Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
O kuźwa- wyczytałem na dole foci- 1988 rok! Czyli on miał w chwili zrobienia 20!!!! lat... Kuźwa, ale niemęsko wyglądał, ja tak nie wyglądałem mając 13 lat.... Bycie gejem to nie wstyd, ale jeśli się gra black metal to trzeba to trochę ,,schować do kieszeni" przynajmniej oficjalnie, jak wokalista Gorgoroth :D

Gość Tomek Kowal*
Nie mnie oceniać, czy był, czy nie, nawet jeśli- jego sprawa... Ale Ghaal jest gejem i nie uosabia tego- nigdzie! To kawał blackmetlowego, twardego sukinsyna, który po prostu współżyje z mężczyznami- nie ma w nim nic z niewinności i ,,gejostwa". Po prostu- zostawia to za drzwiami do sypialni. I taki powinien być blackmetalowiec- bez słodkich uśmieszków, wąsików i kusych koszulek obciętych, by być bardziej sweet.

Gość Tomek Kowal*
* nie okazuje tego- nigdzie

Gość Tomek Kowal*
No pewnie, że nie.

Gość Tomek Kowal*
Ronaldo jest spoko, męski i twardy. Chyba, że piszesz o Christiano Ronaldo- tej żelowej lali :D :D :D Prawdziwy Ronaldo to mężczyzna z krwi i kości.

Gość Tomek Kowal*
A może co do Euronymousa -wszyscy się mylą i odbierają go mylnie, jak mnie starsi ludzie w miejscach publicznych?? Może on nie był gejem a ta opinia jest krzywdząca i powstała tylko na podstawie fotek? On nawet nie może się wytłumaczyć, obronić... Może to tylko wrażenie (choć cholernie silne)???? A nawet jeśli był gejem i chciał wyglądać kobieco i delikatnie, ale grać ciężką muzę- koledzy powinni mu podziękować za współpracę z przyczyn ideologicznych, wskazać, że nie tędy droga i tyle... Nikt nie zasługuje na śmierć z powodu orientacji, czy głupich pieniędzy... :(

Gość Tomek Kowal*
A ja jestem stary :) Moje najwcześniejsze wspomnienie sięga 1987 roku- miałem 1 rok, leżałem w łóżeczku i było mi za gorąco. Płakałem, bo chciałem, by zrzucili ze mnie kocyk :D Z 1988 roku też mam jedno wspomnienie, z 1989- też jedno, zaprzysiężenie Wałęsy na prezydenta w 1990 roku - pamiętam :) To co, że miałem 3- 4 lata :) Jakies obrazy się majaczą z najwcześniejszego dzieciństwa :D Bardzo lubiłem piosenkarzy w ciemnych okularach, lubiłem gazety z Jaruzelskim w ciemnych okularach- analogicznie uważałem, że przez to jest cool. :D :D :D W 1992 roku oglądałem Dynastię z Matką- fabuła była tak prosta, że rozumiałem wszystko :)

Gość Tomek Kowal*
* z Matką Dynastię

Gość Tomek Kowal*
Mój sport- pomoc na budowie jako robotnik niewykwalifikowany :D Szczerze- nie chce mi się uprawiać innych sportów :)

Gość Tomek Kowal*
Desperado- sorry :D Ale - czemu ja to pamiętam?? Leżę w łóżeczku, naprzeciw okna, jest mi gorąco, nie mogę podnieść kocyka, mam takie małe rączki, płaczę na cały głos! Podchodzi Matka, nachyla głowę większą niz całe moje ciało, w tle, w kuchni rozmawiają ludzie, ja nie wiem o czym , ale rozpoznaję głosy.. Jest mi gorąco, chyba jestem w pieluchach... Płaczę, nie mówię, wiem,. że wszystko chcę wyrazić płąazem, bo nie mogę wypowiedzieć słowami.... Kurde, mam wspomnienie z niemowlęctwa, serio :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
100%- - pewnie! Ale lepsze to, niż bycie szambiarzem, czy rolnikiem i wyrzucanie gnoju :D Allways look at the bright side of life :)

Gość Tomek Kowal*
100 proc- nie! pamiętam to!! |Ja zawsze piszę prawdę. Gdzieś w mózgownicy zaplątało mi się to niewykasowane wspomnienie :D :D Nie ściemniam, pamiętam to- jako WYDARZENIE an nie jako SEN. Ale - to przecież nic dziwnego, ot- wspomnienie z bardzo wczesnego dzieciństwa.

Gość Tomek Kowal*
aAwsze, jak o tym mówię- nikt mi nie wierzy ... :) Ale to prawda, nie twierdzę głupot, że porwali mnie kosmici, czy Yeti, tylko, że pamiętam, jak byłem bardzo mały. Uwierzcie.

Gość Tomek Kowal*
Tak! Zapamiętałem to, bo to była trauma- było mi za gorąco i nie mogłem się uwolnić spod kocyka :D Świadomość zanotowała to jako coś szczególnie przykrego (bo cóż bardziej przykrego mogło spotkać niemowlę ):) Czemu pamięć tego nie wykasowała- nie wiem. 100 proc- a co Twój Wujas budował?

