Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała perła

Czy ktoś z was używa Białej Perły do wybielenia zębów?

Polecane posty

Gość biała perła

Działa? Lubię herbatę w dużych ilościach i to mnie zgubiło. Zastanawiam się czy zastosować Białą Perłę czy lepiej wybielić zęby u dentysty. A ktoś wie ile mniej więcej kosztuje wybielanie u dentysty?

Gość samoa
Z racji tego,ze nie sgtac mnie na wybielanie zabkow u dentysty,zakupilam rok temu biala perle. Efekty super,ja jestem bardzo zadowolona.Jest to troche uciazliwe,bo trzeba codziennie trzymac ten obrzydliwy zel na zebach,ale da sie przyzwyczaic. Od tego czasu uzywam tylko past wybielajacych i zabki sa ok.

Gość biała perła
A możesz napisać coś więcej? Jak wygląda takie wybielanie tym żelem? :)

Gość po tym jak zasto
sowałam biala perla od razu zalowalam.zero efektow.kasa w bloto.potem kupilam paski blend a med. i efekty sa super!!!!

Gość lillali
ja stosowałam dwa razy dziennie (częściej nie mogłam się zmobilizować), codziennie przez 30 dni. Efekt świetny - zęby bialutkie. Na dentystę i profesjonalne wybielanie byłoby mi szkoda kasy:) Warto się przemęczyć i przy odrobinie samozaparcia można mieć znów bialutkie zęby.

Ja stosuję co roku Białą Perłę i bardzo sobie chwalę :) Wszyscy znajomi zazdroszczą mi 'hollywoodzkiego' uśmiechu :) Tak więc ja polecam z ręką na sercu (piję dużo kawy i herbaty, do tego palę - a zęby jak były białe, tak są) :)

Gość taktaktak23
a to nie niszczy szkliwa?? Sama chciałabym zastosować, ale nie wiem czy to do końca zdrowe. Mnie herbata zgubiła :-p

Gość lillali
nie niszczy szkliwa, to profesjonalny żel stomatologiczny, choć może na początku podrażniać dziąsła - potem się przyzwyczajają;)

Gość taktaktak23
:-)