Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smrod pachy

dezodoranty i ten smrod spod pachy

Polecane posty

Gość smrod pachy

juznie wiem co mam robic, psikam sie dezodorantami, ogolnie nie poce sie jakos bardzo, ale wystarczy troche potu, a zmieszany z dezo, daje taki smrod, ze szok. probowalam jakies neutralne zapachy kupowac, ale ciezo takowe znalezc, moje bluzki pod pachami smierdza tym dezo, musze je prac od razu. macie jakis godny polecenia dezo?

Gość antyperspirant
Kup antyperspirant a nie dezodorant!

Gość smrod pachy
myślałam nawet nad tym żeby się po prostu umyć ale w sumie po co, dezo chyba powinien wystarczyć no nie?

Gość smrod pachy
uzywalam kiedys antyperspirantow, ale efekt podobny, bo nie zdazyl obrze wyschnac, pozniej nakladalam bluzke, to caly wycieral sie w nia i znow ten ohydny smrod. tak nie znosze tego uczucia, ze rzygam tym prawie. nie czuje sie swiezo. to juz praktycznie jest lepiej, kiedy w ogole nic nie uzyje:O, ale z drugiej strony boje sie, ze sie spoce, to sie psikam, czy smaruje, ale efekt jest chyba odwrotny.

Gość co to za różnica
to trzeba się antyperspirantem śmignąć i odczekać chwilę żeby wyschnął. jak czas nagli to suszarka do włosów możesz wysuszyć.

Gość smrod pachy
zwykle po prostu sie nie wyrabiam. a dezodorant szybciej sie wchlanial i wydawal mi sie kiedys lepsza ochrona, ale chyba jednak sie mylilam. musze znalezc jakis bezzapachowy, ale takiego, to ze swieca szukac.

Gość smrod pachy

Gość jyjyjrjrjry
moze idz do lekarza czasem taki nieprzyjemny zapach spowodowany jest choroba a czasem poprostu złym odzywianiem

Gość mhbjhb
należy: - codziennie golić owłosienie pod pachami - wysuszyć bardzo dokładnie - wetrzeć REXONA antyperspirant w sztyficie (żaden inny nie i NIE w KULCE - bo działa słabiej) Jeżeli to nie podziała, przyjmuję reklamacje :-)

Gość smrod pachy
ale nie, mi nie smierdzi ogolnie jakos sam pot, czy cos, tylko wlansie jak posmaruje sobie antyperspirantem pache, i jest ona taka mokra od niego, lub nawet juz sucha, naloze bluzke i minimalnie sie spoce, to te pach tak mi sie kleja, smierdzi sam ten antyperspirant, dla mine to zaden zapach, jak co niektorzy chwala zapachy anty.. szukam jakiegos bezwonnego, bo mnie wkurza sma ten zapach. a najgorzej jak nie wyschnie od na skorze przed zalozeniem bluzki, to amen, juz caly dzine czuje sie mega nieswiezo:O

Gość smrod pachy
ok, to moze rzeczywiscie moj blad tkwi w tym, ze nie zawsze anty. zdazyl wyschnac na skorze dokladnie. skupie sie na tym:) pachy gole codziennie;)

Gość co to za różnica
jest jeszcze opcja kupić w aptece jakis specyfik. nazw nie znam, musiałbyś sie popytać. może taki nie będzie tak ostro perfumowany? no i jednak nie zakładaj łaszków jak jeszcze nie wyschło

Gość smrod pachy
z tego co przeczytalam w sieci, to bezzapachowe antyperpiranty dla kobiet nie istnieja, jest natomiast bezzapachowy dla mezczyzn z AA, chyba go po prostu kupie i wyprobuje:D czytalam tez o tych kosmetykach na nadpotliwosc z apteki, podobno super dzialaja, tylko, zeja nadpotliwosci nie mam, a w sumie fakt, ze niewleuje pocenie prawie 100% troche mnie przeraza. jak on tam musi zapychac pory czy cos, na pewno nie odbywa sie to bez skutkow ubocznych dla organizmu, prawda?

skoro wcześniejsze ci nie pomogły to nic prócz produktów "aptecznych" ci nie pomoże. etiaxil kosztuje 50 zł ale starczy na 2 miesiące. przeczytaj w necie. na prawdę polecam :)

Gość kajaczki
ja kupiłam w aptece "antidral" jest dużo tańszy od etiaxilu a działanie to samo!!! jest to lek w kulce, najlepiej go użyc go na noc, uprzedzam tylko, że swędzi troche zanim wyschnie ale efekt mnie powalił jak go użyłam pierwszy raz!! i nie radze na świeżo golone paszki!!! jest on z alkoholem więc okrutnie piecze! :) Ale szczerze polecam, też miałam problem z poceniem, nic nie pomagało a ten rewelacje!! i używa się go tylko 2 razy w tygodniu! :)

Gość delicjjjja2
Powracając do tematu- sama moge polecic Wam teraz, zwłaszcza ze zrobiło sie naprawde ciepło i więcej sie pocimy- antyperspirant Etiaxil. U mnie okazał sie być najskuteczniejszy z tych wszystkich które do tej pory stosowałam.

Gość ja schudłam 10 kilo w 2 miei
kulka vichy i po problemie ani potu ani smrodu

Gość gość

golenie pod pachami to podstawa ,później można użyć antyperspirantu ale na umyte pachy najlepiej mydłem

Gość renata

Używam zamiast zwykłych dezodorantów https://proaktiv.pl/s/2-30-0-NIEJONOWA-NANO-MIEDZ-KOLOIDALNA-CU-500---z-atomizerem-100-ml.html, żeby się tak bardzo nie pocić. Przydatna sprawa szczerze mówiąc. Miałam ałun kiedyś, ale to działa znacznie, znacznie lepiej. Po prostu delikatnie się przemywam i jest kompletny spokój.

Gość RoyalEnfield
Dnia 12.05.2010 o 23:12, Gość smrod pachy napisał:

ale nie, mi nie smierdzi ogolnie jakos sam pot, czy cos, tylko wlansie jak posmaruje sobie antyperspirantem pache, i jest ona taka mokra od niego, lub nawet juz sucha, naloze bluzke i minimalnie sie spoce, to te pach tak mi sie kleja, smierdzi sam ten antyperspirant, dla mine to zaden zapach, jak co niektorzy chwala zapachy anty.. szukam jakiegos bezwonnego, bo mnie wkurza sma ten zapach. a najgorzej jak nie wyschnie od na skorze przed zalozeniem bluzki, to amen, juz caly dzine czuje sie mega nieswiezo:O

O ranyy.. mam to samo - KAŻDY antyperspirant dla mnie śmierdzi w ten sam sposób co Tobie, próbowałam już wielu, najgorzej chyba Rexone wspominam, cały dzień zapaszek taki antyperspirantowy, bo w sumie mocno się nie pocę. A Rexony kilka zapachów miałam i ciągle to samo. Ja nie wiem, ale nie znalazłam anty ze świezym zapachem, wszystkie jakieś takie ciężkie i duszące, może to ma zmaskować pot. Pokładałam nadzieje w Adidasie, w sumie to sportowy jest, ale nienie... ten sam w sumie charakterystyczny zapaszek.