Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriiix

Czy wy tez macie takie bratowe?

Polecane posty

Gość Doriiix

Moja bratowa to toksyczna kobieta. Wspolczuje bratu takiej zony i matki ich dziecku. Wszystko wie najlepiej i najlepiej robi. Twierdzi, ze wyglada na nastolatke i najlepiej gotuje, wychowuje dziecko, na wszystkim sie zna. Do brata ciagle ma o cos pretensje,wiecznie naburmuszona, obrazona. Brat chodzi przy niej jak zegarek. Nadopiekuncza matka. 4,5 latni syn to znerwicowane dziecko.Na nic mu nie pozwala, nie moze sie ubrudzic, pobiegac, krzyknac. 20 razy na dzien go przytula i mowi mu jak bardzo go kocha i tyle samo razy dostaje klaspy za zle zachowanie. Moglabym dlugo jeszcze wymieniac. Po ostatniej wizycie u brata poplakalam sie w domu. Nie mam juz sily. Musialam sie wygadac. Skad biora sie tacy ludzie? :(

Gość Doriiix
Kiedys byla inna, przynajmniej tak mi sie wydawalo. Po urodzeniu dziecka zmienila sie jeszcze bardziej.

ja mam na szczęście fajną bratową,ale u nic hteż często sa zgrzyty, ona jest sporo starsza,do tego nauczycielka, a brat jeszcze jak to 27letni facet chcialby poszalec:P

Moja bratowa jest podobna. Do tego jest cholerną materialistką. Ma obsesję na punkcie szczupłej sylwetki. Sama wygląda jakby uciekła z Auschwitz i ogranicza małym dzieciom jedzenie, żeby im się żołądki nie rozciągnęły. Brat nie mógł chyba gorzej trafić. Gdyby nie dzieci, które dla niego są wszystkim, a on dla nich to by się rozwiódł już dawno.

Gość bzzpszczolki trzy hej
czy Twoja bratowa to nie ewa 33???? :D :D :D Opis pasuje idealnie :D

Moja bratowa jest trochę inna, ale tez mnie wkurza, jest taka niedostępna, nie okazuje żadnej sympatii ( no bo jej do mnie nie żywi) ma "swoje" zasady, sama najlepiej wszystko wie, wszystko odbiera przeciwko sobie, obraża się, nie liczy z niczyimi uczuciami, od początku nie mam z inią kontaktu. Rozmawia ze mną tylko jak musi i sama pierwsza nigdy nie zaczyna rozmowy. Nigdy chyba do mnie nie zadzwoniła, nie pamiętam tez życzeń urodzinowych. Nie będę się starać zjednać je sobie, to nie ma sensu. Zupełnie inny świat.

Gość bzzpszczolki trzy hej
to na pewno ewa 3 :D :D :D Pogon ja hej ho wista wio :D

Gość sraty pierdaty
kurde mam nadzieje, ze moje szwagierki tak na mnie nie wjezdzaja :P

Gość Doriiix
Nie, to nie ewa :) " Kazdy zycie robi sobie sam"? No tak, ale zal tych co sobie je zmarnowali. Podejrzewam, ze gdyby nie dziecko to brat dawno juz by sie z nia rozstal.

Gość O tak
Moja jest bardzo podobna, perfekcjonistka itp, tylko może nie jest aż tak nadopiekuńcza, za to napewno materialistka i to straszna. Ostatnio się podniecała że była na weselu na poziomie, wśród lekarzy i prawników i się świetnie bawiła, bo to tacy światowi ludzie Błagam!!! Myślę, że ona ma bardzo niską samoocenę i to jej dziwne zachowanie wynika właśnie z tego

Gość Doriiix
sraty pierdaty --- ja jestem na ogol tolerancyjna i duzo moge zniesc. Ale takiego przypadku, jak moja bratowa nie latwo mozna znalezc. Smutne to :(

Gość Doriiix
Ja tez mysle, ze moja bratowa ma niska samoocene i przez to jest taka a nie inna. Staralam sie ja zrozumiec setki razy, ale nie potrafie.

Gość do aleocochodzi
nie masz moze na imie Baska i nie mieszkasz w Trojmiescie?

