Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Nie zaszkodzi. Ale to coś ma już 3 lata, możliwe, że teraz namalowałabym to inaczej i nie szkolnymi farbami plakatowymi z tesco :)

Gość ja, ty a może on
Możliwe

Gość Tomek Kowal
Spamerzy/ opierdzielacze w natarciu- nie rozmawiaj z nimi-Desperado. Nie rzecz się wpieprzyć w czyjś temat...

Tomek widać wstrząśnięty, po3 latach :D Co tam było, że to takie przerażające? Jak to znajdziesz to mi daj obejrzeć :D

Gość ja, ty a może on
Forum publiczne - temat prywatny? Wyszło szydło z worka

Gość Tomek Kowal
Tak-- forum publiczne, ale tamat prywatny. Proszę nam nie przeszkadzać, rozmawiamy grzecznie :))

Gość Tomek Kowal
Już opisałem szczegółowo, co tam było.

Gość ja, ty a może on
Ah, w którym miejscu byłam niegrzeczna? To Ty bluźnisz i zaniżasz poziom

Wiem, czytałam to co napisałeś. Ja się tylko zastanawiam nad tym jak to musiało wyglądać. Może ci się przyśniło? :)

Gość Tomek Kowal
Przepraszam, że mnie nie było chwilę. Nie przyśniło mi się, nie rób ze mnie mitomana, please.. Naprawdę widziałem taki klip kilka lat temu...

Gość Tomek Kowal
To było w 2006- 2007 roku, na 4 fun, piszę prawdę.

W sumie nie trudno to uwierzyć, takie klipy to teraz chyba codzienność na mtv :) Kiedyś nie potrzebne były żadne, dzisiaj do tandetnej muzyczki dorzucają nam ogłupiające klipy żeby tak "biednie" to nie wyglądało

Gość Tomek Kowal
A znasz program ,,poeta" Program, co losuje w wersy przypadkowe słowa, Wystarczy ubrać w odpowiednią formę z jęz. polskiego- i masz wiersz pełen dopełniaczówek :)))

Gość Tomek Kowal
Nie chciałem się niegrzecznie odezwać, przepraszam, ale taki klip istniał i był obrzydliwym dodatkiem do całkiem miałkiej piosenki techno/dance.

Nie znam takiego programu, ja nie piszę wierszy :) Wierze Ci, że istniał, ale go przeżywasz :) Życzę Ci, żebyś kiedyś o nim zapomniał i mógł spokojnie żyć :)

Gość Tomek Kowal
Mogę żyć i żyję ,ale wolę z klipów Wykked Wytch i przeróbkę ,,Bring me to life " Evanesence. Klip o gwałconej, szprycowanej dragami dziewczynce, milusi :) http://www.youtube.com/watch?v=vgoUr-nw9H8

Gość Tomek Kowal
Dodam, że na wokalu- transwestyta. Ipek- koleś przebierający się za babkę :)

Gość Tomek Kowal
Taaa, babka, jasssne.... Wiem, ze większości normalnych ludzi takie śpiewy nie leżą, ale zobacz ten klip.. Czy to nie mężczyzna w za dużej , rudej peruce, która nawet nie próbuje udawać włosów...? http://www.youtube.com/watch?v=mssx3KptQMM

Gość Tomek Kowal
Pisali na Brutal Land, że to transsex

Gość Tomek Kowal
Według mnie to 100% facet, ktory lubi się przebierać, a w Wikipedii nie ma faktow niewygodnych dla gwiazd- Jacek Wójcicki to gej, a znajdź to o nim na wiki :) ;)

Gość Tomek Kowal
kurde! To piosekna Black Sabbath z 1976 , czy 1974 roku. Znam to na pamięć - ale w wykonaniu Ozziego.

Gość Tomek Kowal
Znaczy znam to na pamięć, ale słyszałem tylko w wykonaniu Ozziego, źle się wyraziłem ;) ;)

Gość Tomek Kowal
If you listen to fools- the mob rules! Też znam! Nie wiem, z kim to wydali, ale znam to jako Black Sabbath.

Gość Tomek Kowal
Może to śpiewał Dio, może Ozzy, a może Al Bundy- nie wiem, nie słucham trash/ heavy. Nieważne, muzyka jest ponadczasowa, ostatnio ,,podszedł mi" Biały Krzyz Czerwonych Gitar w wykonaniu Piotra Cugowskiego (sic!) http://www.youtube.com/watch?v=CVPnZe-MC_E Ale i tak Black rządzi w moim sercu!