Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
22 lata i 3?????? Jejciu- może to jakaś ultrakatoliczka antyprezerwatywowa? Ja znam tylko 24 latkę co ma 2 i uważam że to za szybko :)

Gość Tomek Kowal
Masz piwo??????????????????????????????? PEEEEEEEWWWWNIIIIIIEEEEEEEE że TAAAAAAAAAAAKKKK.......................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość XENA1000
a może one chciały miec tyle dzieci, ja też znam laskę co ma 24 lata i 3 dzieci i naprawdę ona jest mega szczęśliwa, chyba bardziej niż Ty Tomek wiec o co wam Kaman :D

Gość Tomek Kowal
kseno nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi- idę jeść robaki :)

Gość Tomek Kowal
Brawo dla tej antygumowej pani! O pigułkach zapewne słyszała - Rutinoscorbin, Polopiryna, nic więcej. Ksiunc mówi, że guma to grzech, więc kochana osiemnoastolateczka ledwie się zagoiła w pewnym miejscu- siup!- i wpadła znów! :)

Gość Tomek Kowal
Zdrowie- 100%, popijam wirtualnym piwkiem MROCZNE ROBALE NIEKOCHANIA :)

Gość Tomek Kowal
Są żarty z pupą, pipą i ustami- ale tylko dla ludzi mądrych. Głupole wrogowie -antykoncepcyjni i pijane dyskotekowe laski wpadają- aż miło!

Gość Tomek Kowal
,,jak te coś za jezusem"-- bomba :D

Gość Tomek Kowal
ja sobie zamówię koszulkę z napisem ,,Nie płakałem po Kaczńskim" :) No, chyba, że mi odmówią wykonania :D

Gość Tomek Kowal
no a nie? ja bym sie wstydziła w tym wyjść z domu jeszcze by ludzie pomysleli ze sie nawróciłam na sciezke pana Jesteś mądra, dobrze prawisz :)

Gość Tomek Kowal
Zobacz- na blogu wulgarne wypociny, słowa pełne nienawiści- a u góry relkama z cytatem z Biblii, podróż do Ziemi Świętej :) Pewnie pan autor- bocian jest gorliwym katolikiem i tak okazuje swą miłość dla bliźniego :D

Gość Tomek Kowal
oczywiście- dla pana autora ultranacjonalistyczny i ksenofobliczny ŚP Lech był jeszcze zbyt ,,czerwony :D :D To pisze jakiś wściekły prawicowiec- jak czytałem pierwszy raz to mi się podobało, bo tego nie zajarzyłem

Gość Tomek Kowal
Nie warto, przeczytaj jeszcze raz- to tylko tak pięknie wygl. na pierwszy rzut oka. Przekaz tego jest taki, że Lech był zbyt postrępowy (sic) i powinien pewnie rządzić ktoś w stylku Leszka Bubla, Giertycha czy jakiegoś konserwatysty- neofaszysty.

Gość Tomek Kowal
Czytam trzeci raz- i za każdym razem to jest gorsze, coraz bardziej razi chęcią wprowadzenia- dyktatury prawicowej. Według tego kretyna Szmajdziński mordował ludzi w Katyniu, albo ponosi za to moralną odpowiedzialność. To zły, bardzo zły tekst :(.

Gość Tomek Kowal
Wlkeiłem, bo przeczytałem powierzchownie :( Takie słowa pasowałyby do Giertycha, Wierzejskiego :( To nie jest przejawianie niechęci do Lecha bo był zbyt konserwatywny, ale ZBYT LIBERALNY (sic).

Gość Tomek Kowal
DOBRY DYGNITARZ TO MARTWY DYGNITARZ No czyli co- na końcu wyszedł z pana autora anarchista???? To jakiś bełkot... A ja jestem trzeźwy.

Gość Tomek Kowal
Tak- raczej to drugie :) Ale raczej autor oczekiwał po Lechu odnowy dogłębnej, rewolucji, zamknięcia wszystkich ,,czerwonych", lub ich wyklęcia społecznego, (by taki Szmajdziński nie mógł lecieć z przedstawicielami prawicy i rodzin Katyńskich) , tego, że KAczory wywołają jeszcze większą rozróbę teczkowo- dekomunizacyjną- a tu się przeliczył. Zatem- pewnie skrajny prawicowiec, któremu czystek IV RP było jeszcze mało.

Gość Tomek Kowal
Prawie do rymu :)

Gość Tomek Kowal
Słownictwo- mickiewiczowskie, poziom ich kultury-mógłby zawstydzić Elżbietę II, mądrość- przewyższa Sokratesa. Dzisiejsza młodzież to ,,sól ziemi " :)

Gość Tomek Kowal
Wszystkie 3 super :) (oczywiście najbardziej Brian Hugh Warner)

Gość Tomek Kowal
ma koszulkę Bytomskiego Bessata- już go lubię! Zaczął ładnie, ale się zatkał powietrzem. Wyeliminować ten kiks i spokojnie mógłby grać w kapeli. Nie ma blacku acapella, bez gitar sam wokal to nic. A jeszcze w Idolu? W Polsce też był jeden taki mądry...

Gość Tomek Kowal
Znaczy... nie , żebym był z Bytomia Po prostu cieszy, że obcokrajowiec słucha polskiego blacku... Buziaka nie maluję, nie gram przecież w żadnej kapeli :)

Gość Tomek Kowal
O żesz k*urwa... Samochód będący atrybutem hippisów, wyzwolenia, szczęścia i psychodelicznej muzy- jako debilna reklama, zgwałcony, poniżony, zdeptany... Perły przed wieprze, to nie jest tylko samochód... Nigdy nie kupujcie w tym sklepie!!!! Żałośni ludzie- nie mogli użyć żuka a tego trzymać odremontowanego w garażu ? Poza tym nie jest źle- to nie jest wrak- ktoś musi go odkupić od debili, zerwać zeń reklamowe ścierwo, wyklepać dupcię, pomalować- i w drogę!!!

Gość Tomek Kowal
Wypada zatem poszukać innego ,,osobnika" busa :( A ten niestety będzie niszczał :(