Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsoretka

Sa tu dziewczyny, ktore maja sponsorow badz mialy?

Polecane posty

sponsoretka- fajnie się bawiłaś z facetem który mógł by być Twoim ojcem. Przepraszam ale ja bym miała obrzydzenie do siebie. No do cholery stary gość do którego ja nic nie czuje dotyka mnie tam gdzie ma dotykać prawo tylko mąż lub osoba którą kocham i chce być całe życie !! daje dupy bo nie chce mi się iść jak normalny człowiek do roboty!!!

ja miałam wówczas 25 lat (gdy się poznaliśmy), on 42, miał żonę ale za granicą, tutaj przebywał około 6 miesięcy, drugie tyle - tam z nią, oczywiście nie pod rząd, ale średnio w roku wychodziło pół na pół. Tutaj żyliśmy jak małżeństwo, razem mieszkaliśmy, razem chodziliśmy na imprezy i do restauracji, razem jeździliśmy na wczasy. Ja pracowałam i studiowałam zaocznie. Moja rodzina wiedziała o tym, ale nie akceptowała tego (wiem to teraz) bo głośno na ten temat nikt z nich wtedy nie mówił. Wszyscy znajomi o tym wiedzieli, zarówno nasi wspólni jak i reszta...nie ukrywaliśmy się.

czarna porzeczko a owszem fajnie sie bawilam, nie rozumiem przeszkadza ci to? a dlaczego nie pracowalam itd.? To moja sprawa nie bede sie z tego tlumaczyc:

tak...jak mówiłam bardzo go kochałam... i chyba nadal coś tam w serduchu kłuje, ale życie ułożyło inny scenariusz i teraz mogę sobie zaśpiewać tylko "są dwa światy i nas jest dwoje..." a jak z ogłoszeniem? nie bałaś się spotkać pierwszy raz takiego kolesia z ogłoszenia? i jak to się odbywało, czy od razu pierwszy ci przypadł do gustu? Nie bałaś się że na spotkanie przyjdzie ktoś kogo znasz? :-)

Gość jyjyjrjrjry
ja tez miałam sponsora od 32 do 45 lat nie zawsze chcieli seksu czasem gdzies wyjsc pogadac pojechac zabawic się

Mariposa to przykro mi, ze tak to sie skonczylo. Co do ogloszenia to podawalam w nim maila. mezczyzni mieli w mailu napisac rzeczy ktorych wymagalam, czyli wiek, to jak widza taki uklad, czy sa wolni itd. Z posrod wszystkich odpowiedzi wybieralam kilka i zaczynalam korespondencje po ktorej zostawal jeden wybrany osobnik;) I z nim wlasnie umawialam sie na kawe czy drinka. Nie balam sie bo z reguly umawialam sie z kims z kim od kilku dni/tygodni korespondowalam i rozmawialam przez telefon.

Mimo iz prosilam by w ogloszeniu pisali panowie od 30 lat to pisali wszyscy, najwiecej jest erotomanow gawedziarzy w wieku 20+, potem ci ledwo po 30 tez sa dosc cwani. Najlepsi byli panowie przed 40 i po i takich w sumie dobrze sie czytalo bo konkretnie odpisywali.

a co mozesz powiedzieć o tym gościu, z którym byłaś? Czym się zajmował? Czy był atrakcyjny (dla Ciebie) fizycznie? Nie miałaś oporów podczas pierwszego seksu?

Pamietam ze pierwszy to byl naprawde super, mam do niego sentyment;) Mial wlasna firme i byl w trakcie rozwodu, spotykalam sie z nim ponad rok i cos nawet zaczynalam czuc do niego. Na szczescie skonczylo sie to. Generalnie spotykalam sie zawsze z zadbanymi mezczyznami, nie poszlabym do lozka z kims kto mnie brzydzi. Zreszta mialam duzo szczescia bo trafialam na fajnych facetow, jak z jakims bylam w ukladzie to nigdy nie nalegal na seks itd. Oczywiscie seks byl ale nic na sile:)

a jak z lokalizacją? To byli faceci z Twoich okolic czy z daleka? Jak wtedy wyglądały Wasze spotkania?

pieknie sie to czyta, ale chyba nie łudzicie się, że facet który was dyma za kasę poprosi o rękę? ;-) więc może nie ubierajcie tych związku w jakieś głębsze uczucia :)

Pierwszy byl z miasta sasiedniego, potem to zawsze byli mezczyzni z innych, dalej polozonych miast. Spotkania wygladaly tak ze umawialismy sie do restauracji przewaznie porozmawiac, sypianie ze soba tylko na wyjazdach. Wyjezdzali oni czasami w sprawach sluzbowych a czasami by wlasnie odpoczac ze mna. Taki wyjazd to przewaznie byl na weekend nie dluzej. Bardzo to lubilam bo nie nudzilam sie.

a zapomnialam ze z tym pierwszym spotykalam sie na miescie badz w mieszkaniu. Wynajal mi wtedy kawalerke w miescie gdzie sie uczylam. Drzewiecki alez ja na zadne oswiadczyny nie liczylam:D Poza tym teraz jestem w zwiazku.

a jakie były profity, tzn. co Ci kupował czy kupił? Musiałaś prosić czy sam od siebie finansowo się troszczył?

o finansach dyskutowalam na samym poczatku znajomosci. Przewaznie byla to jedna ustalona suma na miesiac ktora wplacal na poczatku miesiaca na moje konto. Prezenty rozne tez dostawalam ale to juz ode mnie nie zalezalo, bo o nic nigdy nie prosilam

najdrozszy byl samochod, ktory dostalam w zasadzie bez okazji:) a i jeszcze zafundowal dwa bilety na wycieczke dla mnie i kolezanki ale to raczej nie przebije samochodu

nie co do seksu to zadnych wymagan. Wiesz dzisiaj to az sie dziwie ze trafialam na takich swietnych facetow a nie na zboczencow:P Mialam chyba szczescie. Chociaz w sumie bardzo dokladnie wybieralam no i nie mialam ich za wielu.

a Twoja rodzina akceptowała te związki? Co rodzice mówili np. jak dostałaś samochód? :-)

Gość jbukjio
do sponsoretki-------gdzie się ogłaszałaś jak dawałaś takie ogłoszenia i czy zdjęcie dałaś

samochod to byl powod do radosci:D mam slaby kontakt z rodzina, odwiedzam ich raz na dwa miesiace i jak przyjezdzalam i pytali co u mnie, ze widac ze dobrze mi sie powodzi to mowilam ze jestem na utrzymaniu faceta ktory o mnie dba. Nigdy nie bylo jakichs powaznych rozmow na ten temat

zdjec nigdy nie dawalam i nigdy nie wysylalam. Oglaszalam sie na roznyc stronkach towarzyskich, teraz to tego jest duzo wiecej niz jak ja zaczynalam.

dlaczego skończyłaś, tzn. odeszłaś od sponsora? Zakochałaś się w obecnym facecie? On wie o Twoich poprzednich "związkach"?

zakonczylam to bo poznalam mojego obecnego faceta. To byl moment kiedy chcialam odpoczac po porzednim ukladzie. Poznalam swojego obecnego i tak jakos zostalo. Nie on nic nie wie i nie powiem mu.