Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Ty oto sposobem na naszym elitarnym temacie zrobiło się przedszkolnie i słitaśnie. Pozwolicie, że i ja dorzucę coć milusiego, tak, na dobry sen http://www.youtube.com/watch?v=VLK3NZlXWTM Miłych senków :)

Tym oto sposobem jak to Tomek podał nam link do muzyki, której kurczaczek i meliska nie przeżyły na naszym topiku zapanowała cisza i spokój :classic_cool:

Gość Tomek Kowal
Hi hi hi hi... Miały pewnie po 13-14 latek i były pokemonkami z krwi i kości. :)

Gość Tomek Kowal
Znacie TO? ,,Maszerują strzelcy maszerują " w Niemczech zrobiło karierę jako piosenka faszystowska :) :) U nas opiewa to ,,piechotę, szarą piechotę", u nich - żołnierzy niemieckich-aż się boję pomyśleć jakich... :) Absurd- trafili z nazwą, jak słuchałem trego pierwszy raz, myślałem, że to są jakieś jaja, ale nie- oni tak na poważnie... http://www.youtube.com/watch?v=oDWq8WexKGg

Coś mi się zepsóło i filmy na YT nie chca się odtwarzać :( A zobaczyłabym sobie co to i nawet "wrzasków" bym posłuchała :) Będę dzisiaj dopiero w nocy bo jadę na ten zlot, ciekawa jestem jak to będzie wyglądało :) Jak ktoś będzie chciał słuchać to opowiem. Wstawie sobie na pożegnanie taką przyjemną pioseneczkę http://miyu-yamaho.wrzuta.pl/audio/9I5mjYdXMh1/back_to_the_primitive W tym zespole śpiewał sam synek Johna Lennona, akurat nie w tym kawałku ale sam fakt, że mały Beatles wkręcił się do metalowej kapeli jest interesujący :D

Gość TomeK Kowal
Pewnie nie przeczytasz już tego, ale - baw się dobrze. Przesyłam Ci telepatyczne pozdrowienia i życze udanej imprezy

Gość zimne piwko dla kazdego trolla
|^^^^^^^^^^^^^||..|"\ | ZIMNE PIWKO..||...||""|""\___ | ______________ |||I__|__I___|) |(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@) |^^^^^^^^^^^^^||..|"\ | ZIMNE PIWKO..||...||""|""\___ | ______________ |||I__|__I___|) |(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@) |^^^^^^^^^^^^^||..|"\ | ZIMNE PIWKO..||...||""|""\___ | ______________ |||I__|__I___|) |(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@) |^^^^^^^^^^^^^||..|"\ | ZIMNE PIWKO..||...||""|""\___ | ______________ |||I__|__I___|) |(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@) |^^^^^^^^^^^^^||..|"\ | ZIMNE PIWKO..||...||""|""\___ | ______________ |||I__|__I___|) |(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@)

Gość Tomek Kowal
Dzięki, trolu, wal swoją matke w pupeczę z tym szajsem......

Gość Tomek Kowal
Usuńcie te głupoty, plisssssss :(

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
No hej! Ja nie wiem czemu to tak odebrałam, skojarzyło mi się to z obelga, donosem itp. Wiesz ja mam krótką przygodę z Kafe i naprawdę nie wiem jak tu jest :) Podoba mi się że zamieszczasz fotki metalowców z klejnotami :D DZIĘKI, są prze-boskie :D

Gość Tomek Kowal
No cześć, Ruda, dzięki, że się nie obraziłaś ( bo nie było za co ) :))))

aaaa i jestem w szoku, że w ogóle znasz Courtney Love :) Za młodu to za nią szalałam :D Dzisiaj mam chyba nastrój na KNŻ http://www.youtube.com/watch?v=K2va4qrKBJk

"...z dumą patrze na twarze..."

Gość Tomek Kowal
Dla HOSTA z TAAKE pękły spodnie :) ;) Sytuacja głupia, bo gość jest ostry i ostro śpiewa.

Trochę ten starszy brat kojarzy mi się z Tobą a jak zostaniesz znanym poetą to już w ogóle :D

"Dla HOSTA z TAAKE pękły spodnie " - to trzeba było majtki nosić :D ale i tak uważam że fotka prze-boska

Gość Tomek Kowal
Znam Courtney, ale lubię tylko jedną piosenkę ( Mono) W zasadzie znam bardziej Kurta i Nirvanę, niż dokonania TEJ pani, ale MONO jest spoko :) Nie jestem DRESOMETALEM- w stylu ,,mam rację, a inni - wypier.." Lubie różną muzę, choć black rządzi :)

Gość Tomek Kowal
No nie miał biedaczek slipek- i stał się zamiast metalowym guru- pośmiewiskiem netu :) :) :) :) Kiedyś o nim pisali (JoeMonster przetłumaczył komentarz do tej fotki: To dopiero metal !! Machaj łbem i jajami na raz!!) Ale ma cudowny wokal... Kocham Taake - genialny blackowy zespół

Miałam małą z nim styczność, ale zawsze mogę nadrobić :) Coś mi topic szaleje :o

Gość Tomek Kowal
Mało kto mial styczność- w końcu to Black.. Czemu szaleje?

Posty się raz wyświetlają a raz nie :o

Gość Tomek Kowal
Fajne, u nich, satanistów- zdecydowanie na tak! Ja słucham blacku, choć nie wierzę w Boga ani w Szatana, więc modlitwy do obu tych panów mnie nie wzruszają :) :) :) Ateizm forever! Zostałem ateistą, gdy odkryłem, że Boga nie ma. Miałem 15 lat.

A jak tego dokonałeś tzn odkryłeś?

Gość Tomek Kowal
Ci z demota wyglądają na Satyricon, choć w corpse-paincie wszyscy mają podobne buźki :) :)

Gość Tomek Kowal
Co? Taake? Słuchaj, słuchaj i jeszcze raz słuchaj blacku. Zmam ok 500 kapel blackowych- z różuych stron świata.

Gość Tomek Kowal
Chodzi Ci- jak odkryłem, że nie ma Bozi?

Gość Tomek Kowal
Po prostu- doszło to do mnie