Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 30stkaaa

Do egoistycznych palaczy.

Polecane posty

Go艣膰 30stkaaa

Palacze , nie chcecie sobie smrodzi膰 we w艂asnym mieszkaniu? , to przesta艅cie wreszcie smrodzi膰 innym pod nosem . Nie palcie na klatkach schodowych, w windzie a tym bardziej na balkonie , gdzie dym idzie do , g贸ry i na boki. Zamknijcie sie w swoich 4 艣cianach i sami sobie przebywajcie w tym smrodzie. Co za egoistyczni , ignoranccy ludzie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 c**
kolejna zgorzknia艂a mamu艣ka a po czym poznaj臋? tylko one u偶ywaj膮 wyrazu "egoistyczne" a偶 w nadmiarze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z tym co piszesz!
30stkaaaPalacze,nie chcecie sobie smrodzi膰 we w艂asnym mieszkaniu?to przesta艅cie wreszcie smrodzi膰 innym pod nosem. Nie palcie na klatkach schodowych,w windzie a tym bardziej na balkonie,gdzie dym idzie do,g贸ry i na boki.Zamknijcie sie w swoich 4 艣cianach i sami sobie przebywajcie w tym smrodzie.Co za egoistyczni,ignoranccy ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smierdziele i egoisci
a偶 偶贸艂ci jestescie

Udost臋pnij ten post

Klatki schodowe to faktycznie przesada. tylko ze wiesz co? prawdziwy palacz nie pali tam, gdzie teren u偶ytkuj膮 osoby nie pal膮ce. pomy艣l, moze ko艂o ciebie jest jaka艣 szko艂a a przy twoim bloku przechodz膮 uczniowie?:) sama tak mam i niestety nie raz sie spotka艂am z tym, 偶e gimnazjali艣ci przechodzili i chowali si臋 z fajkami na klatkach zeby nikt nie widzia艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30stkaaa
Pud艂o , dzieci jeszcze nie mam:) Sam sobie zamknij okno w lato i pal sobie w domu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co stul pysk???????
Dziewczyna ma 艣wi臋t膮 racj臋! A jak ci si臋 to nie podoba to tylko tw贸j problem. Ja te偶 nienawidz臋 jak kto艣 siedzi na balkonie z papierosem i mi 艣mierdzi potem w mieszkaniu, czy stoi na przystanku i dmucha wszystkim woko艂o. Smrod藕cie sobie sami w swoich mieszkaniach a nie zatruwajcie innym 偶ycia!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30stkaaa
Energiczna trzydziestolatko, to juz jest problem palaczy i ich rodzin . Obcych mo偶na tru膰? , swojej rodziny to ju偶 nie?. Ciekawe podej艣cie do sprawy.

Udost臋pnij ten post

pierdolisz. przez takich jak ty to z jeszcze wieksz膮 nami臋tno艣cia ,,smrodz臋''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwa偶aj , na psikusa
Kciukiem , bo wy egoistyczni palacze jeste艣cie bardzo z艂osliwi . Jak b臋dziesz zdycha艂 na raka p艂uc , to onkolog, tez bedzie dla ciebie zlosliwy i ci powie , zebys za prywatn膮 kasiurke leczyl swoje plucka, albo wpisze cie do kolejeczki na kolejny roczek. Nie badz taki hop do przodu, bo nie wiesz co cie w zyciu spotka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie cierpi臋 palaczy
Wiecie co palacze? jak czytam wasze wypowiedzi to mi si臋 rzyga膰 chce. MNIE NAPRAWD臉 NIE OBCHODZI TO, 偶e wy nie macie gdzie pali膰!!! TO WASZ PROBLEM!! Chcecie si臋 tru膰? prosz臋 bardzo, ale z daleka od niepal膮cych!!! pieprzeni egoi艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j;ii
Zgadzam sie!! Szczyt chamstwa otworzyc sobie okno i palic wygladajac przez nie. Przez cale lato musze wieczorami zamykac okna, bo kto pode mna czy nade mna kopci najtansze cuchnace pety. Jesli tak bardzo lubicie palic, to kiscie sie w swoich 4 scianach i tam smrodzcie:O

