Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsoretka

Sa tu dziewczyny, ktore maja sponsorow badz mialy?

Polecane posty

a masz jakiś kontakt z tamtymi? Ja do dzisiaj utrzymuję kontakt smsowy czy mailowy z tamtym człowiekiem.

z zadnym nie mam kontaktu. Jak konczylam znajomosc to konczylam na stale. Oczywiscie niektorzy starali sie utrzymywac jakos znajomosc wysylajac zyczenia na swieta itd. ale ja to zawsze ignorowalam

tylko numer telefonu ale nie byl to nigdy moj oficjalny numer. Zawsze mialam drugi telefon. Staralam sie byc bardzo ostrozna mimo wszystko

ciekawe, że nia ma tu innych dziewczyn, które ktoś sponsoruje lub sponsorował... :-)

no wlasnie nie wiem czemu nikogo nie ma, bo wydaje mi sie ze jest troche takich dziewczyn

pewnie że są ale się nie ujawniają, ewentualnie gimnazjaliści się pod takie podszywają i żarty sobie robią

wiem ze to zaden powod do dumy i mozna nie chciec tego ujawniac ale tutaj jestesmy tak jakby anonimowi

Gość sponsoretkaa
podbije temat to moze ktos sie dzisiaj jeszcze wypowie

Gość melania i scartlett
Moja przyjaciółka była w takim związku,ale skończyło się happy endem.Są parą od 6 już lat.

Gość sponsoretkaa
powaznie? a to ciekawe, nigdy nie sadzilam ze moze z takiego ukladu wyjsc powazny zwiazek

najlepszym sponsorem jest MĄZ...........a najlepiej cudzy........bla bla bla.....

Gość sponsoretkaa
no to fajnie, ze sie udalo twojej kolezance:)

Gość efedrynka**
ja najbardziej współczuję facetom, chcą sobie znaleźć normalną a tu trafi się dziwczysko z taką przeszłością i wy chcecie być szczęśliwe w związku? na ukrywaniu tego co było kiedyś? a jak się ciebie zapyta co kiedyś robiłaś itd to co odpowiesz? "pracowałam na kuchni i skrobałam marchewkę" ?:D hehe zabawne

efedrynka ale jak to zapyta mnie co robilam kiedys? No jasne, ze uczylam sie, studiowalam i dalej studiuje. Wiesz na dziennych studiach i moim kierunku to raczej oczywiste ze sie nie ma czasu na porzadna prace

Gość o ja cie nie pierdykam
ale kurwiszony FUJ twioj wybor twoja sprawa Nie oceniam, ale zeby oklamywac kogos kogo niby kochasz .... mam na mysli twojego faceta Chyba ze to taka sama "milosc" jak tamte cudne zwiazki Heheh tez ci placi za dymanie ? :D wstydze sie, ze jestem kobieta jak czytam wypociny takich wywlok Najgorsze, ze taka wywloka urodzi wywloke i na wywloke ja wychowa Bo co takie cos moze dobrego przekazac dziecku ? corciu rozkladaj nogi szeroko i pojekuj w odpowiedniej chwili ?

mysl sobie co tam chcesz, malo mnie obchodzi zdanie na temat tego co robilam innych a juz szczegolnie ludzi z forrum. Poza tym temat nie dotyczy tego co sobie inni mysla, ale skoro juz taka czulas potrzebe wypowiedzenia sie to ok

Gość bogacz@pl
Jest tu chętna na sponsora?

bylam z kims przez 4 miesiace.skonczylo sie z przyczyn niezaleznych od nas obojga-niestety dla mnie...teraz szukam nadal....

czesc fajnie ze ktos sie odezwal. Moze napisz jak to u ciebie wygladalo, jakie to byly relacje no i czy wciaz chcesz sie w to bawic?

witam.. jak to wygladało?po kilkunastu telefonicznych rozmowach zdecydowalismy sie spotkac.zaczeło sie fatalnie..on jadacy przez pol Polski w deszczu,spozniony ponad 2 godz.,ja u znajomych-bo od nich blizej do miejsca w ktorym bylismy umowieni-zdezorientowana czy czekac,wogole sie spotkac..jednak mimo to doszlo do spotkania .umowilismy sie na stacji benzynowej.rozmawialismy wtedy z 3 godz.tak bylo sympatycznie a mielismy tylko sie spotkac na kilka minut by sie zobaczyc..dał mi wtedy kilka zł -zrobił tym gestem bardzo pozytywne wrazenie..nastepnym razem spotkalismy sie w hotelu..i tak co tydzien srednio sie spotykalismy..przez ten czas bardzo mi pomogl. teraz znow postanowilam kogos takiego poszukac.znalazlam jednego z ktorym mam sie spotkac we wtorek..nie czuje przekonania do tego pomyslu-ale sprawa jest prosta.nie mam juz skad pozyczyc.a rachunki same sie nie splaca... ogolnie jestem zalamana,jest mi cholernie ciezko.a z drugiej strony wszystkie pozostale pomysly juz sprawdziłam-zerowy rezultat...

Gość drfjg
sponsoretka jezeli mogę cos wtrącic do powiedz o swojej przeszłosci obecnemu facetowi niech sam zadecyduje czy mimo to chce z toba byc jeżeli trafilas na uczuciowego faceta i po kiedys to sie wyda bardzo mocno go mozesz skrzywdzic

powiedziec czy nie mowic ukochanemu? ja napewno bedac w takiej sytuacji nie powiem swojemu facetowi o tym z kim spałam.on tez nie musi mi mowic z kim sypiał.bylo mineło. natomiast co do sytuacji kiedy jestesmy razem i robie takie rzeczy za jego plecami..nie wiem..ja poznałam 2 mies temu chlopaka-batrdzo fajnego.czy cos z tego bedzie?nie wiem.czy jak cos wyjdzie to czy mu powiem?nie.nie ma w tym sensu...ale to tylko moje skromne zdanie..

Gość drfjg
szaro oka egoistka z Ciebie pomysl że możesz go bardzo skrzywdzic jak kiedys sie o tym dowie i nie chodzi tu o to z kim spałaś tylko z jakiego powodu to robiłaś

weź od tego sponsora forsę na leki przecwdepresyjne, przydadzą ci się , głupia kobieto.....

Gość kotek_mrauuu
a ja szukam sponsora jak dziewczyny znalazlyscie swoich???