Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiasia

co sadzicie o kosmetykach i bizuterii AVON????

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuup
upupupupup

Gość słłodka pokussa
ja z avonu bardzo lubie perełki brązujące, serum na koncowki, pomadki, balsamy, zele i czasami zamowie tez jakies kolczyki :)

Gość uuuuuuuuuupppppppppppp
uuuuuuuuuuuppppppppppppppppppp:D

Gość moja opinia.
wiec tak... z avonu lubie balsamy do ciala serii care (szczegolnie ten ujedrniajacy) nie ujedrnia on ale jednak fajnie nawilza i troche napina, jak za ta cene to sa naprawde swietne wiadomo ze sa balsamy innych firm o niebo lepsze ale ten balsamik w tej ilosci i za ta cene naprawde warto miec:) naprawde bardzo fajny. dzieki odzywce do paznokci wkoncu mam ladne i dlugie paznokcie:) , seria naturals - z tego lubie te brzoskwiniowe produkty:P, sypkie cienie... hmmm jak za ta ilosc to stanowczo za drogie ale jednak ja np rzadko maluje sie cieniami dlatego starcza mi go na dluugo (mam 2 kolory) ogolnie nie sa takie wspaniale ale tez nie najgorsze. tusze srednie , szybko schna , z perfum mam swoj jeden ulubiony zapach i zamawiam go raczej na allegro bo taniej wychodzi niz z katalogu:P uwielbiam go ale nie stety szybko sie ulatnia zapach:( i na krotko mi starcza:( ogolnie avon jest przecietny ale mysle ze kazdy znajdzie w katalogu cos dla siebie:)

Gość uzywalam serum
na zniszczone koncowki prawie dwa lata i wydawalo mi sie swietne, fajnie mi sie z nim prostowalo wlosy itp. teraz ostatnio kupialam odzywke do wlosow z loreal (nie zdradze jaka konkretnie :P) i nie nalozylam juz serum na wlosy, po tej odzywce byly gladziutkie, mieciutkie, bardzoo ladnie i dlugo pachnialy, po ok tygodniu zauwazylam ze wlosy staly sie odzywione troche i nie lamia sie tak. dlatego avonowe serum lezy juz w szafie nie uzywane :) a ogolnie kosmetyki avon sa lipne. tzn pierwsze wrazenie fajne ale jak sie pojdzie do sklepu i kupi cos podobnego to avon wymieka, i ceny niby tanie ale mozna w drogeri kupic o niebo lepsze produkty za jeszcze nizsza cene. :)

do "używałam serum" jesteś taka zawistna, że nie możesz podać odżywki, która u Ciebie zdziałała cuda ? :O:O:O pamiętaj, że co na Ciebie działa, niekoniecznie podziała na kogoś innego.. Dlatego jest tyle firm i wszystkie utrzymują się na rynku :O Swoją drogą jakby mnie coś zachwyciło, to od razu poleciłabym :O ja pieprze, dziewczny co z Wami :(

Gość czasami cos znajde
fajnego w avonie, ale napewno nie polecam szamponow i odzywek do wlosow :O totalne dziadostwa

Gość avon hmmmm....
z firmy avon lubie : .perfumki -treselle, u by ungaro, jet femme (choc nie sa trfale:() ale przepieknie pachna i mimo ich nie trfalosci mnie przyciagaja .brzoskwiniowy scrub do twarzy naturals, i krem do twarzy tej serii .olejek do ciala planet spa .balsamy do ciala naturals i care .kredka do oczu z gabeczka i zelowa kredka .cienie do oczu sypkie i te poczworne .pianka myjaca matowa perfekcja .odzywki do paznokci (oprocz tej przyspieszajacej wzrost - jest beznadziejna , paznokcie szybciej sie lamia po niiej) .perelki do twarzy nie polecam natomiast szamponow, lakierow, podkladow, tuszow, seri color trend, pomadek, blyszczykow, seri sss, korektora pod oczy. ostatnio kupilam sobie odzywke do wlosow loreal mleczko krolewskie - swietne polecam jak najbardziej, oraz kulke z garniera mineral :) zel pod prysznic z ziaji maslo kakowe --- to tak z innej bajki co jest ok:)

Gość wznawiammmm temattt
wznawiam temat bo ciekawia mnie opinie na temat avonu gdyz zastanawiam sie nad zostaniem konsultantka

a nie zauważyłyście że te kosmetyki avonu są przeterminowane...:/ ja takie wrażenie mam, przestałam je kupować

kiedys kupilam szampom truskawkowy i mial 2 dni terminu waznosci :O:O.. ale to tylko raz mi sie tak zdazylo. a tak to wszystko ok ;). polecam. zamawiam co katalog.

u mojej "konsultantki" nigdy nie miałam nie przeterminowanego kosmetyku, zawsze były co najmniej miesiąc przeterminowane.

