Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Dziewczyna- może być :)

Gość Tomek Kowal*
Ciesz się, że nie masz wydatków ... Fakt, nie wszyscy piją tyle co ja i Muniek :D Słyszeliście o tym jak pijany bełkotał i przewrócił się na scenie? :) Ogladałem na Wrzucie- sympatycznie, chciałbym być na tym koncercie :) Fajnie... :D

Gość Tomek Kowal*
Tanie koszulki nie są złe- poszanowane mogą wytrzymać jakiś czas, a ty cieszysz się, że chodzisz w tym , co lubisz... Masakrycznie tanich nie polecam- kapci (wytrzymają tydzień), piwa (poniżej 2 zł) wina, wódki (bimber), rzeczy spożywczych, wszystkiego TESCO VALLUE (żenująca żenada żenady, a nie jakość)- mikroskopijna cena naprawdę to nie wszystko.

Gość Tomek Kowal*
Masakrą są tanie napoje ,,cola" - śmierdzą ropą i idzie się porzygać :( Coca Cola i Pepsi- tylko oryginały! Tanie oranżady- ujdą, choć czuć w smaku ordynarne chemikalia, lub to tylko czysta woda z posmakiem i bąbelkami (wolę tę drugą opcję). Tani szmpan- tak!

Gość Tomek Kowal*
Desperado- czemu, przegięłaś wczoraj z procentami??? :)

Gość Tomek Kowal*
Mądraś, po co szpanować ceną czegoś, co i tak wysiusiasz? :D Wymyśliłem hasło na modłę ,,Kij bejsbolowy-służy do grania, nie do zabijania": Wino musujące- służy do bekania, nie do szpanowania!

Gość Tomek Kowal*
No siana nie mam na głowie, fakt... Takie...przeciętne. Ale nie wylałbym sobie piwa na łeb- nigdy w świecie. po pierwsze- szkoda :) po drugie- ,,zapach pozapuszkowy" to browar ma nieszczególnie kompatybilny z resztą świata - to nie róża.. Piwo w gębie robi fajnie, ale wylane np na ubranie czy stół- nie daje radości dla nosa- uwierzcie...

Gość Tomek Kowal*
Nie znam się na winach, jeśli pić to piwo, dużo piwa, później zwała- delektować, to się umiem muzą, obrazami, słowem pisanym, w ogóle-sztuką, ale nie tym, co trafia przez przełyk do żołądka :( :( :( :( :( :( Nie mam gustu- i dobrze mi z tym :D

Gość Tomek Kowal*
Eee tam, to już niejeden pisał... Lepiej poszukać jakiegoś ciekawszego tematu... :)

Gość Zagnica
a ma duzego??

Gość Zagnica
aaaa.... ty bylas pierwsza?

Gość Zagnica
szkoda.

Gość Tomek Kowal*
Pozdrawiam Cię- Zagnica. W normie, nie mierzyłem. Gratuluję, że pokazałaś, co tak naprawdę jest dla Ciebie cenne u człowieka. Dobrze, że choć nie takie pierdoły jak intelekt, czy błyskotliwość- to by dopiero był obciach przed koleżankami na solarium :D

Gość Tomek Kowal*
Wiedzą- u takich panien obciach to to taka ,,siara", gdy : -jesteś mniej opalona, niz koleżanka - nie masz najnowszej SwEet FoCi jOnAsKa I bILLa S tOkIo hOTteL - twój chłopak nie ma bmw po tuningu, na które zarobił na budowie w Anglii - ktoś w twoim mieście ma wiecej kosmetyków , niż ty - twój chłopak mówi ,,poszedłem " zamiast poprawnego- ,,poszłem" i ma długie włosy - tzn więcej, niż 3 milimetry - idąc ulicą słyszałaś niechcący coś obleśnego i fuuuj, np tego, jak mu tam, Turnaua - niechcący przeczytałaś coś i stwierdziłaś, że to wiersz :)

Gość Tomek Kowal*
WKUK ,,Timmy's poop" :D

Gość Tomek Kowal*
Number one smells like shit in this office HIS GOT POOP ON THE FACE!! the basket goes to the bathroom! ( z pamięci )

Gość Tomek Kowal*
Ciekwe, co by było, gdyby ktoś zrobił identyczny skecz o Kochanym Dobrotliwwym i Tolerancyjnym ŚP Prezydencie Kaczyńskim? Chyba minutę po wyemitowaniu (załóżmy, że poszłoby to na żywo-żadna tv nie puściłaby tego znając treść skeczu) i zostałby wyprowadzony w kajdankach przez CBŚ i na kolanach błagał o litość :D Oszołomy potraktowałyby to jako realne groźby i sąd mógłby go rzeczywiście skazać :D Przesadzam??? Lech był diabelnie poważny na swoim punkcie...

