Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Rudaaaaaaaa Gothic....
Albo np. teksty do Bleach w większości napisał w jeden wieczór na fazie chyba nawet :D ale np. tekst "Dump" w swej prostocie urzekł mnie i uważam że jest mega inteligentny, proste słowa ale tak zlepione że wychodzi prawdziwy majstersztyk, dzieło! Normalnie geniusz momentami Z drugiej strony kiedyś miałam płytkę Sepultury (nie słucham więc nawet nie pamiętam tytułu albumu) ale właśnie zespoły wiele metalowych miało "standardowe utwory o pewnej tematyce" jak utwór o wojnie, o propagandzie, o rasizmie, o szatanie itp. takie oklepane, jak się chodzi na koncerty miejscowych , metalowych czy trash metalowych kapel to strach sie bac co to jest w ogóle!, koleś się drze niby defując do mikrofonu, reszta "bandu" napierdala w gitary bez ładu i właśnie grają utwory "War" "Pain" "Devil"

Gość Tomek Kowal
Nie... Po prostu tak uważam :)

Oj Twój kotek Tomku jest młody a mój to babcia raczej ;) ale słyszałam ze koty mogą dożyć 35 lat!

Ja jakoś nigdy nie szalałam za Nirvaną. Mi się szalenie podobają teksty Boba Dylania. To nie tylko muzyka ale i poezja. Uwielbiam tego człowieka.

wiecie co bardzo fajnie się gada ale ja muszę spadać :( papapa :)

Gość Tomek Kowal
Też masz rację, ale dla mnie teksty Kurta - są za proste. A co do tekstów typu: Metal! Szatan! Wojna! Metal! Krew! Śmierć! Metal! To wszyscy wiemy, że jesty ich pełni, każdej kapeli się zdarzają. Bo i o czym ma pisać taka zresza ludzi? Na Metal Archives jest chyba kilkadziesiąt, czy kilkaset tysiący kapel metalowych- więc daodając do tego charakterystyczny dla tego gatunku ,,przymus pisania o wszystkim co złe i okrutne" - po prostu musi tak być, nie ma siły.

Gość Tomek Kowal
Pa pa, Ruda, buziaczki.👄

Gość Tomek Kowal
Kurde- miluśnieję jakoś... Dziś odkryłem te forumowe emotikono-obrazki- usta i serce, hi hi :)

Gość Tomek Kowal
Lepsze to niż, jak im tam- Kamecha, Gevar czy jakoś tak, kolesie wulgarni i prostaccy. Ksywy niektórych też powalają Dźwigacz jąder Analny Oprawca Psychiczna Kafezdzira Meszuge Vredniak Paskudny (zapisywałem)

Gość Tomek Kowal
Tak, to chyba ten sweet brokacik o smaku spalonego kościoła, który sygnuje Varg. :) :)

Dźwigacz jąder :D :D Tomek jak tak dalej pójdzie to zamiast wchodzić do skepu trzaskając drzwiami, rozrywając bułkę z wrzaskiem i płacąc 6,66 ty wejdziesz w podskokach ze słodkim uśmiechem, kupisz bułkę dźwięcznie dziękując i życząc miłego dnia po czym wylecisz stamtąd nucąc pod nosem wesołą pioseneczkę :)

Gość Tomek Kowal
Post factum- już raz tak było :( Przyszedłem podpity do małego sklepu, jeszcze się jakoś trzymałem, zapłaciłem i zaintonowałem ,,Opium" Moonspella pod nosem. Było tylko parę psób, wszystkie głowy się odwróciły, ale ja miałem to kompletnie gdzieś :) :)

Gość Tomek Kowal
No to bardzo mądrze zrobiłaś! Bo banany mają w swoim składzie wodę, a woda nie zawiera w sobie bananów! Więc zyskałaś!

Słuszna uwaga :D Drunkest guy ever - świeny, nie widziałam tego nigdy :D Tak bezbronnie i bezradnie tam wygląda aż by się chciało tam pójść i go podnieść :) I piwa nie dostał :(

Gość Tomek Kowal
Naprawę? To takie słynne... Biedak, nie dostał piwka, a tak się starał :( Ubrany na czarno, długie włosy, bródka, pijany, to prawie jak... ..wiesz, kto :)

Gość Tomek Kowal
,,Brawo, to jest poprawna odpowiedź- wygrywa Pani milion złotych!"- wykrzyknąłby Hubert Urbański

Gość Tomek Kowal
Cholerny egocentryk, znów piszę o sobie, mea culpa. Masz jakieś nowe prace na Viola, czy inny hostingu obrazków? Całkiem ładnie rysujesz.

Dziekuję, nie mam nic nowego. Ostatnio całkiem niezły obrazek mi się udało stworzyć ale już oddałam i nie mam zdjęcia :) A reszta tego co rysuję to nic wartego uwagi, takie bazgroły.

Gość Tomek Kowal
Lepsze bazgranie niż nic nierobienie. Bazgroły to przecież też twórczość- forma ekspresji, samorealizacji, kreatywności. Lepsza godzina bazgrania i zachowanie jej ,,owoców" niż pusto, jałowo spędzone całe życie.

Lepsze, racja. Chciałabym coś namalować, zainspirowanego Salvadorem Dali. A Ty tez coś sobie rysujesz, pokażesz kiedyś te rysunki? Chętnie bym je zobaczyła :)

Gość Tomek Kowal
Puszczasz swoje prace w świat, by żyły własnym życiem, pośród ludzi, miast trzymać je na kupce w szufladzie. Mądrze i artystycznie.