Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Dedykuję te antydzieło, paszkwil właściwie- wszystkim ludziom modlącym się do relikwi, kawałków kości, szat, sutann np Popiełuszki czy czczącym samochody JPII. Żałosne.

Gość Tomek Kowal*
jejciu - napisałaś coś o mnie?? Sweeeetaśnie! Dzięx, czuję się tak cukieraskowo, że aż mi się brokacik marki Burzum się na vargach gotuje :D Dobra, żartowałem z tym sweet, ale to miło, że znów jesteś i możemy powymieniać myśli.

Gość Tomek Kowal*
Szkoda, że nie lubisz arii, ja lubię kilka, tak w sumie to mam ekscentryczny gust - black metal, melodic black, depressive black, sopor aeternus i arie operowe. :D Bijonse, Szakira, Głen Stefani i inne Dżeje Zi odpadają :D Bjork nie razi mnie, podobnie jak punk rock, Nirvana, czy metalcore. W zasadzie jeszcze melodic death metal (bez ciężkiego growlu) mi tylko ,,podchodzi", reszta muzy- nie.

Gość Tomek Kowal*
Poradnik znam :) Fajne, lubiłem ich- najbardziej właśnie Grubasa Futrzastego Eda, najmniej tefgo masturbo- pomarańczka :) Kur... Fakt, poezja śpiewana- Grechuta, Turnau, KAczmarski- też!! Ludzie! Znasz mnie lepiej, niż ja sam!

Gość Tomek Kowal*
Lubię nawiązania do śmierci, martwych zwierząt, ognia i kultu szatana!!!!

Gość Tomek Kowal*
Urocze i z poczuciem humoru- jak Biwes i Bathed, Włatcy móch, czy Sołt Park. Lubię takie seriale- lepsze to, niż Mosa na Sukces, Klan, itd:)

Gość Tomek Kowal*
Przez tę literówkę prawie wyszła mi Moszna na Sukces :D

Gość Tomek Kowal*
Kurde! Ależ mialem dziś zły dzień!!! Normalnie zgubiłem neseser! Wszystko tam miałem- mój koffciany różowy laptopiq, płyty Tokio Hotel, kredki do oczu, błyszczyk, brokacik, żel do włosów, prostownicę i plakat z autografem mojego idola Biebera... Życie nie ma dla mnie sensu, puściłem na maksa jedyną płytę, jaka mi została,- Blog 27 LOL, wziąłem od ojca żyletkę, próbowałem się pociąć... Bloało, więc odpusciłem. Teraz leżę i ryczę w poduszkę... Rozmazał mi się makijaż... Życie sucks...

Gość Tomek Kowal*
Na dodatek dziewczyna, s kturom chciałem chodzić powjedziała mi, że teras nie jestem jusz prawdziwym Emo i mnie nie chce, bo woli chopakuf s Emo-klasom, a ja moge co najwyrzej metalem zostać i behemota słuchać ... Chyba bende sie cioł znuf...

Gość Tomek Kowal*
Żartowałem, oczywiście. Lubię powczuwać się w role innych, całkowicie różnych ludzi.

Gość Tomek Kowal*
Desperado- urocze!!! :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Jak to dorze, że są jeszcze ludzie głęboko bogobojni- tak jak ja :D

Gość Tomek Kowal*
A ja, zawiozłem dziś moją Kaśkę z dziećmi na wieś, do Jej rodziców- niech wypoczną. Mówię Ci, niełatwo jest w wieku 24 lat być ojcem czwórki rozbrykanych szkrabów! Gdyby nie gorąca modltwa i strach przed zerwaniem sakramentalnego związku chyba nie podołałbym trudowi. Na szczęście wiem, że gdy nachodzą mnie takie złe, czarne myśli- to znak, że Szatan dybie na mą Nieśmiertelną Duszę. Odmawiam wtedy cztery zdrowaśki i mara znika. MAtko Przenajświętsza- dodaj nam, Ludowi Twemu KAtolickiemu sił w walce o lepsze jutro! Amen!

