Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wsk

czemu na tym swiecie jest tyle dziewczyn

Polecane posty

Mam nadzieję, bo w innym wypadku straciłabym powoli wiarę w człowieka..

Gość Nietrudny3392
abc101 staram sie kontrowac ;) ... co najmniej na co dzien skad ;) po prostu na pewno ... widzisz? Sa i tacy, ktorzy potrafia ;) Niełatwa - a do czego on by sie Tobie w nocy przydal? oO

Oj, jestem pod wrażeniem...faktycznie wyrazy podałeś bezbłędnie:D

no cóż można rzec że zostawiłabym go sobie na następny dzień hihi

Gość Nietrudny3392
Niełatwa - zostawilabys go sobie na nastepny dzien, zeby sie przydal podczas kolejnej nocy? :P Tak sobie przypominam jak pisalas, ze latwo Cie poznac :P - moze w koncu zaczniesz odpowiadac bez krecenia? :P

jak ci niepasuje pisownia to nikt ci niekaze czytac

coś ci nie pasuje kręcenie?? no szkoda szkoda hihi kobieta jest tajemnicza nigdy niczego nie ma na tacy podanego hihi

Gość Sanka...
Oj niestety to prawda że w Polsce jest teraz więcej dziewczyn niż chłopaków w wieku 20-25 lat. Trudno znaleźć teraz chłopaka czy dziewczynę którzy chcieliby być w stałym związku. Przyzwyczaiłam się do tego, ze od jakiegoś czasu jestem sama ale powiem wam szczerze, ze chciałabym mieć swoją drugą połówkę taką na dobre i na złe.

Sanka a kto by niechcial wkaczu osoba powaznie piszaca

Gość Nietrudny3392
Niełatwa ... zauroczylem sie w Twoim "kochanie" :) Co Ciebie zauroczyc potrafi? Sanka... moze takie nastawienie - "od razu szukam kogos na stale" nie jest najbardziej odpowiednie? Przeciez najpierw musisz kogos dobrze poznac, zeby stwierdzic czy na stale, czy tez nie. A dlaczego ktos mialby nie chciec byc w stalym zwiazku? Mi osobiscie odpowiada staly zwiazek, ale z codzienna odrebnoscia :) Lubie swoja samodzielnosc i swobode, ale to nie koliduje z tym, zebym w kobiecie ulokowal swoje uczucia na stale. Czy Ty moze definiujesz staly zwiazek jako - wspolne mieszkanie, wstep do malzenstwa?

łoj tak trudno je co wychaczyć nastałe a mie też nie interesujo takie co tylko na dobre ale ale takie co na dobre i złe ale takie czasy że na dobre i złe to tylko serial na tvp2 pozdro dla tych kture nie opuszczajo faceta w bidźe całuski dla super lasek

Gość Sanka...
Generalnie chodziło mi o to, ze trudno jest znaleźć osobę z którą mogłoby się być w stałym związku ze względu na to że osoby do siebie poprostu nie pasują. Drugą sprawą jest to, ze dużo młodych ludzi nie chce być teraz w związkach na stałe. Moje rozumowanie "stałego związku" nie mówi o mieszkaniu ze sobą czy też planowaniu małżeństwa.

Gość Nietrudny3392
Hmm ... to o czym mowi? :) Skoro nie chodzi o mieszkanie ze soba i nie chodzi o to, zeby planowac wspolna przyszlosc ... to raczej malo mi w tym "stalego zwiazku".

Gość Sanka...
Nietrudny ale jesteś problemowy. To zależy o wiek osób które się w takim stałym związku znajdują. Jeśli ktoś ma 16 lat i czuje się już tak dorośle i jest w stałym związku to raczej nie planuje zamieszkać że sobą ani brać ślubu w najbliższym czasie. A jeśli ktoś ma np 23 lata to jakoś inaczej patrzy na rozumowanie związku stałego prawda?? Ja mam w tej chwili 22 lata i byłam w jednym stałym związku. Związek zaczął się kiedy miałam 17 lat i był on wtedy dla mnie jak najbardziej stały a mimo wszystko nie planowaliśmy jeszcze mieszkania razem ani ślubu, kiedy miałam 20 lat zaczęliśmy razem mieszkać i dopiero wtedy były tematy dotyczące ślubu.

Gość Nietrudny3392
Sanka... dzieki za analize mojej skromnej osoby, to sporo mowi o Tobie :) Bez odbioru. Niełatwa - jestes? :)