Gość Tomek Kowal*
No pewnie!!! Gdyby nawet zrobił to Szymon Majewski- ,,Fakt" i inne brukowce , katolickie pomioty Pospieszalskie, Nowaki, Rydzole moherowe i ta cała hałastra, za którą mi wstyd- kazałaby go aresztować i skazać. Do sądu wpłynęłoby kilkadziesiąt wniosków o ściganie z urzędu - paragraf- publiczne nawoływanie do zabójstwa (głowy państwa) Jakiś prokuratorek chciałby zaistnieć wygrywając sprawę- i miałby szczęście kabareciarz, gdyby skończyło się na poręczeniu majątkowym i sprawie w sądzie :( :( :( :( :( Oszołomy nie śpią- ,,Fakt" podburzałby ciemny motłoch- już widzę te tytuły: ,,Szymon oszalał!! Namawiał do zamordowania Prezydenta!!" ,,Szaleniec Majewski wciąż na wolności" ,,Skandal!!!! Groził Prezydentowi śmiercią- dostał tylko 5 lat" :( :( :(

Gość Tomek Kowal*
Wrzucałem kiedyś link do tego, co wyczyniał GG Allin na koncertach- a w Polsce skandal, bo Muniek lekko zaniemógł :( :( :( :( Ludzie powinni się śmiać i stwierdzić- ,,swój chłop", jakbym był na tym koncercie, to bym tak zrobił, a nie gwizdał. Jakim bucem trzeba być, by to oburzało? Czym jest koncert rockowy - tym, czym koncert w filharmonii??? Czy liczy się klarowne, czyste brzmienie, czy możliwość zobaczenia wykonawcy ,,na żywo"- takiego, jakim jest w rzeczywistości? To przynajmniej było śmieszne- nie pokaz ohydy jak u Allina czy M Mayhem :) Nie wiem, czy jakiś metalowiec w moim i Twoim kochanym kraju rzucał padliną ze sceny, ale śmiem wątpić :D

Gość Tomek Kowal*
Matko kochana, dopiero teraz wróciłem do domu :( :( :( :( Riedel rzygał na scenie? Fajniuśnie, sweeett... :D

Gość Tomek Kowal*
Przestałem konać na leżąco, mogę zasiąść do pisania :D Jednak nie chciałbym mieć haftów wokalisty na koszulce jako pamiątki z koncertu. Nawet rzygi Varga, Satanic Warmastera, Maniaca z Mayhem,czy innego satanisty mnie nie przekonują :D Już wolałbym oberwać w łeb padliną :)

Gość Tomek Kowal*
Pewnie :D Rzygom Watersa- mówimy nie! :D

Gość Tomek Kowal*
Jakie wino jest najtańsze wino w historii?

Gość Tomek Kowal*
Fuj, on ma 67 lat (dzięki Wikipedio)!!!!!!!!! Nie wolałabyś zdjąć pachnącej koszulki z jakiegoś np 24 latka (nie, żebym miał kogoś konkretnego na myśli)? :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Fajnie, że mogłabyś , szkoda, że nie znam żadnego GRZECZNEGO i PORZĄDNEGO 24- latka :D Znalazłem śmieszny filmik- draka przed blokiem :D :D :D :D Matko, czemu ja nie mieszkam na takim fajnym osiedlu???? Dobra, może być gdziekolwiek, Śląsk, Mazury, Kraków, Lublin- nieważne, oby tylko padały takie teksty... :D http://www.youtube.com/watch?v=EkSuPgCJVP4

Gość Tomek Kowal*
Wulgarne, prymitywne, patologia, dno moralne, element, mmargines społeczny, ale- dla mnie śmieszne :) Draka i pytanie - KTO??????

Gość Tomek Kowal*
A może być niegrzeczny i nieporządny? To hmmm... Może ktoś by się znalazł :D A co do draki- fajnie się jesrt pośmiać z takich ludzi, ale nie chciałbym tak skończyć.. Chyba nikt by nie chciał...

Gość Tomek Kowal*
Jesteś, ale wydaje Ci cię, że jesteś niegrzeczna :D Robisz jakieś błahostki, typu wypicie, zapalenie czegoś, - i myślisz, że jak nie jesteś kujonką i lubisz Ironów to jesteś niegrzeczna. Uwierz mi, sprawiasz wrażenie ,,pozytywnej " osoby, bardzo miłej i porządnej dziewczyny. Są miliard razy gorsze osoby, niż Ty, o których miałbym dobre zdanie :) Naprawdę złe dziewczyny sprzedają się od 14 roku życia, zawijają dzieci urodzone w szkolnej toalecie w papier toaletowy i wyrzucają do kosza, mordują, prostytuują się za dragi- więc przy takich ludziach my wszyscy jesteśmy porządni, nawet Varg, który robił te swoje niegrzecznostki z powodów ideologicznych.