Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
ktoś ma ochotę na krwistą jajecznicę z mięskiem? Ten pan napewno podzieliłby się tym smakowitym kawałkiem ciałka :D

Gość Tomek Kowal*
Nieee, ja wolałbym schrupać- jakąś czarnowłosą miłośniczkę mrocznych brzmień :D

Gość Tomek Kowal*
Znaczy- to nie warunek... Wszystkie kolory włosów dozwolone :) Oby nie była drastycznie ,,nie z mojego świata"

Gość Tomek Kowal*
to jest mózgowe siano w czarnych włosach

Gość Tomek Kowal*
Pustka, w której nie ma nawet Szatana...:( Jola R. to straszny człowiek...

Gość Tomek Kowal*
Moje oczy krwawią blaskiem Żegnam się z Miłymi Paniami, do jutra Niech Wam się przyśnią zdzierane skóry i penisy z kolczykami :D :D

Gość Tomek Kowal*
Otyła, opalona solarka wypoczywa po przyjęciu w głąb skóry dawki ciepłych promieni, które tak kocha (uwaga, drastyczne) :D :D :D :D :D :D :D http://bi.gazeta.pl/im/3/7376/z7376453X,Swiniobicie--przysposobienie-do-zycia.jpg

Gość Toimek Kowal*
Zatem- miłego wdychania :D

Gość Tomek Kowal*
Życzę spełnienia marzeń :)

Gość Tomek Kowal*
Ja pier.... Zamknęli Inner Depravity- stronę najkoszmarniejszego artysty- Remy Cuture (czy jakoś tak ) :( :( :( :( Dobrze, że filmy i zdjęcia z udawanymi praktykami nekrofilskimi i sado- maso pościągałem rok temu na płyty... :D Normalnie to było gore w stylu ,,Piły", mordowanie kobiet przez psychopatę, robaki, krew zwłoki itd. Jedna z mocniejszych artystycznych stronek R.I.P. :( :( :( :( :( :( :( Próbka :) http://th07.deviantart.net/fs28/300W/f/2008/124/5/3/Ravenous1_by_InnerDepravity.jpg

Gość Tomek Kowal*
Inner Depravity- będziesz na zawsze w mojej pamięci, spoczywaj w pokoju (*)

Gość Tomek Kowal*
http://www.remyfx.com/makeup/makeup.html HE HE HE HE Na szczęście Remy ma nową stronkę- niestety, już bez fotografii zarzynania dziewczyn i gwałcenia pokrytych robalami zwłok :D I tak dziwię się, że nie zablokowali tego godzinę po otwarciu- zdjęcia udawanego mordowania były diablenie drastyczne. Brawo dla Niego- to prawdziwy ARTYSTA MROKU. Na drugim planie- Remy :D http://fc08.deviantart.net/fs33/f/2008/301/0/3/Exorxist001_by_InnerDepravity.jpg

Gość Tomek Kowal*
Nieeeee, coś Ty, jestem NORMALNY Po prostu lubię sceny gore- ale tylko na ,,ekranie niebieskim". A w którym wierszu? Tym o dziewicach?

Gość Tomek Kowal*
Nie jestem miłośnikiem flaków, kału, moczu, krwi, zarzynania, padliny, zwłok - i tym podobnych rzeczy. Ale w powodzi tandety i cukierkowości, lukru i dobroci fajnie jest obejrzeć coś brutalnego i obrzydliwego - tak ,,dla odreagowania" :)

Gość Tomek Kowal*
Istnieje nawet gatunek muziki- goregrind, najbrutalniejsza odmiana death metalu, gdzie śpiewa się tylko o wyżej wymienionych sprawach.

Gość Tomek Kowal*
Nigdy nie będę tego robić- lubię popatrzeć na sceny grozy, lae tylko na ekranie- ,,w naturalnych barwach, w dowolnym języku" ,,Sięgam po wieczorną porcję krwi i krzyku"- ale tylko w telewizji/ internecie. Na co dzień jestem milusiński i łagodny jak martwy baranek :) Nawet rzadko przeklinam :)

Gość Tomek Kowal*
Tomasz Kowal ,,Goregrindowy wiersz o romantycznej miłości" Kocham Cię, najdroższa, gdy przez park pełen wtuleń idziemy spragnieni własnych dłoni, całujemy słodkie wargi i nie czujemy, jak Szatan pluje nam do ust gnijącymi płodami martwych psów Kocham Cię, najmilsza, gdy leżymy na kanapie całujemy ramiona i ręce, powieki i nozdrza rozpalamy gorący kominek miłości, Belfegor wyciąga nam z ust bluźniercze tasiemce, pełne czarnej ropy i krwawego wina NAPISANE W CIĄGU 2 MINUT : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Nowy gatunek- Love Grind :D

Gość Tomek Kowal*
Jacy sweetaśni :) :) Wcale nie wyglądają na oblechów- widzisz- to tylko sztuka, oni nie biorą tego na serio, jak Dead.

Gość Tomek Kowal*
Ten gatunek, jak i death metal w ogóle- jest popularny w krajach latynoamerykańskich

Gość Tomek Kowal*
Wszystko tam jest obrzydliwe- i o to im właśnie chodzi To trochę chore, to muza dla jekko zwichrowanych ludzi :). A zespół Carcass pojechał po bandzie- na okładce jednej z płyt umieścili autentyczne zdjęcie złok Kennedy'ego- w Polsce by to nie przeszło. Lechu nie miał ani jednej fotki , która by przeciekła gdziekolwiek- a co dopiero mówić o czymś takim- zamknęliby gości jhak nic w naszym kochanym państewku :( http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/C/Carcass/Wake%20Up%20and%20Smell%20the...%20Carcass/Wake%20Up%20and%20Smell%20the...%20Carcass.jpg

Gość Tomek Kowal*
Nie, żebym chciał zobaczyć Kaczyńskiego post mortem... No dobra, chciałbym :D Adam Bielan się wygadał dla Faktu, że Lech mial oderwaną rękę i nogę... Na poprzednim foto widać, jak głowa Keneddyego została ROZERWANA przez pocisk :( Tragedia tragedią, ale czasmi w człowieku budzi się maleńka, ciekawska bestyjka... Jestem BAD NECRO BOY, wybaczcie mi , ludzie ... :)

Gość Tomek Kowal*
No, widać rączkę, nóżkę kogoś, nie wiadomo kogo... Nie wiem, po co, ale chciałbym zobaczyć zdjęcia ofiar.. Zwykła, głupia, przyziemna, niska ciekawość. To takie prostackie, wiem :)

Gość Tomek Kowal*
Powiedz Kaczka po Smoleńsku?

Gość Tomek Kowal*
Nie, ale to by obrażało rodziny ofiar, patriotycznych polaków, ludzką godność i szacunek do zmarłych Tym bardziej powiedz!!!! Na razie nikt tu nie zagląda, więc nikt nie zdgosi do moderacji- a banem się nie przejmuj- to najwyżej 12 - 24 godz.

Gość Tomek Kowal*
Dobrze- nie obrazisz nikogo. Obraził ten, kto to wymyślił. Ty tylko zacytujesz. Nie daj się prosić...

Gość Tomek Kowal*
Nie to nie :( :( :( :( :( :( :( Ale masz skrupuły- grzeczna z Ciebie dziewczynka :D Ja bym napisał od razu i jeszcze dołożył od siebie :) Chcesz sweetaśnego coś??? Proszę. http://www.youtube.com/watch?v=kpmlWKzNn2Y