Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Długi i nudny obraz ciągnięcia kolesia na linach, obraz padaczki, spazmów itd. Ale pierwsza scena robi wrażenie- Bóg rozpruwa swój brzuch i wypruwa flaki, rodzi się z nich kobieta- bierze penisa martwego Boga, robi mu laskę, wciera sobie spermę trupa w krocze. Z tego rodzi się syn, wiecznie drżący w konwulsjach padaczki. Zstępują na ziemię, gdzie zostają zabici i chyba zjedzeni. Tyle zrozumiałem z filmweb i własnych obserwacji filmu.

Gość Tomek Kowal
Przepraszam za wulgarność poprzedniego postu- poniosło mnie. Ale to wszystko prawda, tak jest akcja ,,Begotten".

Gość Tomek Kowal
Fajnie się trzęsie Bóg- nie? Jest przywiązany do wózka inwalidzkiego. Klimat chory, acz ciekawy.

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
chyba nie obejrzę :D

Ten czarno biały, niewyraźny obraz dodaje jeszcze dramatyzmu. To jest najdziwniejszy film jako mi się zdarzyło oglądać.

Gość Tomek Kowal
Dla mnie też! Tylko nie wciskaj ,,pauzy" bo się zatrzyma na amen i trzeba będzie puścić od początku- przynajmniej u mnie tak jest.

Całkiem mi się wyłączyło, jakiś błąd przeglądarki wyskoczył. Potem to skończę oglądać :) Masz jeszcze do polecenia jakieś surrealistyczne filmy?

Gość Tomek Kowal
Poza Psem Andaluzyjskim to tylko ,,Tetsuo- the iron men" podchodzi.

Gość Tomek Kowal
Co ty, bajka dla dzieci, na you tube obejrzałem cały film poszatkowany na ok 10 minutowe kawałki

Gość Tomek Kowal
Nigdy nie miałem LSD w użyciu Co najwyżej pana z SLD za prezydenta :)

Gość Tomek Kowal
To tylko film, nie ma się czego bać, bardziej boje się, że pan Jarek od kota Alika zostanie głową państwa :)

Gość Tomek Kowal
W tym spocie Tetsuo zabrakło najważniejszego - wiertarko-penisa! W pierwszej ćwierci filmu dla pana wyrasta wielka wierata zamiast męskiego organu. A muza z reklamy przednia. Oda do ...czego? Przecież tam nie ma radości...

Gość Tomek Kowal
Trudno? Juz wolę złamać nogę i powiedzieć ,,trudno" niż TO!

Nie obejrzę pewnie Tetsuo, wolę swojego wesołego, radosnego Koszmara z Ulicy Wiązów :) Fredeusz był sympatyczny a to jest sieka i flaki

Gość Tomek Kowal
Obrzydzenie? Ależ to tylko film.. Kojarzycie może taki teledysk pop, krórego akcja dzieje się w macicy? Ludzie przywiązani worami pępowinowymi, cali oblepieni wodami płodowymi, było na 4 FunTv ok 23.00 3-4 lata temu. Tańczą w śluzie, w rytm muzyki techno, lub pop. Ohyda, do tej pory mi w pamięci kiśnie, choć widziwłem ten syf tylko raz. Nie wiem, kto grał, nie zapamiętałem. Obrzydliwstwo.

Przyznaję, że teledysk lady gagi przyprawiłby mnie o większe mdłości niż te twoje filmy. A tego klipu, który opisujesz nie widziałam i się cieszę :)

Gość Tomek Kowal
Będę, nie wiem na kogo, oby nie na Jarka. Komor, albo Napieralski, nie zdcydowałem jeszcze.

Gość Tomek Kowal
Desperado- ciesz się!!! Kolesie tańczą w macicy w śluzie! Ohyda!!!!!!!

Gość ja, ty a może on
Desperado, lepiej naucz się malować, bo ta praca jest... kiepska

I Ty to mówisz, czyli musi być naprawdę ohydny :D Ja na szczęście nie oglądam tych mtv ani innej vivy. Pranie mózgu. Jak patrzę na tych niewolników chłamu z mtv to mi smutno

ja, ty a może on - wiem, że nie jest dobra, ale nie robię tych prac na światowe wystawy. Ten obrazek narysowałam do szkoły.

Gość Tomek Kowal
Piosenka marna, ale teledysk- zapamiętam do końca życia! W maicy tańczą faceci w łuszczącej się skórze, lepko, obrzydliwie, gęsto, cali oblepieni... Nagle rozchyla się nad nimi ,,wyjście" i się rodzą- kilku nie zdąża i umiera w macicy... Było na 4fun TV w 2006-2007. Horror. Ktoś zna? Ja jestem do tej pory w szoku, żaden metalowy klip mnie tak nie przeorał.

Gość ja, ty a może on
Nie mówię, że nie jesteś dobra, ale trochę się podszkolić nie zaszkodzi chyba, hm?