Gość Tomek Kowal*
Nieee, twarzy nie, raczej obecność, ,,kształt" i poczucie, że to Ona. Twarz Matki pamiętam z późniejszych ,,klipów pamięciowych", czyli sprzed 19- 20 lat, gdy była młodsza. Wystrój mieszkania- potrafiłbym opisać co do joty z ok 1990 roku. Mój pierwszy horror- amerykański, chodzi o ożywianie zwłok. W ,,nowoczesnym" schronisku dla psów jest komora, z której wysysa się powietrze i pies dusi się- i wszyscy bohaterowie mówią, że to humanitarny sposób. Jest jakieś zamieszanie, napad- i do komory ŻLI ludzie wrzucają jednego z bohaterów- i umiera w męczarniach dusząc się z braku tlenu. Po kilku chwilach odradza się jako przebrzydłe, krwiożercze, zdeformowane zombie. NAPEWNO NIE KOJARZYCIE- OGLĄDAŁEM W 1990 roku, bałem się cholernie :D Mogłem coś pokręcić z fabułą, ale - minęło trochę czasu...

Gość Tomek Kowal*
Hej, dzieci, jeśli chcecie, zobaczyć smerfów las- przed ekran dziś zapraszam was... :D I telewizor włączcie, dźwięk podkręćcie i usiądźcie - zaczynamy dla was nowy film.... A Muminki- to już nastały później... Wceśniej oglądałem na ,,Dwójce" He-mana i Wojownicze Żółwie Ninja, na Jedynce- Gumisie- to były pierwsze przyzwoite kreskówki, poza polskimi Bolkiem i Lolkiem Reksiem itd. Alf był cudny, kojarzycie? Kosmita z planety Melmak :D

Gość Tomek Kowal*
Dobry był stary horror- gdzie na początku do miasta idzie śmierć. Akcja dzieje się w średniowieczu. Na dworze rozpustnego króla tańcą karlice, balanga, ktoś zatrzymuje wędrowca u bram- a on ma całą twarz niczym czerwone mięso. CZERWONY MOR!!!-krzyczą i rozpoczyna się panika, zaraza :D Dobry był też ,,Flash Gordon i Latający Ming" -pamiętam jak dziś, pomimo ok. 20 lat :D

Gość Tomek Kowal*
Muzyczne wspomnienie mam jedno - w 1991 na , Jedynce" często leciał teledysk ,,Innuendo" grupy Queen. Uwielbiałem go, zwłaszcza te maski, odsłaniającą się kurtynę. Później Ferddie zmarł i też go puszczali, a ja wiedziałem, że ten pan, co śpiewa- nie żyje (miałem 5 lat).

Gość Tomek Kowal*
Nie, za to Kulfona i Monikę z Ciuchci- tak. Nawet jeszcze kojarzę Pana Tik- Taka :) Dziewczyna w majtrasach? Może to kryptoperwersja??

Gość Tomek Kowal*
TATA...A Marcin powiedzieł, że jedo tata powiedział.... - Synku- ... -zaczynał tyradę swoim cudnym, głębokim głosem Fronczewski... :) Lubiłem też polityczne Polskie Zoo, choć poza odgadnięciem, który polityk to które zwierzę- niewiele docierało do mnie z dialogów :D Za to lubiłem Słów Cięcie - Gięcie- kochałem ten program!!!! To było święto dla mnie!!!! Sobota i Niedziela o 10.00 Cały tydzień na nich czekałem!! Wiecie, kto prowadził?

Gość Tomek Kowal*
Dobranoc- Łan Handred Persent :D

Gość Tomek Kowal*
Dobranoc, Desperaduś. Niech wam się przyśnią padliny małp i czerwony mor na twarzy Alfa :D

Gość Tomek Kowal*
Dzięki, tak , Szymon Majewski Kurde- teraz jakoś nie mogę go oglądać Za głupie to dla mnie, dorosłego :)

Gość Tomek Kowal*
Reakcja? ,,Allleż miałem ciekawy sen"... :D Napewno nie byłbym zdegustowany :)

Gość Tomek Kowal*
A jak mi się śniło, że wyciągałem trupy oficerów w Katyniu- wstałem uszczęśliwiony, że miałem diabelnie wyrazisty sen!

Gość Tomek Kowal*
Ale sobie wczoraj fajnie pogadaliśmy :) NAwet mnie naszło na wspomnienia z dzieciństwa:D

Gość Tomek Kowal*
Cześć Jak to?? Sobowtóra, czy prawdziwego Adasia???

Gość Tomek Kowal*
Zajefajnie :)

Gość Tomek Kowal*
Ja chciałbym zobaczyć któregoś z moich ulubionych wokalistów- ale na scenie, w swoim , żywiole, a nie przy kupowaniu musztardy :)