Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkoszny anioł 1988

Dziewczyny ......................... lubicie takich facetów ????????????????????

Polecane posty

no no no,nie podejrzewałabym Cie o takie niegrzeczne myśli :classic_cool: Ty uważaj,bo na kafeterii jest dużo 17-18 latek :classic_cool:

co do tego ocierania,to faktycznie mało której to edzie odpowiadało :D może ta laska była "puszczalska" i chciała Cie do czegoś sprowokować :D

walnij się na czarno znowu A ty nie jesteś przypadkiem tym kolesiem co jadł kebaba i jakaś laska się do niego uśmiechała, a jak ludzie z kafeterii czytali twój opis to myśleli że zjesz papierek... Eee to sorry, twój sposób pisania skojarzył mi sie z tym kolesiem... no,ja na początku blam pewna,że to on,ale teraz to już sama nie wiem.........R. z Otwocka (nie z poznania) nie był taki powalony :D:D

milkuś -- gdy spojrzę kobiecie w oczy to widzę w nich wszystko ;) Poprostu podnieciła się troszkę tym ;) Takie delikatne smyranie jest szalenie podniecające :D Najpierw połozyłem rękę tak żeby ona jej dotknęła. Nie odsunąłem i był kontakt ręki z ręką :D Później się cofnęła bo ktoś się wcisnął i wtedy poczułem jej pupę na moim członku :D Odrazu drygnął :D:D super było

hmm no ja Wam facetom współczuje tego drygania fajfulonka w najmniej spodziewanym momencie lub właśnie w takim,łatwo może wyjść na jaw,że ma się bzika na czymiś punkcie :D dziewczyny mogą udawać obojętne zimne suki :classic_cool:

Byłem kochanym aniołkiem :P ;) zostałem pomówiony.... :o interweniowałem... parę osób się za mną wstawiło... :) ale wredne modki były surowe.... :o

no ale skoro mała nie reagowała to może się jej podobało :D mnie takie coś irytuje ale co kto lubi ;)