Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agacik87

Wisząca fałda brzucha po porodzie.

Polecane posty

Gość Serrena23
a poza tym akurat gdyby nie to ze mam tendencję do boczków i tłustego brzucha to bym była laska...tzw. jabłko. zależy jaki ma sie typ budowy

Gość Serrena23
mam znajomą która ma grube nogi a plaski brzuch dziwnie to wygada a ja znowóż wygladam na wieczną ciąże:)

Gość oczywiscieeeee
nie kumam jej to jakis burak!czasem dziewczyna,ktora wazy troche wiecej jest atrakcyjniejsza od jakiegos szkieleta.poza tym stowa stowie nie rowna.wszytsko zalezy od budowy i rozmieszczenia tych kilogramow.ja wazac 80kg mialam o wiele wieksze powodzenie niz nie jedna majaca 60kg,wiec nie generalizujcie zaraz,ze jest zatluszczona i wyglada jak wieloryb

Gość Serrena23
no dokładnie, niewiem ale ja mam tak że jak idzie ulicą dziewczyna większą pupą i biustem to zwracam na nią uwagę....bo się wyróżnia przynajmniej a taki bezpłciowy szkielet ginie w tłumie. alicia keys jest super a ma grubaśne nogi i pupę ale jaka kobieca....

Przed ciążą ważyłam 50 kg. W ciąży przytyłam 13 kg. Jutro mija czwarty miesiąc od porodu i waże 53 kg. Miałam CC i lekarz mi powiedział zebym z ćwiczeniami odczekała minimum 12 tygodni. Teraz już sobie robie brzuszki i wiosłuję:) Fałdke mam na miejscem przecięcia. Czy zniknie nie wiem:)

Gość Serrena23
ja nie mam zlej figury....mam ewidentnie zwis jak ponton skóra rzadka rozciągnięta....obawiam sie że to wymaga czasu....może się wstąpi a dziecko miało 4kg!