Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaturururu

jade sama nad morze pracowac przy gofrach

Polecane posty

Gość jajaturururu

myslicie ze czeka mnie cos milego czy mi psycha siadzie z nudow? :P

nie dlaczego? na pewno nie będziesz się nudziła bo będziesz miała dużo pracy:-) powodzenia

Gość memberTXX
a skad jedziesz?

Gość memberTXX
tez szukam pracy sezonowej i narazie NIC;/

Gość Jestem kobietą*
To może masz sprawdzony przepis na gofry? Nigdy mi nie wycchodzą takie fajne jak w budkach:(

Gość jajaturururu
ale wieczorem np bede nie mam zamiaru isc spac o 10 :p member to slabo szukasz a ile masz lat ? bo w sumie moge ci dac namiary ale to jutro bo babka nie zgodzila sie jeszcze ostatecznie i nie chce konkurencji :p ale mowila ze ma jeszcze pare stoisk z lodami :) ja jade z mazowsza do łeby ale zakwaterowanie jest gratis

Gość jajaturururu
jak wroce to podam narazie sama super gofrow nie umiem robic ale mam nadzieje ze klientom posmakuja:p a myslicie ze to przypal isc samej do klubu na browarka ?:P

Gość zuzanna34
0/10

Gość Jestem kobietą*
Chodzi mi też o ten szczególny aromat, nie mogę go uzyskać w domu

Gość jajaturururu
jak wroce to podam narazie sama super gofrow nie umiem robic ale mam nadzieje ze klientom posmakuja:p a myslicie ze to przypal isc samej do klubu na browarka ?:P

Gość jajaturururu
zuzanna w domu wszyscy zdrowi?

Gość memberTXX
mam 23 lata. A nie boisz sie jechac sama? To moze podaj swojega maila:) To dasz mi namiary:)

Gość zuzanna34
baa, bardziej niz ci sie wydaje

Gość spac o 10
??? zobaczysz z sezonie nad morzem bedzie harowac do 1 w nocy!!! coz tez pewnie kiedys bylas nad morzem i tak ludzie musieli pracować

Gość spac o 10
nauczysz sie , to nic trudnego a ich smak zalezy od dobrego ciasta...napewno wlasciciel Wam poda przepis

Gość jajaturururu
no wlasnie mam nadzieje ;) boje sie tylko tego ze dostane depresji z samotnosci :p a tak to przeciez nic mi sie nie stanie bylam w gorszych sytacjach nie raz:p to ty mi podaj swojego jutro ci wysle ok ? a jakiej jestes plci ? :P

Gość jajaturururu
umowilysmy sie na godziny 10-22. jak bedzie mi kazala wiecej to baj baj ;)

Gość spac o 10
nie przejdzie do 22, mowie Ci to...chociaz moze teraz cos sie zmienilo, szanują bardziej pracownikow ? hmm

Gość memberTXX
moj to depperka@wp.pl Dzieki bardzo:)

Gość memberTXX
a i jestem dziewczyna:)

Gość jajaturururu
no wlasnie tez mi sie to za piekne wydaje.. ale 12 godzin to i tak sporo jest. Jeszcze zastanawialam sie nad sprzedawaniem kwiatow to jest od 19 do 2 ale wynagrodzenie w zaleznosci od sprzedanych roz to lipa nie wiadomo jak tam one schodza

Gość spac o 10
nie przejdzie do 22, mowie Ci to...chociaz moze teraz cos sie zmienilo, szanują bardziej pracownikow ? hmm

Gość spac o 10
powiem Ci, ze jesli chodzi o kwiaty to roznie, raz kolejka a innym razem pustki, takze tego przewidziec sie nei da :/ ja pracowalam po 16h dziennie, 7 dni w tyg...ale to nie przy gofrach, chociaz i tez sie to robilo...a jako kelnerka..wytrzymalam 1,5 miecha i sie zwolnialm bo nabawilam sie kontuzji!! do tego jeszcze mobbing, psycha siadła..

Gość memberTXX
ja bardziej szukalam przy sprzedazy pamiatek ale takich ogloszen to moze ze 2 widzialam i to w Jastrzebiej Gorze to troche daleko. A od kiedy zaczynasz?

Gość memberTXX
Spac o 10- do 1 w nocy to bardziejj budki z zapiekankami i hot-dogami sa ale gofry to raczej nie:)

Gość jajaturururu
member nie wiem na jakich ty stronach szukalas ale tam gdzie ja patrzylam to pelno bylo :p i do sprzedazy pamiatek tez tylko ze w wiekszosci bez zakwaterowania to jak dla mnie odpada. a ty skad jestes? ja zacynam 1 czerwca i jak mi bedzie odpowiadalo to do konca sierpnia porobie no ale zobaczymy. no o tych kwiatach to wlasnie tak slyszalam ze ktos nawalony podejdzie caly kosz kupi a innym razem sie stoi stoi i dupa:p matko 16 godz wspolczuje:/ przy takims czyms to powinni na 2 zmiany brac..

Gość jajaturururu
tez mi sie tak wydaje ze w nocy to wszyscy po browary chodza a jak zglodnieja to cos na cieplo pozywnego ;)

Gość memberTXX
Ja do niedawna mieszkalamm w Gdansku, Bardzo blisko plazy w Jelitkowie a teraz mieszkam 100 km od Gdanska ale jak cos moge u rodziny przemieszkac troche:) Wlasnie szukalamm prac w rejonach- Jelitkowo-Sopot-Brzezno i na te rejony nie moge znalezc ogloszen.

Gość memberTXX
jajaturururu a Ty ile masz lat?

fajny pomysł... ale nie masz kogoś kto by z Tobą pojechał? ja też zrobiłam coś takiego jak miałam 18 lat , tyle, że z koleżankami dwiema i było naprawdę super, chociaż pieniądze żadne...