Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość cc)
zapomni, jest strona adopcjazewskazaniem.pl. 2 lata starałam się na niej, a wierz mi jest tam sporo matek biologicznych, które chcą oddać dziecko, nie udało mi się zostać mama w ten sposób. Czemu, bo 98% chce pieniędzy.... tak TAK PRAWDA, chcą kase nie małą kase..... dlatego poszłam do ośrodka adopcyjnego, przeszłam kwalifikacje, czekam już 2 lata na dziecko, z kursem 3 lata a za 2 tygodnie rodzę swoją córeczkę Izę. Drugiego szkraba adoptuje przez OA. Adopcja ze wskazaniem, znam jedną mamę, której się udało osiągnąć macierzyństwo dzieki AZW, jedną, reszta to historia.

Gość ooooo jaaaaaaaaaa
gratulacje....

Gość czesc mam 16
lat i jestem w 30 tyg. zamierzam oddac do adopcji, wiec moge tobie oddac

Gość cc)
powyżej prowokacja.Ta wypowiedz nijak nie pasuje do wypowiedzi matek biologicznych ze strony adopcja ze wskazaniem.... ograni sie kobieto....

cc) Cudowna Twoja historia i GRATULUJE dzidzi nie długo:) A znasz może jakąś rodzinę która nie może zatrzymać dziecka i chciałaby oddać je w dobre ręce. Będziesz cudowna mamusia i swojego dziecka i tego adoptowanego❤️ Pozdrawiam i życzę szybkiego i bez bolesnego rozwiązania🌻 Duzo zdrówka dla Was:)

Gość czesc mam 16
A co ja mam miec niby wspulneko z ta strona jelopie ???? Odpieprz sie, mam 16 lat i po urodzeniu zostawiam dziecko z szpitalu cepie i huj ci do tego wiec wyjć

Gość cc)
marzenie wejdz na stronę www.adopcjazewskazaniem.pl na forum, tak jest pełno matek które chcą oddac dziecko, ale wiem mi, konkurencje masz ostrą na jeden post odpowiada około 100 rodzin chętnych do adopcji w przeciągu 3 dni..... A dziewczynę lat 16 jak widzisz na tym temacie trzeba olać, jakaś niezrównoważona jest..... Próbuj, ale osobiście doradzam ośrodek adopcyjny, tak masz pewność, ze w koncu dostaniesz dziecko, i to bez "ukrytych kosztów", ba nawet od razu dwójkę mozesz dostac....

Gość od razu
"od razu" dobree haaaha

Gość cc)
wiesz moja koleżanka pogotowie rodzinne prowadzi, teraz ma śliczną dziewczynkę 2,5 roku Olkę i jej braciszka do adopcji 10 miesięcy ma, ale chyba już znaleźli dla nich rodziców.... wiem też, ze jest 1,5 miesieczny chłopak.... Nie mniej bez kursu adopcyjnego to nie ma szans na adopcję z pogotowia rodzinnego....

Gość cc)
od razu ===== u nas nie rozdzielają rodzeństwa:)....to jest w naszym ośrodku adopcyjnym...

Gość od razu
Nie nie chodzilo mi o to, tylko że sama z mężem staram sie o adopcje i mija 3 lata odkad o tym pomyslelismy, tyl czasu to zajmuje :/

Gość dziewczynkooooo
czesc mam 16 wspulneko wyjć jezu dzieczynko ty masz chyba 12 lat ze tak piszesz moja siostra ma 13 i takich bledów ort nie popełnia

Gość od razu
i mnie to dobija

Gość cc)
Od razu ===== no u mnie czeka sie do 4 lat po zakończeniu kursów.... ale zakwalifikowanie się do adopcji, pozwolilo mi w końcu nomalnie żyć. Nie było ważne, że musze tak długo czekać, ale ze sie doczekam... Fakt zaczynałam kurs w wieku 27 lat:), w między czasie drugie in vitro zaliczyłam i teraz czekamy na nasza małą Izkę.....

Gość cc)
wysłałam ci na mailA

Gość cc)
nie udaje się tylko tym, którzy nic nie robią.......Także skoro działacie na wszystkich frontach uda się wam na pewno. Ja nie mogę się już doczekać porodu. 40 tygodni podziwiania sufitu mi wystarczy, hehehhe;.

Gość cc)
o przeoczyłam pytanie jak sie czuje...... ech, czuję się ogromna, hehehehe, obolała, napuchnięta.... ale ogólnie jest git.... Mam nadzieję urodzić najdalej za dwa tygodnie, choć dziś tak mnie wszystko boli, że nigdy nic nie wiadomo, ze zacznie sie szybciej....

Gość cc)
prosze

Gość cc)
napisałam na gg

Gość nanananna
cc) trzymam za twoją córę kciuki będzie ok :)

Gość cc)
będzie ok, mała na pewno dzielnie przejdzie operacje serduszka i wrócimy szybko do domu, innej opcji nie przyjmuje do wiadomości