Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Jaki miły Tomek :) Co ty robisz na kafeterii? :D nie sądziłam, że można spotkac takiego człowieka w tym miejscu :) Czytam sobie te bzdety dla zabicia nudy od czasu do czasu a tu niespodzianka :) Ja się narodziłam jakieś... trzy lata temu.

Gość Tomek Kowal, 24 lata
Fajnie - trzylatko... :)) Wszystko, co pisałem o sobie- prawda, nawet to o tatuażu za kasę babci.. Co robię?- bawię się!... Co sądzisz o poezji śpiewanej?? np Kaczmarski, Turanu? Oprócz Metalu, też lubię :))

Sama z siebie nie słucham za wiele żadnego z których wymieniłeś. Owszem, jesli usłyszę w radiu to nie mam nic przeciwko żeby posłuchać :) Jeśli chodzi o "poezję śpiewaną" moim guru jest Bob Dylan.

Dylan- cudowny, z polskich Gintrowski itd. Żebyś usłyszała, jak recytuję do mikrofonu Dylana Thomasa, czy Wojaczka- zajebiste, mam na mp3... Nie podam, ale to moja pasja - nagrywam schrypniętym głosem wiersze na mp3

Piękna pasja :) Gdzie się tacy ludzie podziewają? Znam tylko garstkę ludzi podobnych do siebie. Gdybym pokazała Dylana przeciętnej znajomej, takiej jak "kumpele" z twoich opowieści to by mnie wyśmiały. Dla nich lady gaga jest "genialna". Jesli to jest geniusz w naszych czasach, to mi przykro. Pisałeś coś o psychodelicznych wierszach, czy czytałeś może Drzwi Percepcji? :)

Sorry, nie, ale jeśli jakiś wiersz mi się spodoba- uczę się go na pamięć, bez przymusu, dla siebie, aby znać słowa. Znam - Ogród Luizy-Bursy, Dyalna Thomasa- Światło wybucha, gdzie brak słońca, ta siła, co przez zielony lont prze kwiaty" , nie wchodź łagodnie w tę dobrą noc"- ma to nagrane swym głosem na mp3, i jeszcze z 40 innych...

Ciekawy człowiek z ciebie, naprawdę :) Obyś tylko nigdy się nie zmienił. Dla mnie to jest przykre jak widzę ludzi, którzy ścinają swoje długie włosy, zakładają rodziny i wiodą typowe życie katolickiej rodzinki. Aha i polecam obejrzeć film Big Lebowski, myślę, że Ci się spodoba :D Na pewno masz wiele wspólnego z głównym bohaterem :)

Fajnie :) Może kiedyś, jeśli ujawnisz te swoje nagrania i wiersze, zostaniesz poetą :) Fajnie jest zarobić pieniądze robiąc coś, co się lubi, wyprowadzić się od rodziców :)

Żebyś wiedziała, jak deklaumuję jako wiersz ,mój jest ten kawałek podłogi" - mr zooba- normalnie rozpasanie i hardkor, wszyscy klękają! Kiedyś ujawnię te nagrania. Kiedy jutro pogadamy? Mogę być na Kafeterii od 12.).00 do jutrzejszego rana.

Gość rwbb
wiesz jak czytam o Twoim bracie to zupelnie jak bym czytala opis swojego ojca tez Tomka zreszta

Gość rwbb
a czyli to Ty wiec powiem Ci ze jestes zupelnie jak moj ojciec -niestey to raczej smutna historia

Gość rwbb
wiec moj Tomek bo tak kazal na siebie mowic -tato bylo zbyt pospolite niepotrzebne jak to okreslal ani jedna litera ze slowa tata jakaos do niego nie pasuje ,spotkal kobiete i mial z nia coreczke wytrzymal tak jedyne 3 lata

Ja się na pewno nie rozmnożę!!!!!!!!!!!!!!! Ave - wszystkim!