Gość mojabratowanatomiast
zrobiła sobie z mojego brata sługę kierowce itd... a on tylko wydzwania do mojej matki i pyta ile jajek do sernika? a ogórki jak kisisz?... normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać. Do tego nie może nas odwiedzać bo szkoda kasy na paliwo na urodzinach u mojego dziecka był tylko raz choć jest chrzestnym a mały ma już 7 lat :/ a kiedy spytałam kiedy rodzina im się powiększy ona odpowiedziała no co Ty ja mam tyle pracy przy twoim bracie że nie mam zamiaru jeszcze mieć dzieci :0

Gość jeszcze nie mam bratowej
Jeszcze nie mam bratowej i szczerze mówiąc nie wiem czy będę mieć. Mój 28letni brat wcale nie pali się do tych spraw :D Nie ma dziewczymy. Ostatni związek zakończył się ponad rok temu z o osiem lat młodszą dziewczyną. Byli razem prawie 3 lata. Poprzednia dziewczyna też była trochę młodsza. A tak do domu nikogo nie przyprowadzał i nie przyprowadza. Były to bardzo burzliwe związki, bardzo. Pewnie ze względu na wiek tych dziewczyn. Marzę, by znalazł dziewczynę przede wszystkim mądrą, która jakoś go pokieruje w życiu. Może być też młodsza lub starsza, z dzieckiem. Nikomu to nie będzie przeszkadzać. Ale niech się taka pojawi i nakładzie mu mądrości do głowy, bo na razie jest tak, że przychodzi z pracy i idzie na ławkę pić piwo z kolegami.

Gość Doriiix
Nie wiem co gorsze - nie miec kobiety, albo miec taka zolze.

tylko współczuć tym facetom, niestety partnera trzeba sobie czasami wychować i nie dać na głowę wejść, oni się dali zdominować

Gość Mam dziwna bratowa
Moja bratowa jest fajna, choc nieco dziwaczna. Zaczne od tego, ze w wieku 30 lat nosi wlosy do pasa, sama szyje ubrania. Robi sobie bizuterie. (Moglaby kupic, bo dobrze zarabia.) Ma mnostwo dziwnych zainteresowan, m. in. stawia Tarota, hoduje ziola i sama piecze chleb (a my pochodzimy ze wsi, natomiast ona z miasta). Nie znosi imprez i eleganckich miejsc. Ale moj brat sie z nia widac dobrze czuje. Poza tym dba o niego, to najwazniejsze. Od kiedy ja spotkal widac ze jest szczesliwy, a na dodatek zmienil prace na lepsza, zaczal spotykac sie z ludzmi i zabral sie za uzupelnianie edukacji, na co od lat nie moglysmy go z mama namowic :D

Mój brat mieszka dosłownie 3 minuty pieszo od rodzinnego domu. Ale przychodzi sporadycznie, zawsze późnym wieczorem, gdy uśpi dzieci. Mniej więcej po 30 minutach ZAWSZE dzwoni bratowa i przypomina mu, że już powinien wracać :classic_cool: :O

Gość twarda marianna
Doriix gdyby oan miała niską samooocenę to by mówiła, że wszystko robi najgorzej...że jest beznadziejna..a jeśli ona tka butna..i wszystko wie najlepiej..to znak, że jest zadufana..zna swoją wartosc..może dlatego taka złośliwa??? ponadto...dziecko było planowane czy wpadka kontrolowana z jej strony? tabsy, plastry, spirala, którą wyjęła bez zgody mężą?? jeśli to drugie to znak, że ona z tych kobiet, które wiedzą..że facet zostanie z nią tylko dla dzieci...i szybko się o nie postarała... ma okropny charakter..i zdaje sobie z tego sprawę..stąd te dzieci.. może jacys poprzedni partnerzy mówili jej co z niej za zołza??

Gość bovy
Ja tez nie mam sily. Jest tak mi przykro ze musze ja tolerowac I ze czsem jest ok. Byloby spoko ale tak strasznie obraza mojego brata mimo ze ma brat czesto racje ze szok. Nie xhcem sie z nia klocic bo to moze zniszczyc malzenstwo, ale koncza mi sie sily. Jak mozna miec w sobie tyle pychy I arogancji. Juz z alkoholiczka by sie lzej gadalo. To okresowe napiecie podczas spotkan... Bezsilnosc.......

Gość gość
Moja bratowa to miód dziewczyna, skromna , pracowita i ładna . Brat to gbur , prostak i debil . Ma ciężkie życie dziewczyna :o