Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała o dużym sercu

Czy potraficie...??

Polecane posty

Gość mała o dużym sercu

cieszyc się jeszcze w tym zwariowanym świecie z takich rzeczy...jak zapach lasu???:) Byłam przed chwila na małej przejażdzce i w lesie tak niesamowicie pachniało, świeżością, deszczem...coś niesamowitego:) Wpędzilo mnie to w mega pozytywny nastrój:) A Wy ? z czego zdarza Wam się cieszyc???:)

Gość mała o dużym sercu
no tak, wiedziałam że sie wygłupie z tym pytaniem:) tu tylko zdrady,rozwody i wszelkie ludzkie nieszczęscia,a ja chciałam tak optymistyczniej:) No cóż, zawsze odczuwałam,że jestem z innej planety:)

Gość brunchildaa
no u mnie teraz deszcz taki siecze i wali w szybe, a ja to lubie:D jak skonczy padac to otworze okno i łykne fresz airu :D

Gość mikkka,,,
tak ja doceniam takie rzeczy :)

wiesz,dzisiaj idąc z zakupów cała mokra,bo zaczęło lać,czułam taki ładny zapach,jakby zapach zieleni poprostu.jakos tak przyjemnie mi było,chociaż jak taki szczur zmokły wyglądałam:)

Gość mała o dużym sercu
oo, fajnie że ktoś odpowiedział i że doceniacie takie rzeczy:) bo większość moich znajomych to jak ja się tym zachwycam puka się w głowę:)

głupie ale lubie taką pogode

tez przed chwilą wróciłam ze spacerku,takie rześkie powietrze jest.az sie zachciewa życ,a w lesie cudownie...

mała ja lubieć wszystko co zielone, ryć w ziemi i cieszyś się z pierdół nie jestes sama :D

Gość mała o dużym sercu
mumi:) to fajnie:) to własnie chciałam usłyszec,że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie:)