Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Tak więc w porównaniu z moim ukochanym głupośpiewem- to jest sweetaśne.

Wcale nie ohyda, szmatośpiew ani gównianowrzask. Tak by można było zazwac lady zgagę albo dodę. Ja tam jestem cienias i najwyżej haevy metalu słucham :P Jak mówisz, że coś jest sweetaśne to brzmi to jak conajmniej obelga :D

Gość Tomek Kowal
Nie chciałem, by to tak zabrzmialo, proszę o wybaczenie :) ;)

Gość Tomek Kowal
Czuję się zatem rozgrzeszony.

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
a ja powróciłam :) i piję właśnie moje pierwsze piwko, wreszcie w domciu :) Ale tu linki zapodaliście, te małe kolorowe z Japonii - masakra, tej Szwed też nie znam, a wokalista z Type O Negative - to są serio foty czy foto montaż??? Aż mnie dreszczyk przeszedł hihihi :D Ale wiecie że w necie każda gwiazda jest naga - jest masę fotomontaży, można zobaczyć KAŻDĄ gwiazdę z pipą na wierzchu.

określenia "sweetaśne" też nie znałam, kurde ja jestem zacofana, masakra

Gość Tomek Kowal
Witaj. Ja po prostu dużo w necie siedzę, ot co Zna się takie różne duperelne określonka. Peter oryginalnie okutasowany, fotka z 1989r.

no ale po co on tak nago ?hahaha :D no chyba nie dla sławy??? Może ukryte marzenia :D

Gość Tomek Kowal
Teraz już po zawodach... Był z niego chłop na schwał, zmarł na serce od ćpania lub od przedawkowania leków (hipoteza).

Juz nikogo tu nie ma???

aha :) czyli tylko ja się tak podjarałam, wybaczcie ale jestem erotomanka :D desperado i jak było? co wybrałaś? zabawę hipisów czy biesiadę?

Ja wybieram wszystko :D Zlot jest jutro, biesiada w niedzielę. Żeby się nei zjechała bogobojna młodzież z pielgrzymek bo i tacy się zdarzają w tym środowisku, tymbardziej, że czytam na stronie takią informację : Szpak prosił bym podał informację o zlocie w Lublinie: Lublin ul. Kowalszczyzny 13 . Selezjanie -od g.18.00 -pojednanie z Bogiem Ja rozumeim, że chodzi im o wino, tak? :D

jejku jakbym bliżej mieszkała to bym wpadła Cię poznać, ale ja jutro mam taki zapierdziel, że masakra :o a gdzie nasz Tomek??? Zastanawiam się czy się nie przefarbować (obecnie mam rude) ale dużo osób mi mówi ze rude to fałszywe itp. Temat zmiany kolorów włosów jest na Kafe o wiele bardziej "normalniejszy" niż tematy punk-rockowe :D

Gość Tomek Kowal
Tomek jest, jest

Gość Tomek Kowal
Rude jest piękne, zostaw je.

A bo pracuję, akurat na jutro mam dużo pracy i muszę jeszcze pomóc znajomym, nie chce mi się o tym nawet pisać :o A myślę ze mi rudy pasuje, takie ogniste włosy :D Desperado ja Ci powiem tak: puki jesteś w liceum to się baw ile wlezie bo wtedy jest najwięcej czasu ;) Czego teraz słuchacie??? ja własnie: http://www.youtube.com/watch?v=zSmOvYzSeaQ&feature=fvst

Gość Tomek Kowal
Ja podałem link- Skitliv takie tam, rzyganie do mikrofonu :) Aerosmith-zacna grupa.

Gość Tomek Kowal
Rzuć to, dałaś sie wkręcić, złapała cię ta maszynka do mielenia, już trzyma za rękaw i wsysa coraz głębiej... Walcz!

powiem tak: w necie, nie mam szefa ani nic takiego, raczej coś jakby wolny zawód, wykonuję zlecenia graficzne dla firm, więcej nie zdradzę bo ktoś mnie tu wyczai :D

chyba nie będę brała tyle zleceń i trochę przystopuję :)

no niby ciekawa, ale praca pochłania na maksa... najpierw koniuszek palca a potem aż po wnętrzności i dla Ciebie nic nie zostaje, oddajesz siebie innym :o