Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal 24 lata
Wiem, co też za porownanie. Miał ładny, melodyjny głos- wieki nie słyszałem nic z nurtu Heavymetalowego.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Z Corna znam Twisted Transistor (czy jakoś tak). W życiu słyszałem około 600 zespołów black i deathmetalowych, nie znam praktycznie nic z heavy, trash itd. Chyba- moja strata.

Gość a ja myslaalm ze to oczywiste
ze riedel zmarł na aids, z wycieńczenia ale z powodu aids!!!1

Gość Tomek Kowal 24 lata
No ja też się tak domyślam...

Każdy kiedyś umrze. Nie wazne jak już. Może na aids, może jak Jimi Hendrix - dławiąc się wymiocinami po libacji, może się zaćpać jak Morrison. Życie jest kruche

Gość Tomek Kowal 24 lata
Święte słowa, nik nie zna dnia ani godziny, można umrzeć szybko i młodo, można dożyć setki w świetnym zdrowiu Kurde- właśnie przeczytałem, że Kurt Cobain mial na drugie Donald :) Nie wiedziałem :))

Także uważaj Tomek, nie przesadź z alkoholem bo skończysz jak Hendrix, Bonzo czy Bon Scott. Oni wszyscy tak umarli, taka głupia smierć.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Spoko, nie piłem już kilka dni, ja jestem z rodziny długowiecznych, wiec mi nic nie grozi...

Gość a ja myslaalm ze to oczywiste
najwazniejsze to nastawienie ;)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Ostatnio chodzi za mną chęć, by obalić jakiś tani szampan- takie ,,igristoje "-gazowane, zakorkowane detonacyjnie wino za niecałą dychę. Fajnie się po nim beka :)

A ja mam się ochotę upić ale będę miała rano kaca. Pierdoę, tak mi teraz źle, że masz w dupie to czy jutro sie obudze czy wszystko zawalę.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Upij się jutro, dziś nie ma sensu- zaśniesz i alkohol będzie ci buzować we krwi tylko podczas snu - zero frajdy. Ja zawsze zaczynam od rana, do południa ,,zmęczę się" na tyle by zasnąć, budzę się ok. 23.00, dopijam resztki i idę dalej spać :)

Mam ochotę się nawalić jak za dawnych czaów. Kiedyś nawet policja mnie złapała :) Chce się zalać w trupa, kupię sobie tego szampana ze 3 butelki i zabiorę fanów Dio ze sobą. Nachlejemy się za anszego guru

Gość Tomek Kowal 24 lata
Po pijaku fajnie się pisze teksty, ostatnio napisałem taki o kolesiu, który ogląda Red Tube i robi sobie dobrze :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Desperado-kondolencje :(

Gość Tomek Kowal 24 lata
No wiecie, nie chciałem wykładać kawy na ławę, ten błysk to włączenie kompa, tarcie, wystrzał to... No wiecie :) :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
A ja w tym tygodniu nie piję, postanowiłem sobie, ot-co! Zresztą- mam tylko 1, 50 pln.