Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie wiem no

Jak ubrani faceci się Wam podobają - Wasze typy

Polecane posty

Gość no ja nie wiem no

Lubię niezobowiązującą elegancję. Ciemne, klasyczne jeansy, sztruksy, koszule (z długim rękawem!) w dyskretnych kolorach (szary, czarny, brązowy), swetry wkładane przez głowę. Półbuty-niezbyt eleganckie, na pewno nie lakierowane, "weekendowe". Podobają mi się też faceci ubrani od góry do dołu na czarno (np. sztruksy + miękki sweter). A sama mam 21 lat, studiuję :)

Gość ikka_00
Mam podobny typ. Mam tez zamilowanie do facetów w garnitrach ewentalnie w swobodnych zestawieniach- jeansy i marynarka :)

Gość kefeteryjny szpieg
Już jest taki temat a chciałaś się wykazać? Heh ludzie nie mają mózgu :( A tak btw. styl lalusiów lub bogaczy

Gość kefeteryjny szpieg
Sorry znaczy chcą zaszpanować, że mają full kasy ;] Jacy to nie są oni och i ach

Gość ikka_00
szykowny dresiarz-> tak, własnie TAKIE LESZCZE.

Gość szykowny dresiarz
Nie dam foty, jestem zbyt przystojny i zbyt odpowiedzielny na takie posuniecie. Potem rozkochane forumowiczki ktore uswiadomilyby sobie ze nie maja u mnie szans moglyby zrobic sobie krzywde albo cos gorszego, to nie moja wina ze tak dzialam na kobiety.

Gość hablabojdaiosd
Tez lubie taki styl u facetow. Ale nie toleruje jeansow. I jak ktos sie tak ubiera nie oznacza lalusia. O wiele gorsi sa 'chlopaczki' poubierani w wielkie biale adidasy, dresik, rozowa/fiolwetowa koszula emo, jakis pedalski kapelusz na glowe, i co gorsza obcisle rurki! To jest fuj i wiekszy lans. Bleh. Elegancja - z klasa, wybiajajca sie, ale nie krzykliwa. Jestem na TAK :):) Tez mam 21 lat, i tez studiuje :)

Gość gość
dżinsy, koszula żadnych rurek, sweterków, marynareczek

Gość gość
Lubię elegancki styl..najlepiej jak mężczyzna jest po 50 a do tego ma szpakowate włosy...mmmm

Gość gość

Zależy na jaką okazję, na pogrzeb lub na ważną rozmowę o pracę  nikt nie ubierze sie w krótkie spodenki albo sandały. W lecie nikt sobie nie założy bluzy z kapturem xd wszystko musi być zgrane z miejscem i z czasem