Gość pobudzam temat
a czemu odrazu przeterminowane? na opakowaniach jest data produkcji a nie waznosci i od tej dany kosmetyki wazne sa 3 lata. ja tam lubie avon nigdy sie nie zawiodlam, kosmetyki sa tanie i jak dla mnie w sam raz, co do bizuteri rownie bywa, zamowilam 3 razy, raz kolczyki - byly okropne, i teraz zestaw perelek i podobaja mi sie, zamowilam tez torebke po cenie netto u konsultantki :) ogolnie raczej jestem zadowolona :)

Gość tuś.
wyprobowalam juz bardzo kosmetykow tej firmy wiec tez sie wypowiem . szampony sa fatalne tylko lupiezu dostalam i szybciej sie wlosy przetluszczaly, serum na koncowki srednie - wygladza i ulizuje wlosy, balsamy do ciala sa wporzadku, cienie do powiek raczej tez, perelki do twarzy brazujace i rozswietlajace raczej ok, seria planet spa srednia, color trend beznadziejna, odzywki do paznokci fajne ale lakiery juz nie - brzydkie kolory na zywo i dluuuuuuugo schna, nie ktore perfumki fajne - tanie i trwale :) , biuzuteria przecietna a raczej nie polecam, pomadki nie fajne wysuszaja usta a maja niby nawilzac :O

Gość ja mialam kiedys problemy
z tradzikiem, a ze mialam pod reka katalog skusilam sie na serie clearskin ma pryszcze, zaskorniki,wagry itp. i naprawde mi pomoglo, dzis nie mam nawet sladu po nich :)

Gość lubie kosmetyki avonu
mi odpowiadaja i jestem jak najbardziej z nich zadowolona :):)

Gość dzoanna.
ja uwielbiam poczworne cienie do powiek - sa boskie ❤️ nigdzie nie znalazlam lepszych cieni, maja piekne kolory i ogolnie same zalety :D

Gość wrazliwy macho
nie lubie AVONU. dostałem od mamy w prazencie kilka rzeczy np. jakis zel i balsam po goleniu i wiecie coe--- poszedłem do sklepu i kupiłem L'oreala. za Avon dziekuje :O

Gość wrazliwy macho
jesli chopdzi o wody toaletowe i zapchy to nie próbowałem wiec sie nie wypowiem :P

Gość Ewelinka>>
tez sie wypowiem bo widze ze duzo osob lubi moje ulubione kosmetyki :) a konkretnie poczworne cienie do powiek, serum na koncowki i perełki do twarzy:) to moje ulubione ale ogolnie uwazam ze avon to dobra firma , nigdy niczego nie oddalam z niezadowolenia :)

Gość kamilmaliszow
WitaM Jestem liderem sprzedaży i chciał bym pokazać nowym konsultantką jakie mogą zdobyć prezenty w katalogu 04:_ Więc jeżeli złożysz zamówienie; -na 59zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions dostaniesz -super podkręcający tusz do rzęs i tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA' -Na 120zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz -tropikalny balsam do ciała,super podkręcający tusz do rzęs oraz krem do stóp i łokci z kwasami AHA -Na 250zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz- luksusową kosmetyczkę ,tropikalny balsam do ciała, super podkręcający tusz do rzęs oraz tropikalny krem do łokci i stóp z kwasami AHA i wysuwany błyszczyk w szmince A dodatkowo możesz zdobyć torbę o wartości 999zł :0 Osobą zaintersowanym udzielę wszelkich informacji Pozdrawiam email;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawiam Kamil

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich :) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon:) Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem:) Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki:) TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt:) Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon:)

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) sama możesz wybrać co chcesz dostać na start ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Jestem Liderem AVON :) i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe :) także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

syffffffffffffff ,jak mozna kase na to wydac; TO KOSMETYKI TANIE W PRODKUKCJI; i malo wartosciowe mimo ze umieja dobrze zakamuflowac swoje wady,ja nie kupila bym nic nawet perfumow co smierdza na odleglosc, tanie perfumy czuc maja swoja won do poznania

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że w AVON pracuję już dobrych kilka lat, wiem, że ważne jest wsparcie Lidera Nadrzędnego. Dlatego ode mnie masz nieograniczoną pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Bądź aktywna w minimum 2 katalogach, tj. 5/2011 i 6/2011 lub 6/2011 i 7/2011 lub 5/2011 i 7/2011. I złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Jeśli natomiast będziesz aktywna w 3 katalogach 5/2011, 6/2011, 7/2011 możesz zamówić biżuterię za 5,90! Również możesz zdobyć pędzle do makijażu w eleganckim etui. Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 Z każdą osobą pracuję indywidualnie. W Busku Zdroju 4 kwietnia (poniedziałek) odbędzie się szkolenie z wizażu (techniki makijażu) szkolenie jest płatne 90zł, po jego ukończeniu można zamówić 3 zestawy po 40zł (wartość katalogowa zestawów to w sumie 670zł) a także za 35zł można zakupić sobie duży kuferek na kosmetyki. Na zakończenie szkolenia otrzymuje się także dyplom :) chętnych do wzięcia udziału w szkoleniu proszę o kontakt. Niezależnie od okręgu i dywizji. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)