Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam sie na to

Wkurza mnie że wszyscy w mojej pracy tak się jarają swoją robotą :/

Polecane posty

Gość bywaaa
Też miałam epizod praktykowy w GUS :D, to może nie jest typowy urząd, ale jednak urząd ;), w takich urzędach ludzie są bardzo pewni swojej pracy.

korporacje wyciskają z człowieka cały jego życiodajny potencjał pod względem mentalnym, psychologicznym i duchowym:O najlepiej samemu sobie stworzyć dla siebie jakiś biznes niż pracować u kogoś

Gość bywaaa
Dama świetnie to opisałaś, tak faktycznie jest, znam przykład...

Gość bywaaa
No wiadomo że jak się pracuje u kogoś, no to on rządzi...tylko wszystko ma swoje granice. Ale ludzie pozwolili wchodzić sobie na głowę, bo boją się o pracę i później się tak dzieje...

na tych praktykach znalazłam tylko jedną osobę, szczerze zaanganżowaną w swoją pracę, reszta po prostu była zamulona żwirem :classic_cool:

Gość bywaaa
Ja też tak miałam, tylko jedna, najstarsza kubitka z tego działu, pracowała jak powinna, że tak powiem, to zależy od charakteru i podejścia, a nie wieku.

Gość bywaaa
Pracując w korporacji nigdy nie wiadomo kiedy się z niej wyjdzie...

dobra praca zależy od tego co najbardziej kochamy robić w życiu:) tylko ze ja mam z tym problem :(

Gość jak dla mnie to w administracj
pubicznej siedzą ludzie ktorzy nie są za bardzo ambitni i nie mają zbyt wielu mozliwosci, ot tak skonczyli przecietne studia i znalezli taką pracę za 1500 zł po znajomosci

Gość bywaaa
Ja niby wiem, co lubię, co chce robić, no ale nie za wszelką cenę, i tu pojawia się problem...

Gość bywaaa
Masa ludzie ma prace z przypadku, bo tak się trafiło, już nie ważne czy sami znaleźli, czy po znajomości, trafiło się i robią coś, jeszcze jak im to odpowiada, to pół biedy, ale jak tkwią w tym latami, co im nie psuje, to horror