Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rambo IX

Są tu jakieś lachony? Wbijajcie sie...chce wam pokazać coś niesamowitego(Remake)

Polecane posty

Haj ślicznotki;)...Za to, że wasza uroda umila mi codzienny żywot chciałbym sie wam jakoś zrewanżować:classic_cool:...Ale zanim rozpoczne pokaz musi sie was tu pjawić co najmniej kilka:) bo nie będe powtarzał występu. Gwarantuje, że nie zapomnicie tego do końca życia:D

Co jest? Nie bądżcie takie samokryrtyczne;) Na pewno są jakieś laski...wiem bo widziałem wasze foty słodziutkie:P

Ha! ...Robi sie swit...już 4:) Jeszcze kilka dziewczyn i startujemy;)

Nie, nie...obiecuje, ze nie o to chodzi...spierdalać powiedziałbym kazdej z osobna:)...No dawać. Jeszcze kilka i sie wszystko wyjaśni:P

No dobra...więcej lachonów chyba nie ma:(...Przedstawiam mojego asystenta Hansa ...Hans uda sie za kulisy...pospieszaj Hans:)

Jesteś już?!...No to koorwa odkręcaj ten jebany gaz zanim pospierdalają!!!!:D:D:D...hehe...akcja dezyteracyjna zakończona sukcesem...następnych kilka pasożytów wyeliminowanych:). Za pierwszym razem też kilka dało sie nabrać:D

Gość i ja tez
poprosze

Gość julianna74
Ale pojeb!Ja pierdziele,biedna matka,gdyby wiedziala to by przeciez wyskorobala,albo oddala do sierocinca,kto by chciala tekiego potwora

Gość kasiatrop
jakis dziwny fetysz masz

Pewnie że lepiej...słowa lachon nie użyłem jako określenia wyglądu tylko typu osobowości;)