Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
E tam, 1000 postów- gdy napiszę 1000 wiersz- to dopiero będzie impreza! Teraz mam zaledwie 526, więc wszystko przede mną... Jutro sobie strzelę ze 4 piwka, dziś już za późno.

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
Zawsze masz taki "system picia" jak gdzieś wyżej opisałes? I nigdy nie pijesz na wieczór albo w nocy???

No a 526 to jest naprawdę mega wynik :) juz tomik by z tego był jak nie trzy tomiki :D

Gość Tomek Kowal
Na poważnie piszę od ..czerwca 2009r. Żartuję, że jestem istnym karabinem piśmienniczym- ,,poetesznikow"

no to masz wenę...

Gość Tomek Kowal
Nie mam systemu picia, bo nie jestem nałogowcem, po prostu nie opłaca mi się pić po południu- zaraz idę spać i po zawodach. Wolę zacząć od 11..- 12.00 i pobyc trochę pod wpływem, niż zasnąć. Tu nie ma jakiejś głębszej filozofii.

ja spadam może zajrzę nocną porą buziaki metal maniaki

Gość Tomek Kowal
,, Bite It You Scum"

Gość Tomek Kowal
No, czarne buziaki, Ruda

Całkiem przyjemna muzyka, tekst idealnie pasuje to wizerunku :classic_cool: Nie wiedziałam, ze i oprócz takich dwóch różnych rzeczy jak black metal i poezja śpiewana słuchasz też punk rocka :)

Gość Tomek Kowal
Punk rock też lubię. Ale nie pogardzę Heyem, Happysad, Akurat, nawet ariami operowymi śpiewanymi sopranem. Vaga Luna znam na pamięć! http://www.youtube.com/watch?v=AwA7PVc3sBE&feature=related Lubię Cecilię Bartoli i Annę Netrebko, Angelę Gheorgiu, nawet Maria Callas może być. Ale black metal- zajmuje pierwsze, honorowe miejsce.

Gość Tomek Kowal
Nie jestem tak prosty, by nie widzieć świata poze jednym rodzajem muzyki :) Ale hip- hop, rap, techno, disco, disco-polo, dance, trance- no pasaran!

Ja nigdy nie lubiłam niczego z opery poza płytą Queen, która nazywa się właśnie A Night At The Opera :) Za Hey też jakoś nie przepadam. http://www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI Głos Freddiego podoba mi się bardziej niż jakikolwiek inny, "profesjonalny" operowy głos, sam nigdy nie brał lekcji śpiewu. No ale nie wiem czy Ci ta piosenka przypadnie do gustu :)

Gość Tomek Kowal
Bohemian Rapsody - ależ znam! Ale z Queen lubię- Innuendo- zachwycałem się tym clipem mając 5 lat, jeszcze za życia Freddiego. Dobre jest też - I'm Going Slightly Mad, Too much love wil kill you. Za Bohemian nie przepadam, fakt.

Gość Tomek Kowal
Zapomniałem o świetnych -"These Are the Days of Our Lives" i ,,Under Pressure"- które czesto nucę.

Innuendo jest bardzo inspirowane utworem Kashmir Led Zeppelin. http://vilar.wrzuta.pl/audio/1ldoCdKZ18S/ Nagrywali całą płytę Innuendo gdy Freddie już umierał, kilka miesięcy później nie mógł już w ogóle mówić, jego głos brzmi tam pięknie, z tej samej płyty jest The Show Must Go On, trudno uwierzyć, że umierający człowiek potrafi tak zaśpiewać.

Gość Tomek Kowal
Ostatniej piosenki- mother love- nawet nie dokończyl śpiewać... Nagrywał ją po kawałku, gdy dał radę... Wola tworzenia, samozaparcie- godne podziwu. Też bym chciał pisać do śmierci.

I życzę Ci żebyś pisał coraz doskonalej :) Teraz i ja muszę iść ale też wrócę wieczorem. Jak fajnie jest mieć poczucie, że jutro nie trzeba wstawać przed południem...

Gość Tomek Kowal
No, dziękuję i kłaniam się, idę, zostawiając za sobą czarną smugę i zapach siarki :) :)

Gość Tomek Kowal
Kurcze! Dziś 30 lat Pac-mana! Happy Birthday to you! Happy Birthday to you!, Happy birthday, dear Pac-man! Dopiero teraz wszedłem na Google- w logo jest gra, żywa, autentyczna :)

Wiem, grałam, ale mnie pożarło :classic_cool: Najlepsza gra na świecie to The Neverhood, psychodeliczny, niepowtarzalny klimat :) Chyba z 5 lat w to nie grałam :)

Gość Tomek Kowal
No to fajnie (stanowczo nadużywam słoaw fajnie- to taki kulturalny substytut zajebiście), ja grałem tylko w Pac mana , Quake 1 i 2, sonic, mario, alex, Toon crisis 1 i 2, GTA i jakieś strzelanki. Nic wuięcej- nie lubię gier komputerowych, nie umiem w nie grać, ginę jak ostatni łamaga, za życia grałem tylko w wyżej wymienione. Chyba mam jakiś defekt- antygierkowość. Za to pisać, czytać i słuchać wszelaką muzę- kocham.

Gość Tomek Kowal
Znów te literówki, god damn it

Ja też nie lubię gier ale ta gra to nie zwykła gra tylko psychodeliczne dziwactwo chorych twórców :) Kto by się tam przejmował literówkami? Na pewno nie taki leniwiec jak ja, ja tego nawet nie zauważam :) Jestem przyzwyczajona do rozmowy z moją siostrzaną duszą - przyjaciółką bardziej hippisowską niż ja dwa razy wzięta. Pisze jakby non stop podpijała naszego ulubionego szampana i tylko ja jestem w stanie rozszyfrować to co próbuje mi przekazać, więc nie mów już nic o tych swoich śmiesznych literówkach! :classic_cool:

Gość Tomek Kowal
No tak, ale trochę wstyd napisać ,,dziweczynie" zamiast ,,dziewczynie" :) Poza tym nie lubię pOkEmOnIaStEgO pIsMa

Gość Tomek Kowal
Zerknąłem w Google, co to te Neverhood. Nazwa obiła mi się o uszy, ale nie została na długo w pamięci.

Co tam pokemoniaste pismo, jak patrzę na pseudo-mądre-buntownicze teksty różnych dziewczyn, np na naszej klasie to mi się słabo robi. Już pokemoniaste pismo nawet nie jest w stanie ukryć tej dennej treści.