Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość nanananna
cc) bo tak bedzie czekam na jnfo pozdrawiam ;)

Gość cc)
idz na mail

Witam Mam jeszcze takie pytanie: Jeżeli mąż pracuje za granica,to jakie dokumenty musi mieć? oczywiście muszą być wszystkie przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego,tak? I wtedy do dokumentów do sadu daje się te przetłumaczone i te w języku obcym,czy tylko przetłumaczone? Dziękuje.

Witam :-) Mam jeszcze pytanie: "w szpitalu muszę uzupełnić przed porodem kwestionariusz i oni wysyłają go do przychodni rejonowej a po za tym trzeba o tym powiadomić lekarza" - jak to wygląda? może mi ktoś udzielić odp. na to pytanie. I co się wpisuje w ten kwestionariusz? Oczywiście to jest pytanie MB. ja tylko chciałabym dostać jakąś rade od Was. Dziękuje.

Witajcie:) Mam pytanie: A jak to wygląda jeżeli MB. opuszcza szpital po porodzie,to jak to wygląda z opieką medyczną dziecka,albo jak dostanie żółtaczkę i trzeba będzie jechać do szpitala z dzieckiem,(chodzi oczywiście o to jak dziecko będzie już u nas,a w szpitalu nie dostanie żółtaczki,czasami tak bywa ze dziecko nie dostanie żółtaczki w szpitalu po wyjściu,ale jak się okaże ze za 3 dni trzeba wrócić z dzieckiem do szpitala)jak to wygląda? Przecież nie mamy żadnych dokumentów dziecka,chyba ze wizyta prywatnie.Moze mi ktoś udzielić informacji.Bo w sadzie to się dostaje dokument ze np. rozprawa o dziecko w toku,to wtedy dadzą jakiś dokument,tak? Dziękuje.

Gość samotna35
Witam może jest tu jakaś mama która zechce adoptować moje nie narodzone dziecko chcę je oddać przez adopcję ze wskazaniem igor16.80@interia.pl

marzenie o adopcji malenstwa a to musi być koniecznie małe dziecko może być takie 10 letnie ?

Gość samotna5
to ja jestem w ciąży i chcę oddac dziecko do adopcji

Gość samotna35
to ja jestem w ciąży i chcę oddac dziecko do adopcji

Gość ayomi24
Jestem w 33 tygodniu ciazy i niestety mie moge zaopiekowac sie moim malenstwem. Szukam ludzi ktorzy pokochaja ta malutka istotke i dadza jej wszystko to czego ja nie moge. Wiem ze sa ludzie ktorzy czekaja na takiego malutkiego Aniolka- prosze odezwijcie sie! jagoda619@wp.pl