Gość rwbb
pozniej oddal sie swej pasji- grania na gitarze, pisania wierszy i spacerowania po gorach, niestety z rodzina to nie kolidowało to wyszedl pewnego dnia i nie wrocil pojechal w gory

Smutne, ale co poradzisz? Mężczyźni maja o tyle dobrze, że wcale nie muszą się przejmować dzieckiem, kobiety musza przejść przez mękę. Nie wytrzymałabym tego psychicznie, ciąża, poród. Na samą myśl ciarki mnie przechodzą, obym nigdy tak nie skończyła, poproszę Bonza o wstawiennictwo za mną :(

Gość rwbb
pozniej raz na jakis czas zabieral mnie na wycieczki-zero odpowiedzialnosci typu rezerwacja kwatery itd,ale za to - czytal mi wiersze, rysowal na kartkach z zeszytu ,biegalismy po deszczu, krzyczelismy na cale gardla stajac na szczycie gory,sluchalismy metalu i poezji spiewanej

rwbb- no i sorry- ale to suma sumarum ma niewiele wspólnego z moim problemem :))))

Gość rwbb
jezdzilismy na motorze -tez przemalowal na czarno -haftował sobie na ubraniach czaszki badz inne stwory, co w tamtych czasch nie bylo pospolite

Gość rwbb
moze i ma,bo tacy ludzie jak Ty musza uwazac na siebie i swoje emocje- moj Tomek kiedy mialam 14 lat postanowił, ze odchodzi, ze on nidgdy nie bedzie stary,ze juz mu sie znudzilo i.. najzwyczajniej zabil sie

Gość weź kobieto się opamiętaj
---> desperado---> Mężczyźni maja o tyle dobrze, że wcale nie muszą się przejmować dzieckiem To ja bym tego czegoś nie nazwała meźczyzną tylko palantem :o ale Ty jesteś szowinistyczna świnia, a taka wyzwolona! I tacy jesteście, wy metale! niby tolerancyjni i wyzwoleni, ale jakby wasz kumpel przyszedł w różowych trampkach i powiedział że spodobała mu sie piosenka britney to byście go wyśmiali, zero tolerancji! POZERY Wszyscy wyglądacie tak samo, zero oryginalności, a Ty jest leniem smierdzącym, tak leniwym że wolisz sobie gruchę trzepać niż laskę znaleźć co byś poruchał bo to za dużo zachodu, pewnie doszedł byś od włożenia po 30 sek. AVE

Gość rwbb
a ja jestem kopia swojego ojca -pisze wiersze, slucham poezji,kocham gory i.......historia lubi sie powtarzac - poznalam kogos, mam dziecko, ale czuje, ze sie nie nadaje do takiego zycia, czesto musze jechac gdzies ......najbardziej lubie pociagiem-sama ,obojetnie jakim i gdzie ot tak dla samego jechania,tez biegam z dzieckiem po deszczu, i tez czesto czuje, ze mam juz dosc

Gość rwbb
dlatego uwazam ze takie osoby nie nadaja sie do zycia w rodzine -takie przeslanie :-)

Ja jestem bardzo tolerancyjna i wcale mi nie przeszkadza, ze ktoś słucha britney spirs :classic_cool: tylko niech robi to co lubi i słucha czego lubi nie narażając innych na zniesmaczenie :) Ja sama nie puszczam na cały głos Ozzy'ego drącego się sabbath bloody sabbath na ulicy więc oczekuję, że nikt mi nie bedzie kazał wyłuchiwać lady gagi. I nie jestem metalem, bliżej mi do hippiski :D Jeśli do mnie to kierujesz, bo napisałaś to pod moim cytatem :)

Gość niestety kocham poezję
ale te wiersze totalnie do mnie nie przemawiają, trochę przerost formy nad treścią, za bardzo je zagmatwałeś żeby wydawały się intrygujące, a w rezultacie robią się bezsensowne, nie martw się jest to typowe dla wielu młodych pisarzy, szczególnie inspirujących się metalem, a zresztą wolę poezję bardziej patologiczną i nacechowaną brzydotą...