Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Aby całkiem nie zepsuć sobie reputacji i nie przecwelić swojego wizerunku jak to zrobił Nergal, powinien zrobić sobie jakieś wypasione dziary, w wywiadach cały czas podkreślać swoją niechęć do chrześcijaństwa itd. Nie można ,,zdziadzieć" będąc żywą legendą- Rolling Stonesi, AC DC, Ozzy Osbourne i inni starzy wyjadacze się trzymają .

AC/DC się trzyma świetnie i mogę to potwierdzić w stu procentach :) Jak widziałam jak szaleją byłam pełna podziwu, Angus ma 55 lat - zrobił striptiz na scenie jak za dawnych lat, miotał się "rażony piorunem" jak 20-latek, biagał, skakał... I ma świetny tyłek, który pokazał publiczności :) :) Niestety, już tylko w gaciach z logo AC/DC, za dawnych czasów pokazywał więcej :< :classic_cool: Respekt dla tych chłopaków!

A jeśli chodzi o Nergala - oglądałam z nim wywiad pzred koncertem, opowiadał o AC/DC. Jedyne co mi na myśl przyszło - Ale ZDODZIAŁ. Męska, metalowa Doda, z kim przystajesz takim się stajesz...

Gość Tomek Kowal
Właśnie! Niech grają jak najdłużej- to nie otyła mumia Krzysztof Karwaczyk, który wyjdzie, pokiwa ustami w ryty playbacku i już, koniec. Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść- niepokonanym. A w przypadku AC/DC na to się wcale nie zanosi- i super, jeden z kolesi Buena Vista Social Club grał do końca- a miał ponad 90 lat.

I brawa dla niego! Chcę zobaczyć Akka Dakka jeszcze raz, neich wydzadzą nową płytę i wracają! Stonesi mają po plus minus 67 lat i nadal dają czadu! Long life rock and roll!

Gość Tomek Kowal
Jedyne co mi na myśl przyszło - Ale ZDODZIAŁ. Męska, metalowa Doda, z kim przystajesz takim się stajesz... święte słowa, uważam tak samo, Kuba Wojewódzki miał rację- w 2009 r. w Polsce umarł satanizm :) :) Teraz widać, że był on tylko pozerem, nie robi się z siebie przydupaska blond-idiotki będąc Królem Ciemności hi hi :) Kolesie z Marduka, Impaled NAzarene czy innych blackowych kapel pewnie by tedgo nie zrobili... Niech spieprza ten DodNergal, niech idzie śpiewać Dżagę growlem :)

Ja nie wiem jak to się stało, że taki Nergal związał się z Dodą? Podobno miłość nie wybiera ale to jest dla mnie medialny chwyt i nic więcej. Doda jest strasznie pusta a on na początku wydawał mi się całkiem inteligentnym człowiekiem. Teraz już nawet brzmi jak Doda, ma taką samą manierę w głosie... Jeszcze trochę i nagra z nią jakiś teledysk albo piosenkę, to będzie jego ostateczny upadek.

Gość Tomek Kowal
Nagra, już zapowiadali duet, Adaś kilka lat temu u Kuby całkiem mądrze prawił, więc pewnie odmóżdzył się o kilkaset IQ Chwyt polegający na zniszczeniu wizerunku? Nie sądzę, pewnie omotałą go, a on tego nie dostrzega... Prawdziwy metal nie związałby się z nią, to wszystko. Miłość nie wybiera, ale żeby AŻ TAK??? Poczekam, aż zacznie sie śmiać takim tępym, cienkim piskiem, jak jego Ukochana :) :)

Gość Tomek Kowal
No, to było jakiś czas temu na Dżoł Monster, przeróbki użytkowników :)

Fajne, świetny pomysł z tym ostatnim :D Ja już idę - pogodzić się z rzeczywistością :) Zajrzę tu jeszcze dzisiaj wieczorem, do zobaczenia :)

Gość Tomek Kowal
Do zobaczenia, trzymaj się :)

Gość desperado weszy
Wszyscy powychodzili w piątkową noc? :) A mi przyszło wrócić. Zgrałam sobie zdjęcia z koncertu i sobie myślę, że może to jednak nie był sen :D:D Tutaj uwieczniona jedna z najgorętszych chwil koncertu :classic_cool:http://i46.tinypic.com/b54i9k.jpg

Gość Tomek Kowal
Nie wszyscy powychodzili :) Ja nie piję konwencjonalnie, w weekendy :)

Gość Tomek Kowal
Ta pomarańczka to pewnie nie Ty, aż boję się wchodzić, pewnie wirus albo goła pupa jakiegoś trolla :)

Gość Tomek Kowal
Dobra, wszedłem, jejciu, tak myślałem, że będzie wypięty tyłek- ale miałem przeczucie! Fajne gatki :)

Takie widoki mogłam podziwiać w odległości kilkunastu metrów od sceny :) Dobra, koniec o tym! Musze przestać gadać o koncercie.

Gość Tomek Kowal
I du*pa, Panie Paździoch, du*pa, du*pa, du*pa ! -cyt.. F. Kiepski.

Gość Tomek Kowal
Ależ gadaj o czym tylko chcesz.

Gość Tomek Kowal
Fajnie, że są dziewczyny, których kręci pięćdziesięcioletnia, heavymetalowa du*pa... Lepsza ona niż sto młodszych dup Jonasków, TokoiHotelowców itd.

Ani tym bardziej jonas brothers. Widziałam kiedyś kawałek jakiegoś programu z tymi braćmi to myślałam, że umre ze śmiechu. Banda zmanierowanych dziewczynek, to było okropne :(