Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość niestety kocham poezję
"sprzedajna" jest całkiem niezły

Gość rwbb
desperado ze mnie tez troche takie dziecko kwiat :-)

"z kobiet mam tylko oczy" - też widzę tu jakiś potencjał, ale czegoś mi brakuję, nie do końca jestem w stanie wczuć się w klimat...

Dzieci kwiaty :) gdyby tylko ludzie byli bardziej życzliwi dla mnie i dla innych też. Dla każdego kto się wyróżnia na tle tych ludzi.

"świątynia konsumpcji" - ten mi się podoba, mydlę że jest dobry, a znam się na tym, zapewniam, chociaż nie musicie mi wierzyć i tak każdy uważa, że wszyscy tu ściemniają i się podszywają. Ja Ci powiem tak, chcesz coś z tym zrobić, znajdź sobie osobę, która współpracuję z wydawnictwami i się na tym zna, ja Ci nie pomogę bo normalnie biorę za to kasę i więcej czasu bym musiała nad tymi wierszami posiedzieć.

Gość rwbb
ani ja

Gość rwbb
tak dokladnie a tu zero tolerancji, u mnie pojawia sie tez kwestia wyznania -a ciezko w tym katolickim kraju byc ,innym,, inny znaczy zly

Najdziwneijsze jest to, że wcale nie wyglądam jak ostatni hippis żywcem wyciągniety z Woodstock a i tak się na mnie wszyscy patrzą. Krępuje mnie to bardzo, może jednak mam coś nie tak z twarzą :D Czy zdażyło ci się, że ktoś mówił do ciebie "indiana jones" ? :) pytam, bo kilka razy rózne osoby tak mówiły, a ich nie znałam :) co jest w tym indiana jonesie?

Gość Tomek Kowal, 24 lata
o- cholercia- ktoś to czyta?? O kurcze... Dodałem linka tak bezmyślnie, nie licząc, że ktoś przeczyta choćby słowo :))))

Gość rwbb
hehe akurat nie,ale roznie mnie nazywano , wiesz mysle,ze trzeba miec wspolczucie dla tego typu osob, wlasciwie to ze strachu tak sie zachowuja, boja sie czegos czego nie znaja a bark im inteligenci aby cos poznac, wiec latwiej skrytykowac- najlepsza obraona jest atak

Gość rwbb
tez czytalam ;-0

Czytam sobie te wiersze i podobają mi się. Nie znam się na tym jednak zupełnie :) Ostatnio mnie własnie taka paniusia zaatakowała :D Pozdrawiam ją serdecznie środkowym palcem :)

Gość rwbb
ja kiedys musialam uciekac, nie bylo zabawnie wyzwano mnie od sekciar itd,ale jest co wspominac

Kilka jest niezłych- np ,,oddech, antyteza światła, czy,,Powietrze- odmana Paliatywna". Dodaję 2 wiersze tygodniowo, jakby ktoś pytał :)))

Gość rwbb
mialam ochote wystawic srodkowy palec, ale to bylo w innym nastroju nie wypadalo wiec tylko ucieklam

Za mną wybiegła i krzyczała "powiedz to jeszcze raz" :D Powiedziałam, że jest cegłą :) Ale chyba na darmo, bo i tak nie zrozumiałaby o co mi chodzi. Tomek, dlaczego założyłeś tu taki temat? czego chcesz znać opinię innych na swój temat? :)

Kurcze- ktoś to czytał- ale mi wstyd- ni e dopracowałem niektórych tekstów...

Desperado- dla jaj, z nudów, po prostu, bo się nudziłem , etc.

Gość rwbb
eeeeeee nie ma sie czego wstydzic -jesli o mnie chodzi to preferuje inny nastoj, ale czuc Twoja pasje to bardzo wazne

Tomek, ale powiedz naprawdę nie pracujesz, masz jakieś oszczędności? Bo muszę Ci powiedzieć, ze jakbyś chciał coś z tym zrobić to u nas w kraju musiał byś mieć jakieś oszczędności żebyś sam zainwestował w pierwszy druk np. 100 tomików, taką jakby reklamę, którą potem "przy okazji" obdarowujesz osoby z wydawnictw.

Ja lubię wiersze w prostrzej formie i większym przesłaniu niż sama prosta z pozoru treść. Ale co ja tam mogę wiedzieć :) Uwielbiam teksty Pink Floyd, Dylana, nigdy sama nie pisałam niczego poza psychodelicznym wypracowaniu o krześle mocno inspirowanym drzwiami percepcji :D Chciałabym go znaleźć po latach :)

100 tomików? A od czego mam net? Tu się lepiej rozpowszechnia. Serio- rozdałem 10 tomików WYDRUKOWANYCH NA DRUKARCE DODMOWEJ- ZNAJOMYM i rodzinie. Koszt- 40 zł.

Ale tak się tego nie robi, no dobra ja spadam, nie będę Cię przekonywać, ale mimo wszystko powodzenia.

Haha, czytając swój post po dodaniu myślę, ze chyba jestem zmęczona :D Tematyka wierszy na tym forum a ja takie błędy robię, wtyd :D

Gość rwbb
ja tez juz jestem zmeczona

Gość rwbb
a raniutko trzeba wstac

Gość rwbb
desperado wydajesz sie mila sensowna dziewczyna ;-) pozdrawiam

Gość hej Tomek a masz siostre???
i skad w ogole wziąłes sie na kafe?

Gość rwbb
Tomek powodzenia zycze