Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasvegassss

rower

Polecane posty

Gość lasvegassss

od tygodnia jezdze rowerem ok godziny dziennie. Nie jestem gruba ale mam okazałą oponkę na brzuchu :p Czy jazda na rowerze pomoze mi w zgubieniu tego pontona? Poza tym staram się jesc ostatni posiłek o 18 góra 19. Czy jazda na rowerze ujędrni moje ciało?

Gość lasvegassss
miała byc odp a nie pytanie

Gość lasvegassss
brzuszkami spale tłuszcz na brzuchu?? musiałabym chyba robic ich po 2000 tys. dziennie

Gość lasvegassss
???

Na zgubienie zbędnych kg nie ma nic lepszego niz rower. Ale, godzinka dziennie to tak naprawdę nic. Spróbuj w weekendy wybrać się na kilka godzin, o jednym bidonie wody i batoniku, do tego w upale, a od razu zauważysz efekt:) Sam, choć jestem raczej szczupłym facetem, to po dłuższym rozbracie z rowerem potrafię zrzucić dziennie 1-2 kg. Z tym, że dla mnie to jest sama przyjemność. Kocham rower:)

Pewnie to miał byc zart Drzewiecki, ale ja właśnie o tym piszę:) Nie da się schudnąć bezboleśnie;) podobnie jak nie ma żadnych diet cud, czy przyrządów do ćwiczeń, które same spalają nadmiar tłuszczu podczas gdy własciel takiego urządzenia czyta w tym czasie gazetę ... wszystko jedna wielka lipa obliczona na naiwność ludzką A na rowerku można połaczyć przyjemne z pożytecznym:)

Gość Że jak???
Jeśli chcesz się pozbyć brzucha proponuje te ćw: Poniżej znajdziesz listę ćwiczeń składających się na cykl "Aerobicznej Szóstki Weidera". Ćwiczenia wykonuj rzetelnie, a sam zobaczysz jakie przyniosą efekty. Osobiście polecamy zrobienie zdjęcia torsu przed rozpoczęciem treningu, a następnie po zakończeniu treningu. Efekt może okazać się piorunujący! Tego Wam życzymy .. jak i wytrwania :-) Ćwiczenie 1: Leżymy na płaskim podłożu, ręce wzdłuż tułowia. Unosimy na zmianę jedną nogę, tak aby w kolanie i biodrze zachować kąt 90 stopni, jednocześnie unosząc barki ale tak aby nie odrywać tułowia od podłoża. Wytrzymujemy w tej pozycji około 3 sekund, zachowując maksymalne napięcie mięśni. Możemy objąć dłońmi kolana ale nie przytrzymujemy. Ćwiczenie 2: W tym ćwiczeniu unosimy jednocześnie obie nogi. Przytrzymujemy ok. 3 s. Ćwiczenie 3: Ćwiczenie wykonujemy tak jak pierwsze, z tym, że splatamy ręce na karku. Ćwiczenie 4: Ćwiczenie wykonujemy analogicznie do drugiego, z tym, że splatamy ręce na karku. Ćwiczenie 5: W tym ćwiczeniu unosimy część barkową tułowia i utrzymując napięcie mięśni brzucha robimy "nożyce". Ręce splatamy na karku. Ćwiczenie 6: W tym ćwiczeniu unosimy jednocześnie część barkową tułowia i obie wyprostowane nogi. Przytrzymujemy 3 s. ( znalazłam je na pewnej str i naprawdę działają :) )

Gość lasvegassss
aha, mój chłopak zamontował w rowerze taki mały silniczek spalinowy, wiec nie muszę pedałować, ale to chyba nie przeszkodzi w pedałowaniu ?

silniczek nie przeszakdza, tyle że bardzo halasuje przez co zmniejsza komfort jazdy. Poproś go o żagiel, jak kocha to na pewno coś wymysli :)

Gość hmmm44
jazda na rowerze nie pozwoli ci zgubic tego pontona . Wiem cos o tym bo jezdze od lat . Nie wiem moze bieganie jest lepsze albo odchudzanie . Rower z pewnoscia nie dziala .