Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsoretka

Sa tu dziewczyny, ktore maja sponsorow badz mialy?

Polecane posty

Gość sponsoretka

Szukam dziewczyn do pogadania, ktore byly w ukladach sponsorowanych

Gość ankara, klara i ktos
nie, dziiwek tu nie ma 🖐️

Gość sponsoretka
no ja mysle ze sa jednak:P widzialam kiedys kilka tematow podobnych do mojego

Gość sponsoretka
co mi sie pomylilo?

Gość tłumok
bzdury opowiadasz, tu są tylko bardzo porządne i szanujące się Galerianki :)

Gość sponsoretka
Mariposa czy zgodzilabys sie odpowiedziec na kilka moich pytan? I czy w ogole chcialabys o tym pogadac?

Gość człowiek biedronka
tak ja miałam sponsora . codziennie dostawalam swiezy keczup z biedronki z czego bylam w pelni zadowolona. Poza tym jestem po rekonstrukcji i aktualnie szukam nowego sponsora

Gość sponsoretka
Mariposa ja mam 23 i nie chce informacji co i jak mam zrobic by znalezc sponsora;) Ja juz bywalam w takich ukladach i akurat pol roku temu zerwalam z tym na zawsze. I dlatego wlasnie chcialam ot tak sobie pogadac na ten temat

jak chcesz pogadać to od razu zaczernij nicka bo zaraz ktoś się podszyje pod Ciebie

na czat jakis wejdź ... zaraz cie przygrucha jakiś znudzony tłustą żoną biznesmen :)

Gość ikp9i
dlaczego takie dziewczyny nie maja odwagi powiedziec o sobie PROSTYTUTKA. Nie ma nic do prostytutek, za to nie znosze HIPOKRYTEK:O

Gość ikp9i
lepiej, chociaz nie wierze, ze uwazasz sie za prostytutke, dla ciebie to UKLAS SPONSOROWANY, lepiej brzmi, prawda?

Gość lubiem keczup
ja szukalam sponsora ale moj chłopak Daisy (Daisy ajlowiu soł macz) odradził mi ten pomysł, a ja chciałam mieć pieniądze na nową waltornie ponieważ moje koncerty z serii "koncerty o świcie " bardzo moją starą waltornię wyeksploatowały. Moja przyjaciólka Grażyna z kotliny kłodzkiej miała sponsora i bardzo sobie chwalila ponieważ motywowało ją to do codziennej toalety porannej a waltornie kupiłam sobie sama za pieniądze zarobione w fabryce keczupu, co prawda konkurencyjna fabryka musztardy chciała nas pogrążyc ale bóbr stefan i człowiek biedronka uratowali sytuację! Bóbr stefek też jedzie na sponsoringu i jest zadowolony ma na nowe chodaki!

u mnie było tak, że kochałam bardzo tego człowieka, a że szło to w parze z jego dbałością o mój byt i pomocą finansową? Nie, nie nazwałabym tego prostytucją...

Mariposa rozumiem. Ale nie jestescie teraz razem? Wiesz ja zawsze jak mialam mezczyzne to tylko przyjazn i sympatia, o milosci raczej nie myslalam.

zresztą, "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"... a jak u Ciebie?

zle wczesniej napisalam, od pol roku jestem w zwiazku a nie spotykam sie od roku:) czyli rok temu z tym skonczylam- tak powinno byc

Gość Czarna Pirzeczka*
A ja mam do Ciebie kilka pytań. W jakim wieku był Twój sponsor?? czy miał żonę i dzieci?? czy Twoi rodzice, rodzina , znajomi wiedzieli o tym??

byliśmy ze sobą 6 lat, w końcu ja odeszłam bo chciałam mieć dziecko, nasze dziecko, niestety on miał już dorosłe dzieci i nie chciał już więcej.

Mariposa u mnie to tak bylo, ze dawalam ogloszenie, poznawalam mezczyzne i spedzalam z nim czas czyli wyjazdy rozne przewaznie. Nie umawialam sie do hotelu na godzine czy dwie. Oczywiscie w zamian za to otrzymywalam pomoc finansowa i przy okazji fajnie sie bawilam:)

Generalnie to ja sie spotykalam przez rok, pol zawsze z jednym a potem rozstanie i szukanie kolejnego. Nie umawialam sie nigdy z zonatymi, a wiek to roznie ale nigdy ponizej 30. Rodzina wiedziala, przyjaciele nie.