesiu o dziwnym nicku czemu nie?

lubie czipsy- ciekawe jak ty masz na imię ? pochwal się swoim zapewne pięknym imieniem skoro tak bardzo Maja sie sie nie podoba ! Albo pochwal sie imieniem swojej córki (jesli ją masz w co watpie)

Gość @@@@@@@@@@@@
:D

A poza tym imię MAJA nie musi Ci sie podobać najważniejsze,że mi się podoba to moja córka i to my z męzem nadaliśmy jej tak PIĘKNE IMIĘ !

Gość jukkk
a ty w dupie masz kutasa, pewnie codziennie innego

Gość @@@@@@@@@@@@
osobie lubie czipsyyy opieka spoleczna dala na imie Genia. Matka wyrzucila to scierwo na smietnik i panstwo musi to gowno teraz utrzymywac

cóż, ja bym odebrała takie imię za lekko niepoważne. Po prostu ;)

Agata-co za obleśne brzydkie imię-jak jakaś ładnie piszac pani z ulicy agata okropne i brzydkie imię !

Calineczko nie wiedzialam ze Pola to osobne imie :) Wiec jesli tak to ja dalabym coreczce na imie ( na Twoim miejscu ) Pola albo Maja. I nie przejmuj sie tym co bedzie kiedys. Przeciez to ladne imiona :) Ostatnio ktos zalozyl watek ze chcial dac na imie coreczce KWIRYNA i kobieta ta dziwila sie ze maz nie chce sie zgodzic :p no ale w sumie to kwestia gustu, kazdemu podoba sie co innego, wiec nawet taka Kwirynka moze sie komus podobac :p

Gość calineczka123
Prosiłabym lubie czipsy o zrezygnowanie z udzialu w moim poscie!!!!Slowa krytyki sa mile widziane ale prymitywne zachownie na pewno nie!!!Zegnam

Gość lubie czipsyyy
@@@@@ co masz do Gieni? moja ciocia ma tak na imię,i świetnie jej to imię pasuje bo nie jest gówniarzem a kiedyś były takie imiona. ja mam na imię agata i to jedno z najlepszych imion:D i @@@@@@@ ale brzydko mówisz o sobie...

Gość calineczka123
Najwazniejsze aby imie podobalo sie mi i mezowi wspolnie-tak mysle,wiec dyskusja u na s wdomku trwa a Wasze opinie na pewno weźmiemy pod uwage!!!pozdrawiam

Gość lubie czipsyyy
a mąż cię rzuci i będzie dopiero disco:D

Gość jukkk
czipsy - Agata to jak dla taniej dziwki, zreszta chyba sie sprawdza, bo nia jestes

Calineczko to Ty powinnaś wybrać imie które podoba Ci się i to jest najważniejsze! Ja spadam bo te lubie czipsy to naprawdę dno i nie mam zamiaru sie z nim kłócić. A Tobie życzę zdrowej córeczki i mało bolesnego porodu. Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Gość @@@@@@@@@@@@
Agata:D:D:D matko swinta, zmienilas imie z Gieni? :P a powiedz mi, jak tam w przytulku? Dozorca nadal w dupala cie rucha szmato?

Gość bafakka
blue - nie kazdemu podobaja sie imiona klasyczne, nie narzucaj ...

proszę nie życzyć nikomu śmierci, tym bardziej dzieciom, dlatego, że jest to przykre i po prostu przerażające. jeśli nie potraficie się pogodzić, to, prosze nie zwracajcie na siebie uwagi.

Gość ong pong
lubie czipsy - slyszalas kiedys o czyms takim jak KARMA ??? i nie chodzi tu o karme,ktora ci rzucaja na podloge w przytulku na sniadanie. teraz sobie poczytaj i dalej zycz smierci.

Z czym przeginałam ? Bo napisałam,że Maja to piękne kobiece imię i nie kazdemu musi się podobać ? ! Weź się za naukę lepiej !

Gość lubie czipsyyy
chyba 🖐️ :D każdy popełnia błędy heh:D no cóż nara;)