Gość Tomek Kowal*
No, ja też przyznam się, że nie mam tolerancji dla tych całych metalowców- w czarnym ubiorze jest do twarzy jedynie kapłanom! Niech Bóg w Trójcy Jedyny wybaczy im grzech odstępstwa, bo ja nie umiem.... Polak to katolik- i basta! Precz z żydoszatanistami!

Gość Tomek Kowal*
FAkt- o jeszcze nam tak zostanie :D :D :D :D Co robiłaś ostatnio?

Gość Tomek Kowal*
Musiałem wysokczyć na chwilę Czyli bardzo dobreze, ze jesteś twórcza i kreatywna

Gość Tomek Kowal*
Lepsza d upa Despradki Niż półdupek mej sąsiadki Lepsza dupa jest lubelska Niż kiełbasa podwawelska Lepsza dupa nastolatki niż śmierdzące koty w łatki Lepszy tyłek młodej panny niż się modlić do dziewanny

Gość Tomek Kowal*
Dziękuję za pisanie o mnie :D Nosi mnie (znów wpadłem w przebrzydły ciąg trzeźwości :)) Jest zimno- nie chce mi się pić nawet piwa (choć to raczej jest niezależne od zaokiennej aury. Gniję za życia będąc młodotrzeźwym :(

Gość Tomek Kowal*
Witaj Sto Procent :)

Gość Tomek Kowal*
Allle męscy... Normalnie twardziele z nich jak sam chu*j :D

Gość Tomek Kowal*
Na blogasku mam nowy komentarz pod tekstem :) Patrzę- a to ...o, jak miło, spam obcokrajowy :D :D :D Jakiś pan Ibrahim uzun reklamuje swą stronkę :D Aż boję się wejść-pewnie wirus, lub coś o powiększaniu penisa, promocja -zainwestuj lub inne pierdoły typu Kosmodysk. Ale dzięki, panie bot-ibrahim :D :D.

Gość Tomek Kowal*
nie możsesz, chyba na tym blogełe tylko zalogowani mogą pisać komentełe taka stronka, not maj folt :( :(

Gość Tomek Kowal*
Oł dżizas...

Gość Tomek Kowal*
współczuję :( Ja jestem pełen sił witalnych Role się odwracają? Cóż robiłaś takiego?

Gość Tomek Kowal*
kurcze, nie wiem, jak ten Bieber śpiewa- i chyba nie chcę wiedzieć Fleszara i to ,,dzieło" znam z radia-w czasach owości ta piosenka leciała 122342352346 razy na dobę

Gość Tomek Kowal*
Dzięx, ta głebia tekstu- ju nol ju law mi ju nol ju kier ach, to jego wejście do klubu, to pchniecie kulą symbolizujące ,,pchnięcia" frykcyjne... Ależ to dojrzały, męski wokalista... Normalnie powinni go wziąć do Mayhem (jako padlinę zrzucaną ze sceny)

Gość Tomek Kowal*
IRA- Takie sobie, nie razi mnie Nie mam odruchu wymiotnego, mogliby tak grać w radiu zamiast miałkiego pop-goowna

Gość Tomek Kowal*
Przyszła mi do łba próba przeróbki: Kroplą moczu namaluję Cię (...) Kroplą moczu spłynie Twoja twarz W tej kropli będę ja - i z sobą mnie zabierzesz W- bodajże- 1998 roku Piasek śpiewał Chciałbym latać i zrywać czapki latać po głowach wszystkim skakać ja chciałbym latać a ja-jako przekorny 12 latek idąc do szkoły na tę melodię darłem ryja: Chciałbym zwracać i rzygać w czapki, zwracać po głowach wszystkim skakać ja chciałbym zwracać :D :D

Gość Tomek Kowal*
W niektorych radiach są - ok. północy- może półgodzinne (sic) audycje z muzą metalową :) :) Śmiechu warte!!!!! Oczywiście ,,metalową" czyli heavy metal, trash, ewent, Behemoth , KORN, SLIPKNOT (!!!!) itp czciciele Szatana :D :D :D Parę razy słyszałem Cradle of Filth- najmocniejsze granie, jakie znalazłem w radiu :D :D

Gość Tomek Kowal*
No nie do końca, choć kasetę Heya, to wydawnictwo, na którym był ,,List" i kasetę Closterkeller kupiłem jako 10 latek :D :D