Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Chyba szybko przystawiliby pieczątkę ,,BUSTED".

Ja nawet nigdy nie widziałam w sklepie słynnego "komandosa" :D Ale odnajdę eldorado i mityczne wino desperado, taki mam teraz cel w życiu w tym dennym dniu :)

Ooo to jest jedna z moich ulubionych piosenek :) A sens życia wg Desperado to śmieszna rzecz, pamiętam jak opracowałam z innymi desperados definicję, długie objaśnienie i wywód na temat jestestwa desperado. Umieściliśmy to na nonsensopedii ale usunęli :D Ciekawe gdzie ja to mam, jak to czytam to mnie brzuch ze śmiechu boli :D

Gość Tomek Kowal
Naprawdę pisałąś hasął na Nonsenspoedię? Szacun, ja tam lubię ,,czysty nonsens"

To był za duży nonsens nawet jak na ta stronkę :D Ale mam to gdzieś jeszcze i znajdę, humotr mi się poprawi :) http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Aczkolwiek http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Deszcz_stukilowych_work%C3%B3w_z_mielonym_mi%C4%99sem Ale głupoty :D Kolejny przykład na tak głupie, że aż śmieszne :) Czytałam kiedyś tam artykuł o wpływie muzyki na kupowanie bułki :D:D

Gość Tomek Kowal
,,Jakieś Aczkolwiek zostało- to na pralkę se przylkej " to był tekst z reklamy telefonii komórkowej (bodajże Plus), grali w niej goście z kabaretu Mumio

Gość Tomek Kowal
BLACK METAL Wchodzimy do sklepu trzaskając drzwiami, bierzemy najczarniejszą bułkę, rozrywamy ją na części i zjadamy, płacimy sklepikarzowi i odchodzimy trzaskając drzwiami. słabe,zmieniłbym na: BLACK METAL Wchodzimy do sklepu trzaskając drzwiami, idziemy dumnym krokiem kreśląc zelówkami pentagramy, bierzemy w zakrwawione ręce najczarniejszą bułkę, rozrywamy ją na części wrzeszcząc hymn do Lucyfera i zjadamy sapiąc sześcset szceśćdziesiątsześć razy , płacimy sklepikarzowi 6, 66 zł i odchodzimy trzaskając drzwiami zostawiając za soba woń siarki i skrzepłej krwi.

Gość Tomek Kowal
DOBRA, MIŁO SIĘ ROZMAWIAŁO, ALE MUSZĘ JUŻ LECIEĆ :( :( :( :( Do zobaczenia jutro, czarne buziaczki :* :* :* (666razy) I nie smuć się, hakuna matata!

To powinieneś pisać artykuły o bułkach, zakrztusiłam się herbatą jak to czytałam :D Ale reggae im swyszło, dobry pomysł :) Wchodzimy do sklepu, jednak nie za bardzo jesteśmy zainteresowani bułkami, pytamy się więc sklepikarza czy ma zioło, niestety odpowiada przecząco. Wychodzimy ze sklepu i grzebiemy nerwowo po kieszeniach wyrzucając z nich wszystko, w końcu znajdujemy ukochane zioło i je zapalamy. Po około dwóch godzinach wracamy po bułkę.

Gość Tomek Kowal
Fakt reggae dobre, ale ja tam wolałbym czarnego króliczka :) :) :) :)

Haha niektóre z tych akrtykułow są naprawdę niezłe :D Dzisiaj rano też byłam jakaś zdechła i markotna ale humor mi się poprawił po szampanie :D Ale było wesoło :) :) :)

Gość Tomek Kowal
No właśnie dlatego znalazłem :) :) :) :) Cieszę sie, że Ci przeszło- nie ma się po co smucić :) :)

Ja się nie lubię opalać i zawsze chodzę wysmarowana kremami bo lubię mieć jasną skórę, takie dziwactwo :) Wracaj, wracaj. Ja mimo, że nie byłam nad żadnym jeziorkiem ani anwet na trawce nie przesiadywałam coś mnie pogryzło w kostkę. Mam nadzieję, że mi do czwartku nie amputują :) :)

Gość Tomek Kowal
No, cześć i do widzenia, 100%..

Gość Tomek Kowal
Współczuję pogryzienia :(

Gość Tomek Kowal
,,zawsze chodzę wysmarowana kremami bo lubię mieć jasną skórę, takie dziwactwo" -To prawie jak blackmetalowy corpsepaint :)) :]

Gość Tomek Kowal
Nawet ładna melodia... Skoro lubisz ten zespół- gratulacje :)

Gość Tomek Kowal
Wow- Wykked Wytch :) :) :) Nie, nie sądzę, pewnie jesteś ładna i w niczym nie przypominasz tego świra- transwestyty w czerwonej peruce :)

Gość Tomek Kowal
Nie chciałbym nikogo ,,zarazić" i później mieć sumieniu :)

Z całą sympatią i szacunkiem ale nie sądzę, żebym kiedyś tak polubiła black metal :) Moge kiedyś ześwirować i biegać w tej peruce ale wątpię, to nie dla mnie :) :)

Gość Tomek Kowal
Dzięki Bog.... Znaczy- to dobrze :)