Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Tomek, ja rozumiem pzresłanie tego wiersza tylko np ty napiszesz taki wiersz po pijaku opakowując bzdurną treść w fajne słówka a inny koleś by sie napił i narusował chuja na domu sasiada

Gość Tomek Kowal 24 lata
W życiu nie ,,odbiło mi" po alkoholu. A dlaczego bzdurną? To część naszego życia, po co mam pisać o ,,anielskich skrzydłach walczących o transcendentalną miłość", czy podobne pierdoły, skoro życie nasuwa mi tematy? Wolę oposać samogwałt, niż wyrąbać kolejnego patetycznego gniota o Świętym Janie PawleII, czy Upadłych w Smoleńskim Lesie. Takie tematy się zużyły, przynajmniej dla mnie.

bzdurną, może źle to nazwałam. ale tematyka red tube na pewno nie jest górnolotna :) 100% dziś cię nie bedę nękać, jutro się już umówilam na ruskiego szampana i opijanie Ronniego. Pospiewam sobie, jak napisze wiersz to wam pokażę :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Bez urazy dla wierzących poetów-amatorów, ale czy nie przyszło im do głów, że miliard-stomilionów-dwadzieściasiedemtysięcy sześćsetny wiersz o tym samym to z deczka nudne?

Gość Tomek Kowal 24 lata
Ależ piszę też o ważnych sprawach- o wymarłym mieście Prypiat', no a ,,Powietrze odmaina Paliatywna"- to cholernie smutny, wręcz patetyczny tekst o umieraniu. Po prostu trzeba mieszać sacrum z profanum - wy też nie mówicie cały czas tylko o kulturze i sztuce, tak naprawdę wszystko ,,górnolotne" to jedynie niewielki wycinek życia. Więcej ludzi się masturbuje, niż np. słucha Verdiego- uwierz mi.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Dziękuję. Jolka była tylko po to, by sprawdzić, co ludzie myślą o takim pijusku poetyckim jak ja.

wiem, wiem :) przewaznie ludzie myślą, ze jesteś pijak i nierób i pasożyt :) A ty jesteś wolnym poetą i koneserem tanich win, prawda? :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Nie tylko tanich Poza tym piwo też lubię A nie jestem pasożytem - dziś wprawdzie niewiele zrobiłem, ale tak na ogół, to czasami się przydaję :)

Sympatyczny koleś z ciebie :) A z tego co mówiłeś o tych "koleżankach jolki" to ludzie naprawdę pytają czy jesz koty? :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Co ty, mam bujną wyobraźnię. Właśnie napisałem wiersz o malarstwie Dudy- Gracza. I dziekuję za ,,sympatycznego"

:) Mam kolegę, któremu tak mówią a on sam wcale nie wygląda jak stado satanów :) Zresztą taki dresik czy lalunia potrafi powiedzieć taka gadkę o jedzeniu kotów nawet fanowi Metalliki :D Do mnie podchodza ludzie i od tak pytają czy nie mam przypadkiem trawy. Tak się dzisiaj traktuje tych, co sie wyróżniają na tle reszty :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
Ja się wyróżniam, wiem to. Ubieram się na czarno, długie włosy- na mieście związane w kucyk (rzadko), bródka ,,lucyferyczna". koszulki z zespołami w lecie. Ze sto razy wzięto mnie za ochroniarza w Biedronce, raz gdy jak wychodziłem z miejskiego klopa jakiś dziadek chciał mi ..zapłacić złoty pięćdziesiąt, myślał, że jestem Babcią klozetową :)

Gość Tomek Kowal 24 lata
A o dresach i solarach, blacharo-dodach zapomnijmy. Oni mentalnie siedzą jeszcze na drzewach i zajadają się bananmi z szympansami-bez obrazy dla szympansów.

raz gdy jak wychodziłem z miejskiego klopa jakiś dziadek chciał mi ..zapłacić złoty pięćdziesiąt, myślał, że jestem Babcią klozetową hahahaha :D To mi humor poprawiłeś :D

Gość Tomek Kowal 24 lata
No, zgiąłem się wtedy wpół ze śmiechu. Dobry humor miałem na resztę dnia- widocznie według niego taki ,,brudas" może tylko TAM pracować.

Gość może odkryl twoje powolanie
moze to wlasnie przeznaczona robota dla ciebie?

Gość Tomek Kowal 24 lata
nie, jestem stworzony do ambitniejszej roboty- jeszcze nie odkryłem, jakiej :)

Ja albo bęe pracować w hasz barze w Amsterdamie, albo otworzę kręgielnię albo będę bezrobotna.Praca jako babcia klozetowa nie jest najgorsza :D Najgorsza praca jaka może być to nianka do dziecka :o

Gość może odkryl twoje powolanie
albo praca w biurze albo przy tasmie

Gość Tomek Kowal 24 lata
Życzę powodzenia w znalezieniu dobrze płatnej, lekkiej pracy. Nie rzecz zaharowywać się za grosze. Kiepski ma rację, trzeba tak zrobić, żeby zarobić, a się nie narobić.

Gość Tomek Kowal 24 lata
Nie chce mi się już gadać o pracy, lub jej braku, są ciekawsze tematy.

Mi tam pieniedzy potrzebne jest tyle, żeby mieć na wino, koncerty, opłatę jakiegoś mieszkania i na inne przyjemności :) Chociaż w sumie jakbym miala brać kase za opieke nad takim dzieciaczkiem http://www.youtube.com/watch?v=2kcxjqMkOzw&feature=related któremu bym puściła Motorhead i by się zamknęło to by było łączenie przyjemnego z pożytecznym :D

Gość Tomek Kowal 24 lata
Serce roście parząc na te obrazy!! I koszulkę motorhead ma nasz szkrab! Nowy członek metalowej braci rośnie! Brawo dla jego ojca!

Gość Tomek Kowal 24 lata
Dobra, na razie. :)

Gość też miałam kiedys faceta
który nie pracował nie uczył się, siedział w domu, tworzył muzę, siedział na necie, trochę pomagał w porządkach, a jak miał kasę to szedł sie bawić i pić. Jednak wkurzała mnie ta jego TOTALNA ZALEŻNOŚĆ od rodziców bo nie był samodzielny, nie miał swojej kasy. To piękne pisać wiersze, słuchać muzy itp. ale nawet nie mogliśmy nigdzie jechać bo nie miał kasy, żadko mogliśmy gdzieś iść bo ja mu bym musiała stawiać a nie było mnie na to zwyczajnie stać. Prosiłam go żeby chociaż poszedł gdzieś na pół etatu żeby miał JAKIEKOLWIEK pieniądze. Wiesz, ja Cię nie potępiam, ale co, rodzice Ci dają kieszonkowe? W wieku 24 lat? Ani to rockowe ani męskie, taka prawda, ze metalowcy szybko się usamodzielniają bo wkurza ich ZALEŻNOŚĆ od starych, moi znajomi wręcz palili się do jakiejkolwiek pracy żeby odłożyc sobie na gitarę czy kupić płytę metallicy, albo jechać na jakiś koncert czy pod namiot. Tylko ten mój były taki nieszczęśnik, ale w końcu ojciec go wyrzucił z domu bo powiedział że na nieroba robić nie będzie i wyjechał do anglii robić początkowo na zmywaku, ale teraz pracuje w jakiejś hurtowni, ma żonę i niby jest zadowolony. Ja ci życzę powodzenia.