Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiasia

co sadzicie o kosmetykach i bizuterii AVON????

Polecane posty

Gość Joasiasia
hmm wiec zdania podzielone i raczej wiekszosc jest na nie :( a ja juz zamowilam te kolczyki wkoncu... no trudno moze jak nie beda fajne to sprzedam na allegro... ehhh :(

Gość ja uwielbiammmm
zele pod prysznic, balsamy i perfumki z avonu :) czasami tez kupie jakis tusz albo blyszczyk czy pomadke.

mi się podobała seria naturals, z rzeczy do makijażu to tylko taki jeden tusz, z dezodorantów to nic bo są nie dobre, a z kolczyków raz kupiłam takie jedne kolczyki i od nich trochę ucho zielone mi się zrobiło, wiem, że śmiesznie brzmi, ale naprawdę tak było

Gość takie zycie ....
avon -srajvon;P

Gość a ja wznawiam temat
kosmetyki avon sa swietne, czesto je zamawiam, ale bizuteria... okropna :P moze i ladnie w katalogu wyglada ale na zywo jest badziewna

Gość Olivia22lata
że są tandetne niestety. kupiłam parę rzeczy z avonu i jestem rozczarowana. perfumy wietrzeją bardzo szybko , nie mają fajnych błyszczyków itd. biżuteria na zdjęciach wygląda też tandetnie więc wolę nie myśleć jak wygląda w rzeczywistości. Mój facet kupuje mi ekskluzywne kosmetyki nawet płyn do demakijażu mam z lancome ;)

Gość Olivia22lata
tzn komuś te kosmetyki mogą się podobać kto nie wypróbował innych..

Gość ibizaaaaaaaaaaaa
Chyba przez rok z kawałkiem zamawiałam kosmetyki z Avonu, nigdy się nie zawiodłam. Biżuterie a dokładnie kolczyki też zamawiałam i to nie raz ;) też extra.

Gość no to.....
Olivia22lata - to fajnie ze masz sponsora ktory kupuje ci drogie kosmetyki :D ja uzywalam kosmetykow roznych firm i tych drogich i tych tanszych, przeroznych i avon oceniam jako dobry, ale przeciez jak ma sie sponsora to trzeba miec to co najdrozsze :D

Gość Andżeeelika
bardzo lubie kosmetyki avon :) bizuteri nie kupowalam nigdy ale zastanawiam sie nad kolczykami :)

Gość oh sialalal la
są do dupy

Gość Avonn.
sredni jest avon w sumie to bardziej jestem na nie... ale to co lubie: +serum na zniszczone koncowki (zamawiam od ponad roku i nie zamierzam zmienic na zaden inny) +krem pod oczy ,,zrodlo energii'' +pianka myjaca ,,matowa perfekcja" +powiekszajacy blyszczyk do ust +odzywka do paznokci +tusze do rzes , te z gumowymi szczoteczkami oprucz super shock i to tyle, cala reszta jest do dupy :O i bizuteria to tez dziadostwo

ja po szamponie AVON dostała łupieżu... :/ kremy uczulają... Mam wrażnie,że kosmetyki AVON tylko i wyłącznie ładnie wygladają... Tak samo powiedziała mi moja dermatolog u której sie leczyłam z tego łupiezu.

Jestem konsultantka,ale dla siebie biore niweiel. Kiedys Avon mial lepsze kosmetyki. Moja mama uzywa serii Anew od dawna i rzeczywiscie bardzo pomaga na zmarszczki,widze to po tym jak mama wyglada na tle swoich młodszych sióstr. Dla mnie jedynie kosmetyki z serii Planet Spa sa super.inne Kremy,zele do mycia buzi itp. pierdólki mnie uczulaja,szczypie skora,wyskakauja plamy. Nie kupilabym tez pudrow,podkladow,szminek. Blyszczyki , kremy do rak tez sa ok. Moja siostra chwali bizuterie,ja nigdy nie kupowalam. Jestem konsultantka tylko dlatego,ze niezle sobie na tym dorabiam,a zawsze jak wpadnie nawet 200 zł to i tak sporo.

