Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Agata? Ładnie, w liceum miałem koleżankę Agatę

Gość Tomek Kowal
Czemu śmierdzieć kotami?? Moja babcia (RIP) nie miała kotów i nie śmierdziała :( A Agata to ładne imię, nie to, co Tomek.... A skoro YT dział, to zobaczcie, co Niemcy zrobili z ,,Maszerują strzelcy, maszerują: :( :( http://www.youtube.com/watch?v=oDWq8WexKGg

I chodzić codziennie na poranne msze a resztę życia pozakościelnego spędzać na słuchaniu radia maryja i wyglądaniu przez okno? :D Myślę, że ja bym była starą szamanką o ile dożyłabym 60tki :)

Gość Tomek Kowal
Kur*wa , zrobili z z tego piosenkę faszystowską, dodając to ,, hija-ho- ho- ho"- w refrenie.

Gość Tomek Kowal
Ale to przegięcie - słyszałaś tę wersję? A co do 60 r. życia- nie przesadzajcie, to nie jest głeboka starość :)

O nie! Co oni zrobili z busikiem! :( Byłam dzisiaj na rowerze w godzinach porannych przed tym zlotem i pojechałam na stacje benzynowa kupić sobie kawkę z koleżanką. Siedzi tak taka stoicka rodzinka i wybucha śmiechem jak nas widzi. Ze mnie to moze by się tak nie śmiali bo jestem trochę bardziej stateczna ale co dwie hippiski to nie jedna :D I śmiał się z nas dresik w bluzie z JP :) I kto tu jest śmieszny? :D

Gość Tomek Kowal
Ewelina?? Miałem kiedyś dziewczynę- Ewelinę (niestety-tylko platonicznie, nad czym ubolewam do dziś :) Moja DRUGA MIŁOŚĆ:) A ja.. wiecie, jak się nazywam...

Ja mam jedno zdjęcie tylko, przebijam nawet Tomka :D na którym widac kawałek bluzki i twarz :classic_cool: Szukałam na tych relacjach z manifestacji i tez mnie nie ma. Ja się ubieram różnie - raz wyglądam jak hipis, raz jak metalówa czy rockers, w koszulce Iron Maiden i glanach albo w indyjskich "szatach"

Gość Tomek Kowal
Nie, nie każde, Prakseda, Eudochia, Jaryna , Euterpina, Eufemia, Rózia, itp- odpadają :) A co do dziewczyn- Jolka na pierwszej stronie kłamała, nie jestem wiecznym singlem, miałem kiedyś kogoś, BLISKO. Niestety- dawno i nie prawda. :(

Gość Tomek Kowal
To dobrze choć zauważyłem, że dużo na tym forum prawiczkow powyżej 20 r. ż. Współczuję, założyli chyba temat dla wzajemnego pocieszania się... Ja nie jestem AŻ TAK PRZEGRANY ;) :)

Gość Tomek Kowal
* znaczy- to dobrze, ze każdy kogoś miał, lepsze rozstanie w gniewie, złości z dawną ukochaną- niż np 30 letni okres ,,posuchy" i celibatu :(

Gość Tomek Kowal
Czemu nieudacznik, napalony wytrwalec, po prostu, ja wolałbym mieć PIERWSZY RAZ w wieku 78 lat, byleby zrobić to z ukochaną osobą, niz 17- 20 i PIERWSZY kontakt z porzydrożną, mówiącą po ukraińsku panią.

Gość Tomek Kowal
Odnotować ? Zaliczyć? To są bydlęta, nic więcej. To nie mężczyźni.

Gość Tomek Kowal
Śmiać? Nigdy w życiu. Śmiac to się mogę z solarek i galerianek, które otwierają usta do lodzika przypadkowym facetom. Szacunek.

Gość Tomek Kowal
Tak, niestety, są dziewczyny/ kobiety, które mają w swej naturze prostytucyjność, nic na to nie poradzą- i nie mówię tu o nimfomankach. Niektórzy ludzie mają rozwiazłość w genach i tyle. Defekt, taki sam jak np daltonizm, czy kleptomania (facetów też to tyczy, oczywiście).

Gość Tomek Kowal
A mój największy sekret- to, że piszę na forum dla kobiet :)) Kurcze, oby nikt się o tym nie dowiedział :) :) :)

Gość Tomek Kowal
W grę wchodzą uwarunkowania psychiczne/ genetyczne. Niektórzy po prostu nie mogą bez tego żyć. No dobrze, kłaniam się nisko, życzę Miłym Damom słodkich, czarnych snów i żegnam się, przesyłając mroczne pozdrowienia. Morfeusz obściskuje mnie coraz mocniej. Dobranoc. Tomasz Kowal, 24 lata.

Tomek, jeśli jeszcze tutaj wchodzisz, to jestem pod wrażeniem twoich zainteresowaniem, bogatej osobowości i muzyki, którą tak kochasz. Mój człowiek jesteś, że tak powiem :)