Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa i zalamana

Facet mi dzisiaj rano powiedzial

Polecane posty

ale nie ma o czym myśleć facet jest kretynem ,nie wie co mówi i już Masz to, na co się godzisz samicaaa30@o2.pl

"sama się nakręcasz" jak tacy jesteście mądrzy to pomóżcie się "odkręcić" znaczy mam zalatwic nowe wcielenie?

Gość smutnaaa i zalamana
moze i jest kretynem. ale co teraz??? zerwac z nim z tego powodu??? ciagle wypytywac czy chcialaby do niej wrocic?? obserwowac czy nie mysli o niej za duzo??? udawac ze wszytsko jest ok i zapomnie? (tylko jak??) dodam ze jej zdjecia nadal ma w kompie. przynajmniej je ukryl do folderu i ponoc tam nie zaglada, ale zawsze jednak ma je :O

aleocochodzi "sama się nakręcasz" jak tacy jesteście mądrzy to pomóżcie się "odkręcić" jak się zacznie o tym myśleć to nie tak łatwo przestać, wszyscy się tylko mądrzą trzeba było trzeba było Wróć na stronę nr 1. Jak byk napisane, że ten temat to "zuo". Rada była. A raczej rady. A autorka co robi? Sprawdza jak to wygląda od strony ilustrowanej i wchodzi na jakieś NK. Więc twoim zdaniem co mamy jej tu powiedzieć? Ojj Ty biedna... i jechać z pocieszeniem?

Gość smutnaaa i zalamana
ehh no temat zly. nigdy wiecej tematow o bylych, ale teraz sie z tym chyba nie uporanm :O

smutnaaa i zalamana ale co teraz??? zerwac z nim z tego powodu??? ciagle wypytywac czy chcialaby do niej wrocic?? obserwowac czy nie mysli o niej za duzo??? udawac ze wszytsko jest ok i zapomnie? (tylko jak??) Sugerowano bodajże Ci rozmowę z nim... Czyżby była to sugestia niezbyt oczywista. Pogadaj zobacz na czym stoisz. Na decyzję masz zawsze czas. dodam ze jej zdjecia nadal ma w kompie. przynajmniej je ukryl do folderu i ponoc tam nie zaglada, ale zawsze jednak ma je Kolejna. I co z tego, że ma?! To o niczym nie świadczy. Nie wymagaj żeby wymazał z pamięci nawet tej przenośnej i zewnętrznej część życia. To jest jego sprawa. Będzie miał ochotę to się tego pozbędzie. zawsze szczery Ojj Ty biedna... i jechać z pocieszeniem? moge sprobowac, ale nie wiem czy bede wiarygodny Obawiam się, że wyjdziesz na hipokrytę. No chyba, że chcesz się pokusić o nowy image na kafe :P

Gość ziele angielskie
plum

A najlepsze jest w tym wszystkim to, że facet pewnie palnął wstał, ubrał sie i wyszedł do pracy nieczego nie podejrzewajc. Wróci a tu burza z piorunami. A to tak banalnie proste, wystarczy powiedzieć - Kochanie jak to dobrze, że nie jestes juz z tamta bo dzieki temu ja mam przy boku najwspanialszego mężczyzne na świecie Jesli Cie jednakże nie stac na takie słowa, wystarczy powiedziec -Mój drogi nie życze sobie żebys w moim towarzystwie mówił o byłych bo mi to uwłacza i sprawia ból Wystarczy powiedziec cokolwiek ale powiedzieć Rady typu, olej go ,napewno Cie nie kocha,napewno ciągle mysli o byłej są lekko niedorzeczne. To moje skromne zdanie :)

Gość ale dziwnie radzicie
przeciez wiadomo ze jak sie go zapyta to nie powie "tak, chcialbym z nia byc, ale ona nie wykazuje inicjatywy wiec jestem z toba" wiadomo ze powie, ze ona, tylko ona i nikt wiecej rozmowa akurat nic jej nie pomoze.sama musi sie pozbyc tych odczuc

Gość popieram odpowiedz
wyzej. facet i tak prawdy jej nie powie, mimo ze by kochal byla nadal 🖐️

Opanujcie emocje, bo jescze nic się nie stało:) Popieram naładowaną pozytywną energią36:) Spróbuj zastosować to co napisała:) Po co od razu jakaś szlona panika? Może Twój facet jest po prostu jednym z tych, którym zdarza się mieć mniej wyczucia i po prostu stwierdził fakt, że dbałby o tamten związek, gdyby się nie skończył (tak jak dba o Wasz mam nadzieję) - to raczej dobrze o nim świadczy:) (tak przewrotnie;) )

Gość smutnaaa i zalamana
no tak, wiem. musze to zignorowac. ale trudno ignorowac jak sie czlowiek nakreci. :( postaram sie o tym nie myslec. dziekuje za rady

nie nakrecaj się to nie ma sensu,ale jesli takie sytuacje będą się powtarzać ,to wtedy porozmawiaj z nim szczerze ,dlaczego o niej mówi wiedząc ze tobie sprawia to przykrość.

Gość smutnaaa i zalamana
tak, wiem. nastepnym razem nawet nie zaczne tematow z przeszlosci zeby zas "nie wtopil" z czym o bylej. a jezeli sam zacznie to urwe temat. facet nawet nie wie, ze palnie mi cos, pojdzie do pracy a ja siedze i mysle ciagle :O