Gość Malinowaaaaa
szampony odzywki faktycznie do dupy, podklady i pomadki tez, ale tusze lubie, blyszczyki :) lakiery :)

Gość suoonko
po odzywkach do wlosow avon zrobily mi sie syfy na plecach :O pomadki maja piekne kolory ale wysuszaja usta, tusze do rzes na poczatku wydaja sie fajne ale tak naprawde sa do niczego :O, seria planet spa jest droga i do dupy :O, lubie natomiast blyszczyki, serum na koncowki, serie solutions, sss, naturals :) wiec avon oceniam tak pol na pol :P z paru rzeczy jestem bardzoo zadowolona i regularnie je zamawiam natomiast zdarzaja sie takie kosmetyki ktore laduja w koszu albo odsprzedam jakies znajomej :]

Gość fasfaqfaqqqqqqqqqqqq
kope lat nie zamawiałam uwazam ze jakośc tych kosmetyków jest beznadziejna a bizuteria tandetna ja noszę tylko zloto prawdziwe a nie jakies gówienko pozłacane

Gość ja zamawialam avon
przez jakies 2 lata, mialam bardzo fajna konsultanke ktora czesto dawala mi jakies gratisy :P i ogolnie z kosmetykow bylam bardzo bardzo zadowolona, potem ta znajoma wyjechala i przestalam zamawiac, uzywam teraz roznych firm ale jednak moim zdaniem avon to bylo to.

Gość marlut
biżuteria generalnie ok.do tej pory mam naszyjnik z kuleczką srebrną ,który zamówiłam 8 lat temu.nic się z nim nie dzieje.zapachy ok,jedyne,które się na mnie trzymaja.balsamy naturals też ok.i jak dla mnie hit od 100 lat -balsam ujedrniający w dużym niebieskim400ml opakowaniu,pierwsze wrażenie fatalne,a pózniej efekt na 6,ma on w swoim składzie pantenol,idealny okazał się na lato po oparzeniach słonecznych.tusze do rzęs szajs.

Gość marlut
aha co do balsamu to wszyscy pytają gdzie ćwiczę.skóra jest fantastycznie jędrna i nawilżona.

Gość co do avonu
ja w swojej lazience mam kosmetyki i te drogie za 100zl i te avonu za 20zl, i czasem bardziej zawiedziona jestem tymi drogimi znanymi z jakosci produktami niz avonem, czasem taki avonowy krem za 15zl okazuje sie o niebo lepszy niz dior za 100zl :O

Biżuterii nie zamawiałam to nie wiem, ale kosmetyki są ok - lubię kremy-anew, balsamy, serię do stóp, serię naturals, odpowiadają mi pomadki, błyszczyk i większośc tuszy do rzęs. Bardzo ładne są tez zapachy - mój ulubiony to Absynth - bardzo trwały, nie ustępuje tym za 300 zł. Mój syn z kolei najbardziej lubi serię do cery trądzikowej, faktycznie mu pomaga, używał clerasila i jonhsona i under20 i nic nie pomagało, a te kosmetyki fajnie oczyszczają i matują.

Gość wzawiamm temat
wypowiadajcie sie :P uppppppp

Gość dla mnie to szajs
kosmetyki naszpikowane konserwantami najbardziej szkodliwymi - sztuczne chemiczne zapachy - wartościowe składniki jak np oliwa z oliwek - na ostatnich miejscach w składzie (a składy są uszeregowane ilościowo)! co do biżuteria - może i ok - ale samą biżuterie zmawiać? bez sensu skoro gdzie indziej można tez kupić i to bez takich ceregieli...

Gość ja regularnie
zamawiam serum na koncowki i tyle.

Gość avon jest super
uwielbiam kosmetyki avon :) place za nie niewiele a do tego sa super jakosci :)

Gość raz gdzieś kiedyś
się skusiłam, ale to szajs Takie gówno może kupowac siostra mojego męża - małą tania zdzira :D wiecie ona z tej serii czarnulek z solary tandetne ciuchy i pusto w łębie Ot taka sobie tania kurewka

Gość meszugene
też lubie wody toaletowe mgiełki zapachowe żele pod prysznic czy peelingi kosmetyki do make upu to jednak badziew 🖐️

Gość uuuuuuupppppp
:D

Gość jednym odpowiada
drugim nie, ja rzadko zamawiam cos ale za to nigdy sie nie zawiodlam, zawsze w cos fajnego trafie :) ogolnie avon jest chyba fajna dobra porzadna firma :) bizuteri nigdy nie zamawialam :)