Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy powiedzciee

czy Pulmex Baby jest bezpieczny ?

Polecane posty

Gość mamy powiedzciee

kupiłam zachcecona opiniami na forum mała ma katar i kaszel a wizyte mamy jutro u lek tylko tam pisze zeby b.ostroaznie gdy rodzic ma akergie mąż ma smarowac małej poradzcie

jest bezpieczny, po 6 miesiacu zycia dziecka :)

Gość mamy powiedzciee
*alergie no wlasnie troszke sie zaniepokoilam tym info w ulotce

Gość poproatu obserwuj
dziecko, masc jest bezpieczna, ale w przypadku alergii wziewnych moze powodowac skurcz oskrzeli, lezala kiedys ze mna dziewczyna w szpitalu z synkiem, ,maly ciagle chorowal na obturacyjne zapalenie oskrzeli, kupila pulmex posmarowala, maly dostal takiego skurczu oskrzeli ze musiala wzywac pogotowie. A le to skrajne przypadki ,jak w kazdym leku u jednych jest ok u innych sa dzialania uboczne. Ja tez jestem alegrikiem, mam alergie wziewna, a mimo to moje dzieci dobrze reaguja na pulmex zwlaszcza pomocny przy katarze i przeziebieniu , posmaruj ale delikatnie, mala ilosc na poczatek.

Ja stosowałam u córki i bylo ok. Pediatra najpierw kazała posmarować stópki i zobaczyć czy nie wystąpi reakcja, potem klatkę piersiową i plecy. Ładnie pachnie, dziecku lepiej się oddycha. Posmaruj najpierw stópki i obserwuj.

ja stosowalam rowniez kiedy mala miala zapalenie obustronne oskrzeli i nic nie bylo czasami nie radzi sie stosowac na noc bo rozgrzewajaca masc powoduje wzmorzony atak kaszlu