Udost臋pnij ten post

sam pale i nic dziwnego 偶e niepal膮cych(pal膮cych z reszt膮 te偶) wkurwia smr贸d fajek w windzie i klatce schodowej. w teorii pa艅stwo mog艂oby pod kara surowych grzywn zakaza膰 palenia wsz臋dzie poza w艂asnym domem z powodu: - uci膮偶liwo艣ci dla innych i zasmradzanie otoczenia - zatruwanie innych mo偶na na przystanku, w windzie, w bloku rozpyla膰 rakotw贸rcze substancje? watpie, na pewno jest na to paragraf. a rozpylanie rakotw贸rczego dyku z fajek jest dozwolone:P no ale c贸偶. mnie osobi艣cie nigdy nie przeszkadza艂 dym papierosowy nawet jak nie pali艂em (pale od 2 lat) ale rozumiem osoby kt贸ym to przeszkadza... jednak taka jest rzeczywisto艣c 偶e spo艂ecze艅艣two dzieli si臋 na pal膮cych i niepal膮cych a prawo nie uznaje palaczy za obywateli drugiej kategorii wi臋c maj膮 takie same prawa jak nie pal膮cy. I jesli co艣 nie ejst zakazane to jest dozwolone.

Udost臋pnij ten post

skoro ja mam przyjemno艣膰 z palenia, to nie bed臋 spiperzac po katach, bo komu艣 to przeszkadza. to wy macie problem ze smrodem, jak nie pasuje, to sie trzymaj z dala. i juz.

Udost臋pnij ten post

Sa kulturalni palacze ale s膮 te偶 Chamy co mysl膮 ze 艣wiat nalezy tylko do Nich. Mnie dra偶ni膮 mamu艣ki z w贸zkami i papierochem w palcach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julia2121
bede palic tam, gdzie bede chciala a ty to mozesz sie jedynie denerwowac hehe

Udost臋pnij ten post

hmmm pale. rzadko ale pale. nie rozumiem mowienia ludzi wdychaj膮cych niby dym ze ich trujemy. sory ale idac przy 3pasmowce wie膰ej si臋 spalin szkodliwych nawdychasz niz woni papierosa. taka jest prawda. ato ze ci smierdzi papierosem to jeszcze jestem w stanie zrozumie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot
w czasach szko艂y pali艂em w krzakach i na klatce schodowej w piwnicach, potem w pracy w ubikacjach korytarzach, przed zak艂adem. Teraz pale w samochodzie, na ulicy w kawiarni, pubie,w mieszkaniu gdzie jest 偶ona nie pal膮ca to jest moje mieszkanie jak si臋 nie podoba dym to niech wypierdala przy dziecku m贸j ojciec te偶 pali艂. I g贸wno wam do tego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot
wsp贸lczuje tym facet膮 jak im marudz膮 te 偶ony nie pal膮ce,偶e smierdzi 偶e dym leci... ech... Ja sobie nie pozwoli艂em

Udost臋pnij ten post

Jak patrzymy na alkoholika kt贸ry wydaje ostatnia kase na alkohol to mamy wielka pogarde dla niego a gdy widzimy palacza kt贸ry 8 z艂 wydaje dzien w dzien na papierosy mimo ze nie ma dla dziecka na bu艂k臋 to jest dla Nas norm膮. Przyzwolenie spo艂ecze艅stwa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa raz
e tam palenie na balkonie to jeszcze nic. s膮 tacy co sobie grilla na balkonie urz膮dzaj膮. to dopiero musi by膰 jazda, jak dym i smr贸d przypalonego mi臋cha leci s膮siadom prosto w okna. dobrze, 偶e nie mieszkam w bloku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyznaje ci racje!
co stul pysk?Dziewczyna ma 艣wi臋t膮 racj臋!A jak ci si臋 to nie podoba to tylko tw贸j problem.Ja te偶 nienawidz臋 jak kto艣 siedzi na balkonie z papierosem i mi 艣mierdzi potem w mieszkaniu,czy stoi na przystanku i dmucha wszystkim woko艂o.Smrod藕cie sobie sami w swoich mieszkaniach a nie zatruwajcie innym 偶ycia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot
po pierwsze widzia艂y ga艂y co bra艂y trzeba by艂o lata膰 za nie pal膮cym... a nie najpierw m贸wi膮 偶e im dym nie przeszkadza a potem r臋k膮 machaj膮 odganiaj膮c dym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot
呕adko co si臋 zdarza jak ch艂opu papieros przeszkadza to te baby wiecznie narzekaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot
Do egoistycznych bab !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co sobie bierzecie na m臋偶a kochanka ch艂opaka palacza? 呕eby mu 偶ycie zatruwa膰 :)

Udost臋pnij ten post