Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cedrynka

Pielęgnacja skóry brzuszka i biustu :]

Polecane posty

Witam Was serdecznie Temat jest tematyczny, więc zamieszczam go tu :) Doradźcie kochane mamy - jak zadbać o skórę brzucha?? :) Jakie kremy, kosmetyki sa najlepsze?? Kiedy zacząć ich stosowanie?? Czy lepszy jest nawilzający czy natłuszczający?? A może coś od środka zaradzi?? Masaże czy poszczypywanie?? Co Wam pomogło nie miec rozstępów i wrócić do dawnej formy?? :D Za porady bardzo dziękuję :D Wszak wszystkie chcemy być piękne!!

Gość wcalenienie
Po rady na temat biustu zajrzyj na forum Lobby Biuściastych (zaczynając od wątku rozmiarowego, bo jak nie będziesz miała dobrze dobranego stanika - a większość z nas ciągle nie ma - to kremy to będzie wyrzucanie pieniędzy przez okno ) :)

wcalenienie - dziękuję za poradę, ale ja akurat mam dobrze dospasowany :D Wszak o biuścik trzeba dbać :D Ale warto przypominać o tym kobietkom :) A ja cosik widze, że żadan z mam się nie chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami co do dbania o skórę w czasie ciąży?? Kobietki piszcie! :D

"Huile" Tonic- firmy Clarins i tyle w temacie. a jezeli mialabym cos jeszcze dodac to to ze nie jest tani, ale warty wydania kasy jezeli komus zalezy na ladnym nawilzonym i bez rozstepow brzuszku. Ja go stosowalam prze dwie ciaze (prawie cale cialo pokrywalam tym olejkiem), wtym ostatnia z trojaczkami. Po pierwszej cazy zero rozstepow. Po drugiej- widze ze mam malutkie, ale sie tym nie przejmuje, poniewaz sa w okolicach pepka, male i zanikna. Jestem dopiero 3 tyg. po rozwiazaniu i widze ze znowu doczekam sie ladnego brzuszka- zreszta po trojaczkach taki brzuch to i tak dla wielu kobiet marzenie.