Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakafkasrafka z warszafki

WYTŁUMACZCIE MI TO, BO JA MOŻE GŁUPIA JESTEM!

Polecane posty

TYLKO PROSZĘ, NA POWAŻNIE: Byłam kilka dni temu (poniedziałek) w pubie, było fajnie, byłam z moją koleżanką, no i przyszedł tam chłopak ze swoim kolegą, na którego od razu zwróciłam uwagę i on na mnie chyba też, choć udawał,że mnie nie widzi. Gadałyśmy sobie z koleżanką, wygłupiałyśmy się, sączyłyśmy piwko, impreza zaczęła się rozkręcać (przyszła jakaś urodzinowa wiecha). W pewnym momencie on do mnie podszedł, zaproponował taniec, było bardzo miło, rozmawialiśmy bardzo zdrowo, ja też byłam zdrowa, żadnych macanek. Usiedliśmy, chłopak postawił mi piwo, co było bardzo miłe. Rozmawialiśmy, rozmawialiśmy, aż się zrobiło trochę późno i musiałam już iść, bo na drugi dzień do pracy. Gdy się zebrałyśmy poprosił mnie o numer, zwlekałam (tak jak trzeba ;) ) po czym numer podałam. Jak wchodziłam do domu dostałam od niego sms, że bardzo mu było miło mnie poznać. Wzięłam prysznic i odpisałam,że mnie również bylo fajnie. No i cisza. Facet się nie odzywa. CZEMU ?! PRZECIEŻ PIERWSZA SIĘ NIE ODEZWĘ!!! O CO CHODZI ? Podkreślam,że oboje byliśmy trzeźwi.

kilka dni temu czyli przedwczoraj?? poczekaj kobito do weekendu chociaż chyba, że na sobotę zarezerwowałaś uroczystość zaślubin:)

Gość naisal ze bylo mu milo
wiec o co chodzi. daj mu pozyc. Poczekaj, jak sie w ciagu 10 dni nie odezwia, to d...

Haha, nie no wiem.. Już rodzicom o nim mówiłam. Boże, nigdy w życiu.. właśnie :) haha, nie! Zastanawiałam się po prostu czy on tak wiecie.. chciał się bzyknąć, nie wyszło mu, więc nara, czy każdy facet musi mieć ten okres ciszy najpierw. I takie tam :)

na którego od razu zwróciłam uwagę i on na mnie chyba też, choć udawał,że mnie nie widzi. hahahahahaa

Herbaciana różyczko.. nie odezwę się pierwsza, bo nie chcę się narzucać i przeginać. Poza tym on jest mężczyzną i powinien coś tam się odezwać. A może pójdę za tydzień w to samo miejsce i będzie ok. Nie mogę napisać pierwsza, bo to będzie kaszalot, wtedy się nigdy nie dowiem, czy to faceci tak mają,że milczą, bo muszą "żeby nie było" :)

napisałam to bez ładu i składu, zawsze szczery, bądź szczery jak to z wami jest facetami, kiedy wy się odzywacie ? hahahah bo to tak było, zwróciłam na niego uwagę, udawałam,że na niego nie patrzę, ale mimo swej woli zerkałam w jego stronę, on robił dokładnie to samo ;) hahah :)

ahahhahaha

teraz wypiłam dwa piwa, ale to nie czyni ze mnie pijanej. ja się zastanawiam co oznacza ta durnowata cisza.

zależy gdzie ucho przystawić. Pytam poważnie.

muszla zawsze szumi, to podobno szum fal ale w to się nie wierzy, szklanka też szumi, a przecież nie jest muszlą znad morza zawsze szczery, chyba nigdy nie bywasz szczery, prawda ?

kobiety zawsze dorabiają do wszystkiego ideologię :) bez sensu. albo mu sie podobasz i sie odezwie, albo nie i da sobie spokoj. nie ma co dywagować.

:) żałuję,że nie jestem facetem

Hurra! Odezwał się. Chce się spotkać w sobotę i zaprasza mnie do znajomych na grilla :)

Gość odezwal sie o 1wszej w nocy?

Gość lakafkasrafka z Warszafki
jakiś paskudny obleśny podszyw, a fe!

Gość prankoll
moze wyczul CIe jaka jestes i dał sobie spokoj.