Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablonkaka

Rodzimy we wrześniu 2010

Polecane posty

Gość jablonkaka

cześc, ja szykuję się na poród we wrześniu czy któras jest w podobnej sytuacji?pogadajmy

ja tez termin mam na 2 wrzesnia ale ze wzgledu na wskazanie do cesarki pewnie bede miala o wiele wczesniej:)

Gość edi1
ja mam termin porodu na 14 wrzesnia.

No ja pytałam lekarza że może cesarka ale nie mam przeciwskazan wogóle mnie to wszytsko przeraża.

Gość edi1
agata bbb dlaczego masz wskazanie do cesarki?

a ja mam wskazania i bardzo sie z tego ciesze ze sie nie ocierpie przy porodzie zreszta porod naturalny moglby nawet sie skonczyć dla mnie kalectwem:(

Gość edi1
ja ogolnie jestem za porodem naturalnym za duzo napatrzylam jak trzeba cierpiec po cesarce ,natomiast po porodzie naturalnym szybciej dochodzi sie do zdrowia

Gość jablonkaka
ja cwilami sie obawiam jak to bedzie w czasie porodu a czasem czuje ze dam rade i nie ma innej mozliwosci.Raczej bede rodzic z zzo.

edi1 ze wzgledu na kregosłup który mialam zlamany okolo 1,5 roku temu.

Gość edi1
skoro masz motywy dla ktorych musisz miec cesarkie ...ja mam nadzieje ze bede miala porod naturalny i bedzie wszystko dobrze:)

edi1 dużo rozmawialam z poloznymi i one powiedzialy mi ze nie zawsze po porodzie naturalnym szybciej dochodzi sie do zdrowia bo czesciej są problemy po takim porodzie naturalnym niż po cesarce

Gość edi1
mam pytania co do ubranek czy zaczelyscie juz cos kupywac?

Gość edi1
agata bbb napewno kazdy przechodzi w iiny sposob porod jednemu goi sie szybko drugiemu wolniej rowniez z cesarka jest tak samo ale mimo wszystko mam nadzieje ze bede miala mozliwosc rodzenia naturalnie.juz wiesz co bedziesz miala?

Gość jablonkaka
agata to musiala byc zaprzyjazniona polozna jak ci tak szczerze doradzila.W szkole rodzenia raczej przekonuja do porodow naturalnych.

Gość jablonkaka
jeszcze nic upuje z ubranek bo czekam na usg ktore okresli plec juz nie moge sie doczekac

Gość edi1
jeszcze mamy w miare sporo czasu do porodu moze lepiej narazie o tym nie myslec:) ***jablonkaka a ty na kiedy masz date porodu?

Gość jablonkaka
na 19 go wrzesnia.Wciaz mysle o tym w jaki sposob rodzic.A Ty na jaki porod sie zdecydowalas?

Gość edi1
a kiedy bedziesz juz wiedziala?a co bys chciala ?masz juz dzieci?ja nie to bedzie moje pierwsze i wiem ze bede miala coreczkie zawsze o tym marzylam:)i juz nawet powoli zaczelam kupywac ubranka zeby zdozyc ze wszystkim przed upalami :)

Gość edi1
Jak narazie ciaza przebiega bez zastrzezen .Zdecydowanie porod naturany:)

Gość jablonkaka
Nie wiem kiedy slucham opini z roznych stron sa takie rozne.Powiedz jakie ilosci ciuszkow kupujesz

Gość edi1
staram sie kupywac kilka ciuszkow kazdego rozmiaru bo dzidziusie rosna bardzo szybko.Moja bratanica w spioszkach rozmiaru 58 cm chodzila moze jakies 3 tygodnie .