Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiasia

co sadzicie o kosmetykach i bizuterii AVON????

Polecane posty

Gość Joasiasia

lubicie ta firme? ja czasem natrafie na jakis fajny balsamik czy cos i ostatnio zastanawiam sie nad kolczykami.. nie wiem czy warto je kupic.. co ogolnie sadzicie o avonie? :P

Gość Joasiasia
uppp, nikt sie nie wypowie?! :(

regularnie zamawiam kosmetyki i biżuterię z AVON - u :) jest śliczna, nie uczula

Gość Joasiasia
:) to moze sie skusze na te kolczyki :)

ciekawe na jakie, bo z tego katalogu myślałam o srebrnych z zielonymi oczkami ;))

Gość Joasiasia
mnie sie podobaja te zlote ,,Alisha'' :P

też ładne ;)) do mnie jutro przyjeżdża facet z zamówieniem :P

Gość Joasiasia
:) ale jeszcze sie zastanowie nad ich kupnem :P

Gość za drogie
w stosunku do ich jakosci.

Gość
lubie wody toaletowe z Avonu -maja fajne zapachy i sa dosc trwałe lubie tez balsamy. żele pod prysznic ale juz cienie tusze do rzęs lakiery do paznokci to moim zdaniem kicha bizuterii nie zamawiałam nigdy

Gość Andżżżęlika
ja lubie tusze do rzes z avonu, pomadki, sypkie cienie i perfumy, bizuteri nie zamawialam nigdy co prawda ladna jest ale wydaje mi sie ze bedzie do niczego :P

Gość pannna WW
ja zamawiam tylko serum na zniszczone koncowki :)

Gość kolorowy kwiatuszekk
wznawiam temat :P wiec.. ja z avonu zamawiam bardzo czesto tusze do rzes (ale tylko te z gumowymi szczoteczkami) , serum na zniszczone koncowki(bez tego sie nie obejdzie :P) krem pod oczy ,,zrodlo energii'', balsamy do ciala naturals i sss, cienie do oczu sypkie, lakiery i odzywki do paznokci :) zamowilam tez kiedys dwa razy kolczyki , z jednych jestem bardzo zadowolona , nosze je czesto, ale drugie byly fatalne :O dalam za nie chyba z 50zl a sprzedalam na allegro za jakies 20 :O wiec ogolnie jesli chodzi o kosmetyki to sa nawet ok , bizuteria taka sobie :P

Gość Maritaaa.
avon jest ok :]

nie używam avonu nie lubię, uczula mnie, poza tym nigdy nie było tam dla mnie nic, co zwróciłoby moją uwagę..... Ot, rzeczy jak z bazarku, tylko wybierane w katalogu :) Pozdrawiam

Gość kololofaaaa
rzeczy jak z bazarku?! :O ja nie raz w avonie znajduje rzeczy po 15zl ktore sa o niebo lepsze od tych niby z lepszej pulki za 80 czy 90zl :O nie lubie tylko serii color trend - fakt to akurat jest tandetne ale reszta jest ok :) jednym pasuje innym nie , albo poprostu inni stawiaja na cene a nie jakos, i jak kupia cos za 100zl a nie np20 to uwazaja ze to jest zajebiste bo przeciez drozsze :O

Gość a mozeeeee
a moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat????? :P

Gość kosmetyki sa
moim zdaniem bardzo fajne ale bizuteri nigdy nie kupowalam :)

Gość ja kiedys sobie
zamowilam torebke i kolczyki - jestm bardzo zadowolona :) kosmetyki srednie - czasem trafi sie cos naprawde super a czasem taka lipa ze szok :P

Gość mnie wkurwia ta tandetna
biżuteria nie tylko z avonu , ale ogólnie tego typu kospetyki są całkiem dobre , choc wolę oriflame

Gość ja lubie avon
mam duzo czasu by sie zastanowic co zamowic ;], jak cos mi sie nie spodoba jednak to moge to oddac a kolezanka wymieni mi na inne albo dostane kaske spowrotem;], zaplacic tez moge kiedy mi pasuje i do tego kolezanka czesto daje mi jakies gratisy :) czy to jakis pedzelek, kremik itp. :) ogolnie kosmetyki sa dobre :) z bizuteri mialam raz lancuszek ale gdzies mi zginal :P

beznadzieja... moje 2 przyjaciolki w tym siedza i jedna juz rezygnuje bo coraz mniej klientow. Np lakiery do paznokci nie schna szybko... czasami nawet na 2 dzien jak sie dotkniesz to zostaje slad...

Gość jak dla mnie jestes zerem.
no co ty gadasz.. lakiery nie schna szybko?! schna i to bardzo szybko, mam ich chyba z 7 i jestem bardzo zadowolona, ladne kolory i przede wszystkim wlasnie SZYBKO SCHNA, wiadomo jak kazda duza firma ma swoje dobre i gorsze produkty ale ja ogolnie jestem zadowolona. bizuteri nie kupowalam nigdy w avonie.

Gość Platina
bardzo lubie kosmetyki avon, sa bardzo fajne a do tego nie drogie :) i przyjemnie sie oglada katalogi bo sa tam bardzo ladne kobiety a nie jak wiekszosc tu na kafe i na ulicy :]]