Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Ja też raczej nigdy nie zaopatrzę się w album Lady Gagi, Bayer-Full, czy Peji.

Gość Tomek Kowal
Fajnie-ale jeśli rzeczywiście to lubisz. Nic na siłę.

Wiem, dlatego teraz jestem jaka jestem a nie kolejną różową fanką lady gagi :) Ostatnio jakiś łysy koleś bardzo mi polecał, żebym zaczęła Peji słuchać, ale raczej nie skorzystam :D Całkiem był sympatyczny, nie jakiś zwykły dresik co by mi zaraz uwagi robił. I Black Sabbath też słuchał, nie wyglądał wcale na takiego. I byłby naprawdę sympatyczny gdyby nie 3 letnia odsiadka za napad z nożem w ręku :(

Gość Tomek Kowal
No, to rzeczywiście milusi słodziaczek :) :)

Na końcu mi powiedział, że przynajmniej będę wiedzieć, że nie każdy łysy jest zły ale teraz to nie wiem co o nim myśleć, mówił, że napadł na tego kolesia bo pobił jego dziewczynę za jakąś głupotę i chciał mu za to oddać a że "za zwykły napad nie ma co siedzieć, bo cię zaraz wypuszczą" to powiedział, że ma mu oddać pieniądze i dostał 3 lata. Dziwny gość.

Gość Tomek Kowal
Ta.. Jassne, uwzięli się na niego- wszyscy-policja, sędziowie, prawie nic nie zrobił a tak w ogóle to musiał ratować honor swojej dziewczyny... Nie wierzyłbym w to. Dla mnie wygląda na ściemę, pewnie siedział za napad i stara się trochę ,,wybielić", ale rzeczywiście- nie długość włosów świadczy o człowieku.

Nie wiem, mówił, że to dla niego żaden powód do dumy tylko do wstydu więc moze nie mówiłby o tym gdyby to był zwykły napad, sama nie wiem. Ale jeśli chodzi o "sympatyczność" to Varg Vikernes nadal wydaje mi się bardzo sympatyczny mimo, że zabił człowieka i podpalał kościoły. Nie pasuje taka uroda do takich zachowań, jego wygląd pewnie by sprawił żebym mu zaufała

Gość Tomek Kowal
Dziękuję z całego czarnego serdusia :) :) Z wyglądy też nie jestem ponurym drabem, bendytą, choć daleko mi do rozkosznego aniołeczka :) Bardziej coś w stylu młodego Varga, tylko z bródką :) http://www.burzum.org/img/gallery02/big/photo07.jpg

Gość Tomek Kowal
*bandytą

Gość Tomek Kowal
No, do zobaczenia, Szatanki z Tobą :)

Gość Autor topicu to narcyz
jak jedna z lasek chwali się obrazkami to zaraz zagaduje o wiersze, jak ktos pisze cos o sobie to on stara się na swoj temat zboczyć :o chory znudzony uzalezniony od tv i netu pseudo-metalowiec :o ilu ja takich znam, rzygac sie chce

Gość Autor topicu to narcyz
koles jestes typowy na maksa, tylko gówniara dziewica mogla sie Toba zafascynować metalowiec co pisze na kafe buhahahahaha :o

Gość Tomek Kowal
Dziękuję za konstruktywną (??) próbę krytyki, nie jestem gwiazdorkiem, politykiem, czy innym showmanem, by się mną zachwycać, nie oczekuję tego, ani nie pragnę, nie wrzucam sweet fotek do sieci, by otrzymywać słodziutkie komentarze. Pisać mogę wszędzie, nawet markerem na futrze mojego psa, nie łamię prawa ani norm obyczajowych, więc o co chodzi? Narcyzowatość mam w pakiecie charakteru, jak chyba każdy, jeżeli za dużo gadam o sobie- mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa- staram się po prostu być szczery na maxa. Na rzyganie polecam Alka seltzer, jeśli się waćpan/na opił za mocno. Fakt, za dużo pieprzę o sobie, więcej nie będę. http://www.youtube.com/watch?v=XQ4TUg1Zors

Gość Tomek Kowal
Poza tym ten temat powstał, byście mogli krytykować nieroba- konesera piwa i tanich win :) Niestety, autor tematu za bardzo się otworzył :( :( On chciał po prostu pokazać siebie, głęboko, do bólu, dać się poznać wielopłaszczyznowo. Niestety, wyszło prostacko i narcyzowato. Poza tym to forum zdecydowanie nie jest do tego przeznaczone- tu najlepiej rozmawia się o ,,kupie na klatę", obciąganiu z połykiem", ,,minetce podczas okresu" i tym podobnych mądrościach. Szkoda. I jeszcze raz mea culpa.

Gość Naomii128
....a pomyślałaś że masz brata pedała..? :D pozdrawiam :P :)

Naomii128 chyba postanowiła sobie napisać ten post po przeczytaniu 1 strony jolki a omijając 44 następne :) Na kafe jak i w świecie mamy duzo takich idiotek, nie ma to jak ludzi wyzwać od pedałów jeśli wolą mężczyzn, co? Nie można napisać 'gej', trzeba trochę dokopać, żeby ulżyło?

Gość Tomek Kowal
Te chamskie nocne posty przywołały mnie do porządku, ktoś w niewybrednych słowach uświadomił mi, że rzeczywiście za dużo paplę o sobie. Więcej nie będę.

Gość Tomek Kowal
A co do pedałów- żall... Najlepiej stygmatyzować kogoś z powodu inności :( :( :( :(

Najciekawsze jest to, ze z reguły taki osobnik jak Naomii128 nigdy nie znał nikogo takiego. Ja mam przyjaciółkę lesbijkę i to jest jedna z najwspanialszych osób jakie znam. Oczywiście nie można powiedzieć, że każda lesbijka czy gej jest "dobry" ale to są ludzie tak samo jak i heteroseksualni a wielu o tym nie wie albo nie pamięta.

Gość rwbb
hehe a wy jeszcze tu :-)widze temat wam sie klei -pozdrawiam

Gość rwbb
wrocilam -na tamtej wsi nie ma netu :-) w koncu kiedys trzeba wrocic i zabrac sie do pracy

Gość rwbb
marze o tym,ale poki co to chwicilam sie czegos na czym moge zarobic na te wyjazdy i jeszcze kilka innych rzeczy