Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Lebowski to film mojego życia :) a Tomek jest naprawde fajnym koleiem, co ty od niego chcesz? Zeby byl krótkowlosym debilem, który żeni się po 20stce i wychowuje bachory? pracuje i zarabia na rodzine?

Gość jolka 234
No, wolałabym, skoro mój jedyny brat twierdzi, że NIGDY się nie ożeni i nie będzie mial dzieci bo CHCE BYĆ WOLNY- to trochę mi to nie odopwiada :( Wolałabym być ciocią :(

No, wolałabym, skoro mój jedyny brat twierdzi, że NIGDY się nie ożeni i nie będzie mial dzieci bo CHCE BYĆ WOLNY jakbym siebie słyszala, mam identyczny pogląd na świat :) Twój brat jest ideałem :) a ty wydajesz się być zaściankową katoliczką zapierdalającą do kościola ci niedziele i matka polką, sorry :)

Gość jolka 234
No wiesz?!!! Nie jestem gorliwą katoliczką- to, że chodzę do kościołą i wierz ę to coś złego? Poza tym moje kumpele uważąją, że w dobrym tonie jest się śmiać z mojego brata- metala, co dzień słyszę ,, no jak, ile kotów zjadł Tomek" ,,No to co, kiedy Tomek przyprowadzi do domu dziewczynę z piekła?"

kumpele uważąją, że w dobrym tonie jest się śmiać z mojego brata- metala, co dzień słyszę ,, no jak, ile kotów zjadł Tomek" ,,No to co, kiedy Tomek przyprowadzi do domu dziewczynę z piekła?" Twoje kumpele to banda zjebusek :classic_cool: Powiedz tomkowi, ze sa na świecie ludzie ktorzy go rozumieją popierają i kochają :) Nie lubie takiś kretynek jak twoje kolezaneczki, śmiać mi sie chce z takich paniusi :classic_cool: Tobie zycze więcej wolności, pojedź na woodstock a inaczej spojrzysz na świat :)

Gość jolka 234
Fakt, nie byłam na Woodstock, a moje Qmpele to trochę tępe strzały- ciuchy, lans, auta, starsi faceci itd. 100 proc- no comments...

Gość nvnvbnvhng
a ty ile masz lat ????

jolka 234 wydajesz mi się być takim człowiekiem babilonu - żyć by się rozmnożyć i umrzeć. Twój brat jest zajebisty, naprawdę. Idź na woodstock się "odchamić" a swoje "kumpele" kopnij w plastikowe tyłki bo to kretynki :)

Gość dlkllllll
a ja sie dziwie rodzicom ze go trzymaja w domu. pomieszkalby pod mostem tydzien to by mu pierdoly momentalnie z gowki wyparowaly.

a ja sie dziwie rodzicom ze go trzymaja w domu. pomieszkalby pod mostem tydzien to by mu pie**oly momentalnie z gowki wyparowaly. jakie pierdoły?

Gość Tomek Kowal, 24 lata
Ale was sprowokowałem- wszystko to prawda, pisałem jako wlasna siora. Nie ma siostry, to wszystko było o mnie.

Desperado Węszy- naprawdę tak uważasz, że jestem spoko?? Nie skłamałem w opisie- to wszystko real true, lubię metal, mam hairy, nie pracuję, ale nie mam siory.Mam 24 lata. Naprawdę jestem fajny? Dzięki- nie gniewaj się za prowo...

Gość dlkllllll
gowniarzerski bunt.

Dobra, będę tomorrow, see ya!

W miarę, w miarę, żadn Brad Picek, czy Leonardo Dupocaprio, ale daję radę- laski nie plują na mój jwdok...

Gość nvnvbnvhng
od razu wiedziałam ;)

ż to ja- więc congrats, za spostrzegawczość..

Gość nvnvbnvhng
poznałam po tym że siostra by nie wymieniła tych wszystkich pseudonimów muzyków których lubisz :)

Dobra, wydało się, to ja...

Nie znam zaka wylda, nie chce mi się grzebać w wiki... Jam nie żelo, wybacz :)

Gość Miś.o.bardzo.małym.rozumku.
A ja uważam ,że jesteś beznadziejny i żal mi Twoich RODZICÓW! Pij i baw się ale za własne pieniądze. Gdyby nie fakt ,że żyjesz jak pasożyt to powiedziała bym ,że jesteś super facet! jesteś zwykłym gówniarzem,niedorozwojem co zatrzymał się na etapie 17 latka buntownika.

Dzięki misiu, mały rozumek procentuje w wypowiedzi-pozdro-

Ja się ciesze, że są tacy faceci, jak Tomek, tylko szkoda, że większość których spotykam to alles normales z jednym priorytetem życiowym - zbudowac dom, zasadzić drzewo i spłodzić potomków. No i umrzeć. Szkoda mi was.

Mi też ich szkoda- wyssali kierat z mlekiem matki :( Desperado Węszy- lile masz lat-jeśli mogę spytać?? Bo piszesz nad wyraz mądrze i dojrzale, jak na poziom Kafeterii.. ( to komplemetnt:)))